zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

A kas ? :gigigi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

Lācis rakstīja:
zurkae36 rakstīja:
Linda rakstīja:Varbūt kļūdos, bet noņemt pašam bamperi un brilli neko nemaksā, un mašīnas pārdzīšanai tas neko nemaisa. Lampas arī 2 minūtes noņemt.
Teiksu godīgi brili es negribu ņemt nost jo lampas vēl no rūpnīcas nau skrūvētas Ara un zinu ja izņemšu būs čakarēšanās visu smuki atpakaļ salikt :bmw: un kāpēc jāņem nost bamperi ja viņu tāpat var nokrāsot kopā ar auto. Nāsīs Moldingi numuru palikni un visādi citi viegli nonemamie pricendali tiks noņemti nost bet lielgabarīta detaļas paliks savā vietā.
lampas no rūpnīcas nav skrūvētas ārā? :lol: Slinkuma kalngals thats the reason kādēļ neko neizjauc. Kāda jēga kko krāsot vsp. nabags nopuvis visos stūros, krāsosi krāsu uz rūsas? domā tālāk nepūs?
Vnk man patīk kad viņas stāv iekšā ideāli taisni kompaktam es lampas rāvu ārā reizes 15 stabili un pēctam lai visu smuki sabāztu atpakaļ pasākums uz pus dienu šķirba viena puse lielākā nekā otrā un tā pus dienu var čakarēties. Nekrasosu uz rūsas saslipesu sagruntesu un mazliet piespaktelesu
Profila bilde
MacMillan911
Ziņojumi: 175
Pievienojies: 30 Nov 2015, 16:19
Braucu ar: 320i sedans
Kada starpība vai tev low budžet krasošana vai tu tēre 500+ uz krāsošanu. Nav jēgas no tādas krasošana. Ja tu vienkarši izlej krasu uz virsbuvi, tad pat vari rūsu neapstradat. Pratīgak tad jau būtu izterēt 10 eur 2l aliņu bundžam un sals maisām :D :D :D :D
Profila bilde
zurkae36

Vīri jobans motors nemacat man krāsot nejau pirmo reiz dzīvē krāsosu. Viens no maniem darbiem ka piemērs te viss būs zjbs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Ziggy
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 30 Mar 2015, 23:32
Braucu ar: Zilu 328dubļu vanosu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

Ko lai saka.. Parodija :D Neredzu jēgu taisīt topiku, ja tāda ir attieksme pret auto. :idiots: :gigigi:
Es te biju
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

Ziggy rakstīja:Ko lai saka.. Parodija :D Neredzu jēgu taisīt topiku, ja tāda ir attieksme pret auto. :idiots: :gigigi:
Normāla attieksme pret normālu mistkasti. Vismaz vēl kāds kurš saprot ka nav jēgas tērēt 1k uz krāsošanu...bet piekrītu, ka noņemamās daļas gan vajadzētu noņemt.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

To auto izjaukt kaut cik izmaksātu 1-2h laika, te nemaz nav runa par krāsošanas kvalitāti...
Profila bilde
zurkae36

Inferno rakstīja:To auto izjaukt kaut cik izmaksātu 1-2h laika, te nemaz nav runa par krāsošanas kvalitāti...
Es nevaru viņu tā izjaukt visi sagatavošanas darbi notiek garāža bet jākrāso būs boksa kas atrodas 1km attālumā.. Un kas man mainīsies no tā kā es izņemšu lampas vai bamperi? Radiatoru varēšu nokrāsot? :hahaha: visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

zurkae36 rakstīja:visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot
Ar otiņu? :doh:

Sorry, bet tas točna ir gateris...
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

Tak lai cilvēks dara kā grib. Kāda starpība. 7
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
zurkae36

ZzevsS rakstīja:
zurkae36 rakstīja:visas vajadzīgās spraugas stūrus un kantes es tāpat varu nokrāsot

Nejiet runa par durvju iekšām vai ko tādu. Tiri tā lai vizuāli auto būtu no ārpuses viena krāsā
Profila bilde
Ziggy
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 30 Mar 2015, 23:32
Braucu ar: Zilu 328dubļu vanosu
Reputācija: 1

zurkae36 rakstīja:
ZzevsS rakstīja:

:lol: :lol:
Labi labi, gaidam iznākumu :gigigi:
Es te biju
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto
Arī gaidu iznākumu, gribu redzēt kā tā krāsa uz sedana izskatīsies. :yes:
Profila bilde
zurkae36

KA-91 rakstīja:Arī gaidu iznākumu, gribu redzēt kā tā krāsa uz sedana izskatīsies. :yes:
Domāju ka baiga bomba nebūs jo diski ir nekādi :hahaha:
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

:vecis: lampas no rupnicas nav nemtas ara, opa oem bmw :o
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Mana miskate ari nokrasota tika neko nenjemot nost, pat grunti virsu nepushot, par mateshanu vispar kluseju.

Pats es ta gan nedaritu, ja man butu nopietns projekts. Nemiz, taisi savu Track Day auto, pec pirmas sezonas tapat bus apskadets un dzelzi saliekti.

IMHO naudu jatere tam kas uzlabo auto performance.
Profila bilde
zurkae36

AndzaK_LV rakstīja::vecis: lampas no rupnicas nav nemtas ara, opa oem bmw :o
Ja ziņu izklausās amizanti un smieklīgi bet es to uzskatu ka lielu plusu :hahaha: ikdienā baigi jau to neievēro bet man patīk kad viņas stāv cotka savā vietā. Savādāk ja ir skirbibas vienmēr nagi niez paregulet :drink:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

No kādiem faktiem vadoties tu uzskati, ka tie lukturi nav ne reizi ņemti un likti atpakaļ? :rolleyes:
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

Neklausies heiterus,es e30 sapuveni vispār ar rullīti nokrāsoju un bija ok,mersim spārnus un bagūzi arī,so what ja tas nav showroom auto,kapteinis braukāja ar roku pa to spārnu un prasija vai čista ar rullīti... Jo ja normāli izdara,normāli izskatās :hahaha: zevs,stūrus piemālēt ar otiņu var izdarīt un ja dara pareizi sanāk,smagos arī tā piekrāso.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

Nē, nu, protams, var krāsot kā pašam patīk, jo pašam jau ar to auto jābrauc, bet nu nenojaukt purnu ir slinkuma kalngals. Pirmais attaisnojums bija man nav laika, otrais - negribu, lai viss ir šķībs. Ķip baigais track day auto, bet nedod dievs purns šķībs :lol: Protams, tā ir ātrāk, ērtāk un trases auto neko nemaina, bet tad vispār nesaprotu krāsošanas jēgu. Ok, veiksmi nokrāsot auto tā, lai beigās izskatās pieņemami :super:

p.s.
Ģirt, tad jau Kristīnes žurku ar varēja ar rullīti nokrāsot ja labi, glīti un nevar pateikt? :hahaha:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi: