dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 130
- chevron_right
Neesmu dzirdējis, ka kloķeni balansē kopā ar spararatu.
Balansee jau nu gan
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
balanse balanse kopa
Nu, tad man vibrēs
dogMa rakstīja:Nu, tad man vibrēs
nekas tev nevibrēs, esmu mainijis un licis no šrota= 0 emocijas.(ražotājs to pieļauj).
varbuut nevibre bet nu pieljauju ka shales eed atraak nost
ta balanceshana man liekas ar nav tik darga vnk iestiprina virpa pagroza klokjeni paurbj vaigos caurumus un miers.
ta balanceshana man liekas ar nav tik darga vnk iestiprina virpa pagroza klokjeni paurbj vaigos caurumus un miers.
nerunā muļķības, ja neesi dzīvē redzējis, tad vismaz kādu video aplūko.putans rakstīja:varbuut nevibre bet nu pieljauju ka shales eed atraak nost
taks viss ir normaali..man arii ir m20 spararats.es jums saku,man arii nekas tur nevibree,varbuut pie paarsleegsanaas ir savaadaak,nav tik gludi,bet nu ar laiku piesaujaas un viss ir labi..jaa un par tiem apgriezieniem...jauda zuud pie augstiem apgriezieniem,bet tad es paarsleedzos pie 5.5 stukam
bet uzraavienaa ir atskiriiba,kaa ar veco dubutspararatu
bet uzraavienaa ir atskiriiba,kaa ar veco dubutspararatu
Kas te jauns?
Bija interesantākais topiks šajā forumā
Bija interesantākais topiks šajā forumā
dogMa tgd klusē un tad spridzinās laukā jau gatavu brīnumu
Pēc apm. 2 nedēļu nekustināšanas dažādu iemeslu dēļ, darbi ir atsākti :)
Pa vakardienu un šodienu salasīts salons, tā pedantiski, bet vēl pie šā tā jāpiestrādā.
Ielikts vakuumņiks, pedāļi.
Rīt jāpārlasa pastiprinātāja sūknis, jāuzliek uz motora un tad motors jāmauc iekšā Viennozīmīgi vecgada vakarā izmetīšu kādu sauli
virsbuves krasa nav gadijuma maderieviolett?
Šim konkrēti ir diamondswartz-metallic :)bogdan99 rakstīja:virsbuves krasa nav gadijuma maderieviolett?
Es vēl tā, bet mans lielais palīgs viennozīmīgi Katru reizi vedu 2 cigarešu paciņas + 2L kolarews rakstīja:dogMa ir uzsedies uz coca-colas
Kādā krāsā krāsosi????
pareizi, ka jauno gadu sagaidisi ta ari pavadisi viennozimigi jadabuj uz ielas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45