E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 50
- chevron_right
Cilvēks grib paexperimentēt, ko visi viņam piesienās? Viņa mašīna, lai jau dara ko grib ar viņu.
Tāpēc, ka nelīdīs tie diski iekšā ar sēdinājumu. Un stok džipa augstumā jau ar nebrauks. Nerunājot par to, ka tās uzlikas ar siekalu piestiprinātas ar neturēsies. :)
P.S. Pietam ar tāda platuma diskiem un e36 svaru liela iespēja, ka minetās arkas tiks traumētas arī pret kādu stabu!
P.S. Pietam ar tāda platuma diskiem un e36 svaru liela iespēja, ka minetās arkas tiks traumētas arī pret kādu stabu!
d[-_-]b
Ar to auto brauks drushka,ta ka stabu nebus
Nu tagad man ari ir j9.5 un nekada vaina.
Nu tagad man ari ir j9.5 un nekada vaina.
ar kompatu pa brugji
Pirmkārt, nav tādu 9,5J Borbet A R16. Ir tikai 7,5 un 9
Otrkārt, tas vai līdīs arkās atkarīgs netikai no platuma, bet arī iznesuma ET.
Treškārt, arku uzlikas būs tieši laikā, varēs noslēpt caurās arkas!
Otrkārt, tas vai līdīs arkās atkarīgs netikai no platuma, bet arī iznesuma ET.
Treškārt, arku uzlikas būs tieši laikā, varēs noslēpt caurās arkas!
Piedod,kljudijos
Nu jaa jaa,ir man viena caura arka,vainigs,bet sparni tulit mainiisies.bet pa lielam,ka jau agang topika bija rakstiits,var uztaisit sagazumu aizmugure ar regulejamam atsaiteem
Nu jaa jaa,ir man viena caura arka,vainigs,bet sparni tulit mainiisies.bet pa lielam,ka jau agang topika bija rakstiits,var uztaisit sagazumu aizmugure ar regulejamam atsaiteem
ar kompatu pa brugji
Bez kniedētajām neiztikt, tas tiesa. Būtu man arkās rūsa, ar uzliktu, bet tomēr nolaidās rokas uz ko tādu
Un sagāžot ratus ar nedaudz valcētām, maz ticami, ka pat 9,5 aizmugurē līdīs..
Un sagāžot ratus ar nedaudz valcētām, maz ticami, ka pat 9,5 aizmugurē līdīs..
Nu man vinji dirsu nespiezh.bus kolekcijai un sen jau gribejaas tas arku uzlikas kkas interesants bus
ar kompatu pa brugji
paris dienas nebiju lasijis tavu topiku sodien palasiju. ta visi sacepusies par taviem diskiem, ka tada sajuta kad tu vinus uzliksi, tad tava kupeja paradisies "negliitie E36" topika!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Neparādīsies, viņš savējais. Tur tikai svešos liek.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …