Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 103
- chevron_right
Tas tacu anglisBuKTOP rakstīja:Tev gadijumaa piepiipeetaajs nav otraa pusee ?
Ā pareizi
Tā zibspuldze visu savādāk izgaismo. Sīkumi ir tie patīkamākie
ieteikums bus janjem veraa, cilveki parak pievers uzmanibu lietam kuram nemaz ne=vajadzetu pieverst uzmanibu.dogMa rakstīja:Uuuu, strādā arī?
Tāpēc biji nozudis uz labu laiku, sapinies vados?
Armando, ieteikums - nekad nebildē ar zibspuldzi, būs problēmas
jaa viss stradaa, vel nakotnee kad tiksu pie vecajiem kontaktiem tad piestradashu lai bik labak ir, bet pagaidam viss stradaa.
par to otro pusi runajot, zinatnieki veljoprojam stridas, kura ir otraa puse un kura pirmaa
ps liekas ka tik maaris saprata par ko iet runa, tapec tie kas nesaprata uz ko jaskatas, vel viens kadrs pirms konsoles uzliksanas, ar papildus vadiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
first pict of the project
...
baigais malacis gruti bija uzinstelet tos logu atveramos es ari gribu tadus bet man taka baida doma ka nevaresu ielikt tadus pats
nebija tik gruuti kaa varetu likties. ir japacelj kresli araa, japarauj tepikjis uz augsu, ir ko ar vadiem paperties, itkaa laiku visaa visumaa aiznjema padaudz, kadas reali 7 stundas, bet tas tapee ka man auto katru dienu jaizmanto un nevaru atstat izarditu uz nakamo dienu. taa jau tas viss ietu atrak
...
kads kadrs tiri preks arhiva ar manu lielo fail
jau sis tas nonjemts
...
normāls zaldātiņš
pacelshu topiku
varbut kadu tas parsteigs, bet manam autinjam sezona ir beigusies, vel isti nesakoties.
auto samazgats, satirits, sapulets, un ieripinats garazaa, kur tiks nesteidzoties sadariti visadi darbi.
varbut kadu tas parsteigs, bet manam autinjam sezona ir beigusies, vel isti nesakoties.
auto samazgats, satirits, sapulets, un ieripinats garazaa, kur tiks nesteidzoties sadariti visadi darbi.
...
bile ar auto pirms tika aizvertas durvis sij sezonai
...
tika iepirkts cits ikdienas auto un sis tika nolikts nost uz lielakiem darbiem. vienkarsi neatliek sobrid laika visam un par cik man detaljas leeni naak, taa teikt nenak, tad man nekas cits neatliek, kaa likt auto nost...
bet auto netiek pamests, tiek vienk upureta viena sezona lai varetu atgriesties nakamsezon varetu atgriesties smukaks/labaks utt
bet auto netiek pamests, tiek vienk upureta viena sezona lai varetu atgriesties nakamsezon varetu atgriesties smukaks/labaks utt
...
Kādi ir plāni priekš auto?
pirmkart pabeigt visu iesakto, un tad jau domasim ko darit talak
bet ja nopetni, tad viss tiks arhivots un pasiem bus iespeja pasekot lidz, kam intresee un ja intresee
bet ja nopetni, tad viss tiks arhivots un pasiem bus iespeja pasekot lidz, kam intresee un ja intresee
...
Tad ar nepacietību gaidu jaunumus.
apdeito gan ko dari, jo tā kā izlasīts ir no sākuma, tad arī turpinu sekot kas te notiek
p.s.
kas ir tas otrs par braucamo ko esi iegādājies?
p.s.
Gaidam bildes no turmakajiem darbiem pie auto
Kad tu beidzot ar savu auto atbrauksi pie mums uz LV!?
Sanāk, ka nākamgad!?
Sanāk, ka nākamgad!?
nu sogad jau nesanaks jums visiem parak smuki auto, man jasakopjas pirms braucu, sava pectam mani ieliksiet pie skjunju auto topika
jau tagat tik kad dazas dienas pagajusas, taa vien gribas iet garazaa savaa bembiitii pasedet
bus bus bildesWcoast rakstīja:Gaidam bildes no turmakajiem darbiem pie auto
alfu, miiksts ekonomisks braucamais preks gimenes. (sieva ir auto ipasnieks)Ridlihs rakstīja:apdeito gan ko dari, jo tā kā izlasīts ir no sākuma, tad arī turpinu sekot kas te notiek
p.s.
jau tagat tik kad dazas dienas pagajusas, taa vien gribas iet garazaa savaa bembiitii pasedet
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …