E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 57
- chevron_right
Tāpēc, ka tas tak ir autortiesību parkapums, likt sveša cilvēka taisītu bildi ar Tavu auto
Un dzivē neizskatās slikti. Man tā krāsu atšķiriba vispar kkā poh. Tik aizmugurē vajag daudz platakus diskus, manuprāt
Un dzivē neizskatās slikti. Man tā krāsu atšķiriba vispar kkā poh. Tik aizmugurē vajag daudz platakus diskus, manuprāt
plataakus???????????????
un kaa ar riepam un arkaam?
atgadinashu ka arku novietojums ir tads,ja pie bampera pashlaik riepa jau skaras pie arkas
atgadinashu ka arku novietojums ir tads,ja pie bampera pashlaik riepa jau skaras pie arkas
ar kompatu pa brugji
Ja būs vēl platākas riepas tad vajadzēs izpūtēju uz vidu pārvietot un zāģēt ārā arku iekšas
cipruss18 rakstīja:plataakus???????????????
Nu prasītos stilijus ar apgriestiem centriem vai ko tml, jo dīvaini izskatās tā skirba starp uzliku un disku pakaļā..
r15 vai r16 bleki domāju, ka neskartos tā, un tās uzlikas prasa ko vairāk uz āru izbiditu. Bet nu tas tā, tāpat te katrs ko savu dzenam
+316Susurs rakstīja:no aizmugures jaa
labojums - ja posto bildi, tad dari to kārtīgi
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Tu taču zini ka steeļi būs virsū, bet tad jau ciprus bus auto nolemis pārdotagang rakstīja:cipruss18 rakstīja:plataakus???????????????
Nu prasītos stilijus ar apgriestiem centriem vai ko tml, jo dīvaini izskatās tā skirba starp uzliku un disku pakaļā..
r15 vai r16 bleki domāju, ka neskartos tā, un tās uzlikas prasa ko vairāk uz āru izbiditu. Bet nu tas tā, tāpat te katrs ko savu dzenam
marux rakstīja:+316Susurs rakstīja:no aizmugures jaa
Un shoto man saka drotu ipashnieki??
ar kompatu pa brugji
Ridlihs rakstīja:palasot te drusku laiku īsinot, rodas secinājums , ka holandes sieru īpašnieki turas kopā un viens otru aizstāv pa lielam lai gan vietām manāms fenomens, ka pat savā starpā ēdas
+325marux rakstīja:+316Susurs rakstīja:no aizmugures jaa
Hujzin, man pat liekas, ka izskatās okei. Sakrāsot to priekšu kaut kā sakarīgāk un sariktēt taisnāk un saietu.
Vienīgi varēji labāk nāsis nopūst, nevis lampas
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch. rakstīja:Hujzin, man pat liekas, ka izskatās okei. Sakrāsot to priekšu kaut kā sakarīgāk un sariktēt taisnāk un saietu.
Lampas nav pustas bet limetas
ramyrez,ja butu paspejis,par tavu balsotu,bet aizmirsu
tas bampers ir tik cietis,ka vinu nevar sarikteet taisnak
ar kompatu pa brugji
30sekunde izsaka visu,
"es iegaju plakaniski tu juti?"
ai bl#
Te ātrumkloķim gals nekad nenokritīs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tu gandrīz vislaiku turi viņu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …