2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 72
- chevron_right
es vispār negribu diskus krāsot, tādi eleganti balti, bet Nixons piedraudēja un šantazeja, ka dabūšu iekšās, ja nekrāsošus diskus savādak.
tádad Nixons te visu krukí! nokráso diskus un tev ir jumts uz kaadu laiku!
vispár to plauktu vajag ar shadu kraasu kraasot http://www.aliexpress.com/popular/fluor ... paint.html
vispár to plauktu vajag ar shadu kraasu kraasot http://www.aliexpress.com/popular/fluor ... paint.html
lai naktī spīd? tas jau mēmi būtu.
nu ja, ja jau taisa toksiskus tad taisa. Latvijá ar var tádu dabút baloninjá.Ridlihs rakstīja:lai naktī spīd? tas jau mēmi būtu.
pieméram - http://www.lumini.lv/?page_id=19
es atceros ka darbā mašīnām aplējām diskus ar to šķidrumu kas lightstickos ir iekšā , nu tie plastmasas stienīši, kurus salaužot sāk degt , skats naktī labs bija
karoche - > tev ir uzdevums! man jau liekas ka to vajag izdarít.
Man patīk 2. variants ar sarkano, nui nafig tās nakļenes Tev (manuprāt).
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Iet palēni, jo darbi daudz, arī kasjaki ir, bet kā ir tā ir, nākamreiz jau būs ne sliktak kā Orkaanam
Paldies par padomiem visiem disku krāsošanas jautājumā... čomam no UK (ar Nissan skyline izlaizītu gāž), dexter un Nixons mošk piemirsu kādu ....
Pabeigti šobrīd ir tikai divi diski... vēl diviem ir vidiņi jānokrāso un tad visi 4 jānolako. Fočenes ir kādas.... paši redzat, kā mainās tonis bildē no leņķa, dzīvē ir spilgti toksiski oranži .
Gāja apmēram un joprojām vēl ir tā:
2
Paldies par padomiem visiem disku krāsošanas jautājumā... čomam no UK (ar Nissan skyline izlaizītu gāž), dexter un Nixons mošk piemirsu kādu ....
Pabeigti šobrīd ir tikai divi diski... vēl diviem ir vidiņi jānokrāso un tad visi 4 jānolako. Fočenes ir kādas.... paši redzat, kā mainās tonis bildē no leņķa, dzīvē ir spilgti toksiski oranži .
Gāja apmēram un joprojām vēl ir tā:
2
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nepavisam nau tas sliktakais variants! gribas redzet uz auto, liekas ka bus ok uz sedanu tumshu
...
vnk uz nākamo krāsošanu nomontēšu riepas, nosmilšošu un tad pa skaisto un pa punktiem kā vajag, ja vien nebūšu pret R15 kādiem iemainījis
ha, es gan nezinu vai gala rezultātā man tas sedans vēl būs tumšs
ha, es gan nezinu vai gala rezultātā man tas sedans vēl būs tumšs
interesanti
hmmm baigi labi tie diski izskatās patīk šitās toksiskās krāsas
BMW-Big Money Waste
paldies kungi parasti nav man pacietība stiprā puse un īpaši akurāts neesmu , bet šoreiz kaut kā ar baigo atdevi un centību darbojos
bet ir kasjaki, kurus bildēs neredz utt. bet nu nekas, tagad es vismaz zinu kas un kā jadara pareizi.
bet ir kasjaki, kurus bildēs neredz utt. bet nu nekas, tagad es vismaz zinu kas un kā jadara pareizi.
Intresantii kaa vini uz maanas kupejas izskaatiitos.
Tu jau zini, ka visam ir sava cena un dealiem esmu atvērts vienmēr
Ta jau ari man liikas.
Sakuma paskaatisimies ka vini uz tavejas izskaatisies.
Sakuma paskaatisimies ka vini uz tavejas izskaatisies.
Pašķir pāris lpp atpakaļ un pačeko
Pa lielam jau viss izskatas oky,tik tas caurums starp riepu un sparnu prieksaa liels.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 72