dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 130
- chevron_right
Glāžu turamie? arī gribu!
Bāc, kā es gribētu sadabūt sev to glāžu turētāju zem tā elkoņa balsta, tā ir prīmā fīča!
Jup, piekrītu! Noderīga štelle Es pa to atdevu 5Ls, jo pepeļņica bija sačakarēta, bet to tāpat izrāvu ārā. Paveicās, kaut kā uzdūros ss'kā vienam maskačkas tirgonim, kas jauca ārā drotu. No sākuma čalis domāja, ka gribu glāzi (kur amortizators turas) - prasīja 15Ls, bet tāpat biju ar mieru maksāt tādu summu, bet, redz kā - paveicās
Tiešām paveicās, jo cipars ir nenormāli labs. Jaunu pagaidām roka neceļas pirkt, pārākais kosmos.
Es jau domāju, ka Īirijā maksā tā, ka rokas paceļās?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
īrija pelna tā, ka roka paceļas uz daudz ko
ta varbut bija pirms kada pusotra gadadogMa rakstīja:īrija pelna tā, ka roka paceļas uz daudz ko
...
Nēesmu gatavs pagaidām maksāt 123 eiro + pasts!Bubulis rakstīja:Es jau domāju, ka Īirijā maksā tā, ka rokas paceļās?
Šodien beidzot iestutēta dvēselīte
Sākumā nepareizi cēlām, bet, kad pacēlām, sapratām, ka kaut kas nav riktīgi Kā arī vakar pārlasīja reiku + stūres pastiprinātāja sūkni :)
Tomēr nesanāks izgāzt pirms jaunā gada, bet nākošgad obligāti
Sākumā nepareizi cēlām, bet, kad pacēlām, sapratām, ka kaut kas nav riktīgi Kā arī vakar pārlasīja reiku + stūres pastiprinātāja sūkni :)
Tomēr nesanāks izgāzt pirms jaunā gada, bet nākošgad obligāti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nakosgad...izklausaas briesmiigi ilgi..
Izskatās
Prieks skatīties, kā viss virzās uz priekšu! gaidu video jau ar apmazgātu auto!!
Prieks skatīties, kā viss virzās uz priekšu! gaidu video jau ar apmazgātu auto!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Būs, būs video :) Jau video-meistars sarunāts
pa skaisto
esmu kaut ko palaidis garam par bundžas krāsošanu?
esmu kaut ko palaidis garam par bundžas krāsošanu?
Nē, vēl neesi :) Tagad tiek salikts viss setups, izmēģināts, pārbaudīts, tad tiek jaukts atkal ārā
Tā jau vēl ilgi nepabeigsi Bet nu labs darbs kas padarīts
Eu, eu Nebūs, nebūs tik ilgi
pareizi salonu jau nejauksi ara uz krasošanu?dogMa rakstīja:Nē, vēl neesi :) Tagad tiek salikts viss setups, izmēģināts, pārbaudīts, tad tiek jaukts atkal ārā
Turu pie vārda Izdomāji jau kādā krāsā krāsosi?dogMa rakstīja:Eu, eu Nebūs, nebūs tik ilgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 130