zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 73
- chevron_right
A kas ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vnk man patīk kad viņas stāv iekšā ideāli taisni kompaktam es lampas rāvu ārā reizes 15 stabili un pēctam lai visu smuki sabāztu atpakaļ pasākums uz pus dienu šķirba viena puse lielākā nekā otrā un tā pus dienu var čakarēties. Nekrasosu uz rūsas saslipesu sagruntesu un mazliet piespaktelesuLācis rakstīja:lampas no rūpnīcas nav skrūvētas ārā? Slinkuma kalngals thats the reason kādēļ neko neizjauc. Kāda jēga kko krāsot vsp. nabags nopuvis visos stūros, krāsosi krāsu uz rūsas? domā tālāk nepūs?zurkae36 rakstīja:Teiksu godīgi brili es negribu ņemt nost jo lampas vēl no rūpnīcas nau skrūvētas Ara un zinu ja izņemšu būs čakarēšanās visu smuki atpakaļ salikt un kāpēc jāņem nost bamperi ja viņu tāpat var nokrāsot kopā ar auto. Nāsīs Moldingi numuru palikni un visādi citi viegli nonemamie pricendali tiks noņemti nost bet lielgabarīta detaļas paliks savā vietā.Linda rakstīja:Varbūt kļūdos, bet noņemt pašam bamperi un brilli neko nemaksā, un mašīnas pārdzīšanai tas neko nemaisa. Lampas arī 2 minūtes noņemt.
Kada starpība vai tev low budžet krasošana vai tu tēre 500+ uz krāsošanu. Nav jēgas no tādas krasošana. Ja tu vienkarši izlej krasu uz virsbuvi, tad pat vari rūsu neapstradat. Pratīgak tad jau būtu izterēt 10 eur 2l aliņu bundžam un sals maisām
Vīri jobans motors nemacat man krāsot nejau pirmo reiz dzīvē krāsosu. Viens no maniem darbiem ka piemērs te viss būs zjbs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ko lai saka.. Parodija Neredzu jēgu taisīt topiku, ja tāda ir attieksme pret auto.
Es te biju
Normāla attieksme pret normālu mistkasti. Vismaz vēl kāds kurš saprot ka nav jēgas tērēt 1k uz krāsošanu...bet piekrītu, ka noņemamās daļas gan vajadzētu noņemt.Ziggy rakstīja:Ko lai saka.. Parodija Neredzu jēgu taisīt topiku, ja tāda ir attieksme pret auto.
To auto izjaukt kaut cik izmaksātu 1-2h laika, te nemaz nav runa par krāsošanas kvalitāti...
Es nevaru viņu tā izjaukt visi sagatavošanas darbi notiek garāža bet jākrāso būs boksa kas atrodas 1km attālumā.. Un kas man mainīsies no tā kā es izņemšu lampas vai bamperi? Radiatoru varēšu nokrāsot? visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsotInferno rakstīja:To auto izjaukt kaut cik izmaksātu 1-2h laika, te nemaz nav runa par krāsošanas kvalitāti...
Ar otiņu?zurkae36 rakstīja:visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot
Sorry, bet tas točna ir gateris...
Tak lai cilvēks dara kā grib. Kāda starpība. 7
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nejiet runa par durvju iekšām vai ko tādu. Tiri tā lai vizuāli auto būtu no ārpuses viena krāsāZzevsS rakstīja:Ar otiņu?zurkae36 rakstīja:visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot
zurkae36 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Ar otiņu?zurkae36 rakstīja:visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot
Labi labi, gaidam iznākumu
Es te biju
Arī gaidu iznākumu, gribu redzēt kā tā krāsa uz sedana izskatīsies.
Domāju ka baiga bomba nebūs jo diski ir nekādiKA-91 rakstīja:Arī gaidu iznākumu, gribu redzēt kā tā krāsa uz sedana izskatīsies.
lampas no rupnicas nav nemtas ara, opa oem bmw
Mana miskate ari nokrasota tika neko nenjemot nost, pat grunti virsu nepushot, par mateshanu vispar kluseju.
Pats es ta gan nedaritu, ja man butu nopietns projekts. Nemiz, taisi savu Track Day auto, pec pirmas sezonas tapat bus apskadets un dzelzi saliekti.
IMHO naudu jatere tam kas uzlabo auto performance.
Pats es ta gan nedaritu, ja man butu nopietns projekts. Nemiz, taisi savu Track Day auto, pec pirmas sezonas tapat bus apskadets un dzelzi saliekti.
IMHO naudu jatere tam kas uzlabo auto performance.
Ja ziņu izklausās amizanti un smieklīgi bet es to uzskatu ka lielu plusu ikdienā baigi jau to neievēro bet man patīk kad viņas stāv cotka savā vietā. Savādāk ja ir skirbibas vienmēr nagi niez pareguletAndzaK_LV rakstīja: lampas no rupnicas nav nemtas ara, opa oem bmw
No kādiem faktiem vadoties tu uzskati, ka tie lukturi nav ne reizi ņemti un likti atpakaļ?
Neklausies heiterus,es e30 sapuveni vispār ar rullīti nokrāsoju un bija ok,mersim spārnus un bagūzi arī,so what ja tas nav showroom auto,kapteinis braukāja ar roku pa to spārnu un prasija vai čista ar rullīti... Jo ja normāli izdara,normāli izskatās zevs,stūrus piemālēt ar otiņu var izdarīt un ja dara pareizi sanāk,smagos arī tā piekrāso.
Nē, nu, protams, var krāsot kā pašam patīk, jo pašam jau ar to auto jābrauc, bet nu nenojaukt purnu ir slinkuma kalngals. Pirmais attaisnojums bija man nav laika, otrais - negribu, lai viss ir šķībs. Ķip baigais track day auto, bet nedod dievs purns šķībs Protams, tā ir ātrāk, ērtāk un trases auto neko nemaina, bet tad vispār nesaprotu krāsošanas jēgu. Ok, veiksmi nokrāsot auto tā, lai beigās izskatās pieņemami
p.s.
Ģirt, tad jau Kristīnes žurku ar varēja ar rullīti nokrāsot ja labi, glīti un nevar pateikt?
p.s.
Ģirt, tad jau Kristīnes žurku ar varēja ar rullīti nokrāsot ja labi, glīti un nevar pateikt?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45