540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 56
- chevron_right
No jaunumiem:
*Salikts eļļas dzeses radiators
*DME un otrs kompis pārcēlies uz īsto pusi tikai ne līdzgalam, otram kompim vadi pa īsu, vai arī man rokas pa līku.
* Iegādādi atpakaļ R18, jā teicu ka nebūs, bet izskatījās taču labi
*Filtra kaste, vel jāuzliek oem karstuma aizsargs
Lēnu garu virzās viss uz priekšu.
*Salikts eļļas dzeses radiators
*DME un otrs kompis pārcēlies uz īsto pusi tikai ne līdzgalam, otram kompim vadi pa īsu, vai arī man rokas pa līku.
* Iegādādi atpakaļ R18, jā teicu ka nebūs, bet izskatījās taču labi
*Filtra kaste, vel jāuzliek oem karstuma aizsargs
Lēnu garu virzās viss uz priekšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
R18 njā bet cik sver salīdzinot ar st24?
Nosvēršu, kad saskrūvēšu kopākars rakstīja:R18 njā bet cik sver salīdzinot ar st24?
Smagi viņi toč nav, tā kas ir plaukta daļa, bez centra vispār rokā nejūt, pats vakar brīnijos, centrs ar nekāds smagais nelikās
e36
Motortelpa Manuprat labak vai nu parkrasot diskus, vai atpakalj st24..
ar riepām virsū un gaisu iekšā būs smagak!
Gaiss kautkā dod kkādu papildus svaru?erda rakstīja:ar riepām virsū un gaisu iekšā būs smagak!
Spoileri nost , atpakal vecos diskus st24 un bus bomba protams , ja velesies pardot st24 drosi PM
Spoilerim vajag prostavkasLAKIKS rakstīja:Spoileri nost , atpakal vecos diskus st24 un bus bomba protams , ja velesies pardot st24 drosi PM
Šogad vizuāli paliks kāds ir, vairāk par spoileriem un diskiem pieķeršos, tehniskiem sīkumiem.
Paldies par ieteikumiem!
Paldies par ieteikumiem!
e36
Diskus tikai un vienīgi šos, uz e36 izskatās lieliski, st24 pret šiem nekādi, prasītos varbūt cita krāsa, ne tumšus!
Šie diski man nekad īpaši nav patikuši, bet kaut kā liekas ka šim auto ir labi. Hvz, varbūt krāsa un kopējais izpildījums ir tas liek šiem diskiem labi izskatīties uz tava auto.
Hmmm! Cik reāli var paļauties uz parasto radiātoru (lielo)_ ar m motoru vasaras karstumā?
gan jau labāk ir meklēt kautko no lielajiem ar atsevišķu izsplešanās trauku
gan jau labāk ir meklēt kautko no lielajiem ar atsevišķu izsplešanās trauku
Radiātors- Brauks redzēs - ja nēbūs labs - būs lielais , Kgan tas tipj lielais neliekas mega efetīvāks, tilpumi dzesēšanai cik atradu netā šim un lielajam atšķiras pa 0,5 litri, dzešēšanas laukums varbūt mazliet lielāks, vairāk nekādus plusus viņam neredzu. 2.8 pietiek normālai brauksānai ar šādu radiātoru, domāju nav iemesla nepietikt arī 3.0, protams, efektīvāks tas lielais ir un ne velti viņu lika uz M3. Pagaidām ir tikai muftes dzesēšana, bagažniekā vel vizinās elektro ventilātors, kurš nav uzlikts Bet nu visticamākais ka būs, jau kkad tas leilais radiātors arī.
Dsiki- hmm kopš esmu iegādājies atpakaļ auto 2.sezona tgd, ir nomainijušies , (šie- st5-st24-un atkal šie), tākā tie man tāpat ilgi uz auto neturās, bet jā no iepriekš minētajiem , ja runa ir par vizuālo šie r18 man patīk vislabāk.
Dsiki- hmm kopš esmu iegādājies atpakaļ auto 2.sezona tgd, ir nomainijušies , (šie- st5-st24-un atkal šie), tākā tie man tāpat ilgi uz auto neturās, bet jā no iepriekš minētajiem , ja runa ir par vizuālo šie r18 man patīk vislabāk.
e36
vizuāli viss ir ļoti labi par jauno tosola sildītāju nemaz nerunājot
Paldies par bildi! Šonedēl mans būs atvadījies no bleķiniekiem un nomazgājies, varētu ta safočēties.
No procesa: Lkm vajadzēja tomēr 215/40 priekšā nevis 225/40- gribējās lai ir mazliet riepa uz diska , starp arku un ratu pirkstu ielikt nevar + vel zemāk nosēdies ar jauno motoru.
No procesa: Lkm vajadzēja tomēr 215/40 priekšā nevis 225/40- gribējās lai ir mazliet riepa uz diska , starp arku un ratu pirkstu ielikt nevar + vel zemāk nosēdies ar jauno motoru.
e36
Auto bija gandrīz sagatavots sezonas atklāšanai, protams , kur ta bez jautrības, sāka kkas čikstēt motortelpā. Bija cerība ka kāds no plastmasas rulīšiiem, bet tomēr ūdenssūknis, kas M motoram ir pašam savs un attiecīgi citā cenā. Tā nolemts pa mierīgo izbraukāt atklāšanu, un tad pārlasīt visu dzesēšanu uz lielo radiatoru, lai pa to var aimirst. Prieks par dzinēju darbojās patīkami, 3K km jau esmu nobraucis ne pa mierīgo, eļļa nekrītās, nekas neklab-negrab, neraustās.
*Diskus nesanāca nosvērt, bet pēc bbs info aizmugurē 11.2 un priekša 10.4kg http://measurespeed.com/bbs-rims-wheel-weight Tā jau pašam patīk kā izskatās, braukt gan nepārāk.
*Diskus nesanāca nosvērt, bet pēc bbs info aizmugurē 11.2 un priekša 10.4kg http://measurespeed.com/bbs-rims-wheel-weight Tā jau pašam patīk kā izskatās, braukt gan nepārāk.
e36
Auto, sezonas atklāšanu apmeklejis pirms atklasanas nomainits udensuknis, tagad atkal ir garāžā, piekersos kartigak, dzesesanai, un parejam apkarinajam, atklāšanā noplīsa droseļu vadīkla pie gāzes troses, pilnigs sikums vismaz ir iemesls nonemt un samazgat droseļus, protams,skrobe ir. Paldies RENIO un intis par novilksanu no trases. Ja kadam ir bilde ar manu autiņu droši metam iekša izšķirošu pec tam.
e36
tev tas problemas nesagadas, domaju tu ar aiztaisitam acim nonjemsi tas droseles. tev manliekas pat tas sagadaa baudu
...
Jā citreiz leikās ka, visa dzīve vienas droseles.. Nevaru vien sagaidit brivdienas gribas viņas sapucēt ar zobirstīti..Armando rakstīja:tev tas problemas nesagadas, domaju tu ar aiztaisitam acim nonjemsi tas droseles. tev manliekas pat tas sagadaa baudu
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …