Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 88
- chevron_right
gribeju tikko raxtiit par spoguliem, bet domāju, atkal Orkaans auro tāpēc atturējos no nevajadzigiem komentāriem
p.s. marux tak arii necieš m-spoguļus un viņi veel lidzigi domājoši
Vispaar jau es neauroju un kritiku uztveru draudziigimožais rakstīja:gribeju tikko raxtiit par spoguliem, bet domāju, atkal Orkaans auro tāpēc atturējos no nevajadzigiem komentāriem
Vienkaarshi man gaume par tuuningu ir nedaudz savaadaaka ,kaa paareejiem Auto tuunings apsaluuti nav liidzinaashanaas ruupniicas orgjinaalam! Tapeec arii muusu uzskati dalaas Es veidoju savu auto taadu ,kaads man patiik vinjsh un neviss taadu kaads patiik dotaa briizha modes piekriteejiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tas protams ir pasveicami un nekad neemsu teicis, ka tava kuutinja man nepatiik..
es izsaku k-ko, kas man veel patiktu plus tavam
tā tak ir vieglāk uzklausot citu domas pamaniit ko tadu, ka tieshaam otra diena pamostoties gribu sev
viss
es izsaku k-ko, kas man veel patiktu plus tavam
tā tak ir vieglāk uzklausot citu domas pamaniit ko tadu, ka tieshaam otra diena pamostoties gribu sev
viss
Skats labs, tik uzacis gan gribetos atpakalj
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kopsh peedeejaa ritoshaas daljas remonta ir nobraukti apmeeram 100000Km tapeec saaku gaadaat jaunas detaljas ,lai atkal kaadi gadinji triis buutu miers
diez kur tu viņas pirki .. ?
Vienaa labaa Jelgavas auto rezerves dalju veikalaa
patīk vēja deflektori pie sānu logiem sev arī tādus kāroju
+1, par to pašu domāju, ka vajadzētu iegādāties savējam.
No vakardienas
Halbe nav šķība?
Neesi kautko vakar lietojis?ervvis743 rakstīja:Halbe nav šķība?
nez man liekas ka labā puse uz leju ..
aizgāju gulēt skaidrs kā stikliņš.
aizgāju gulēt skaidrs kā stikliņš.
ilgi pētīju bildi, man liekas ka tur viss bumbās, nekas nav šķībservvis743 rakstīja:Halbe nav šķība?
Sakaraa ar to ,ka Jurcis savus soliijumus nepilda un vecais magjiitis jau apnicis ,shodien tika iegaadaats cits magjiitis
labs maģis? Izskatās jau ļoti nopietns
Kas ar lielo gaisa lūku,nepietrūkst viņas tagad karstā vasarā?
Kas ar lielo gaisa lūku,nepietrūkst viņas tagad karstā vasarā?
Pagaidaam ar magjiiti ,cik nu paspeeju izpeetiit esmu apmierinaats
Par tu luuku runaajot ir taa , ka neizjuutu pilniigi nekaadu starpiibu ,vai vinja ir ,vai nav
Par tu luuku runaajot ir taa , ka neizjuutu pilniigi nekaadu starpiibu ,vai vinja ir ,vai nav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 88