Pacha - 328i

Fleksis ir pārāk skarbi un nemaz tik labi nost viņš to mēslu neņem, paies pārāk ilgs laiks, kamēr ar fleksi izdabūsi viņu ārā pavisam.

Es nemu amuru, ar skruvgriezni.. Vienu reizi jau ta nemu nost vinu, soreiz ari sanak :)Inferno rakstīja:Fleksis ir pārāk skarbi un nemaz tik labi nost viņš to mēslu neņem, paies pārāk ilgs laiks, kamēr ar fleksi izdabūsi viņu ārā pavisam.

Bendzins un serkocins paraleli pipejot afigenna palidZetu

Mums veicas - LV aukstumā ar skrūvgriezi un āmuru easy. Citur kur siltāk cilvēki dabon pirkt sauso ledu.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Apdeits! :)
Esmu keries klat gridai, visi lielumi jau ir izzageti, sameru plaksnes un aida metinam ieksa
Esmu keries klat gridai, visi lielumi jau ir izzageti, sameru plaksnes un aida metinam ieksa

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

kads tev izpludes diametrs?

Ja pareizi atceros, 60mmfacepalm rakstīja:kads tev izpludes diametrs?

Kāpēc šeit afs, interno utt nebļauj ka izplūde par mazu?
Lūk lai cilvēks kam ir tāda pasaka kā ir. Man liekas ka jābūt visam labi ne? Skatos ka ir viens rezonators un Bundulis.
Lūk lai cilvēks kam ir tāda pasaka kā ir. Man liekas ka jābūt visam labi ne? Skatos ka ir viens rezonators un Bundulis.

Jo man kaut kā pohuj? 
Nemākat aprēkināt izplūdes apjomu, brauciet kaut vai ar ceła zīmes kātu izpūtēja vietā .
Te forumā katrs gudrāks par citu un katram sava teorija. Tik ne vienam izdrukas nav...

Nemākat aprēkināt izplūdes apjomu, brauciet kaut vai ar ceła zīmes kātu izpūtēja vietā .
Te forumā katrs gudrāks par citu un katram sava teorija. Tik ne vienam izdrukas nav...

Lock'ojam ciet