Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 88
- chevron_right
Ar diskiem ir taa , ka visi toss rondell 058 liek uz vasaru un tad vinji ir daudziem ,bet pa ziemu es vieniigais braukaashu ar taadiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas marrakech braun nepiestaav mana auto salonam ,bet shii kraasa ir kaa kulaks uz acsdreimanis_lv rakstīja:tonis jav
bet man jav labak tiik marrakech braun.
uz universala vajadzetu izskatities vnk
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
to jav tik manisi kad nokrasosi
Lai ka arī mani spīdzinās utt. es neizpaudīšū to ko es zinu
Būšu tik pat kluss kā tagad mans e36
Būšu tik pat kluss kā tagad mans e36
Ar kraasu ir taa ,ka taa ir peec BMW koda ,bet ar nelielaam korekcijaam
Pateicoties koleegja ieviestajaam korekcijaam ir taa kontrastaa tonjmainja
Pateicoties koleegja ieviestajaam korekcijaam ir taa kontrastaa tonjmainja
To visu var dariit ar fleksi vai tikai speciaalo pulejamo aparaatu?Orkaans rakstīja:Melnaa vilnas ripa un http://www.magicone.it/124_fast_green_eng.htmlklimpis rakstīja:ar kadu ripu puleji un pastu?
tas process lai nopuletu plauktu-vari nedaudz pastastit ka tas notiek? sakuma ar smilshpapiiru arii, un pec tam ar pastu uz beigaam vai kaa? un ka vislabaak ir dabut nost tos disku skraapeejumus un vietas, kur malinjas apsistas?
Pareizi ir sazinaaties ar Image! Vinjsh to darbinju izdariis aatri un ljoti kvalitatiivi!
Pats ,ja nav saprashanas par taadaam lietaam ,tad labaak nekjeries klaat! Dir...... buus darbs un materiaals
Cenas pie Image ir ljoti sakariigas
Pats ,ja nav saprashanas par taadaam lietaam ,tad labaak nekjeries klaat! Dir...... buus darbs un materiaals
Cenas pie Image ir ljoti sakariigas
Tavs bembīc sen nau bijis pirmajā lapā. Vai netiek veikti vel kādi uzlabojumi?
Gan jau kautko dari, vajadzētu atrādīt!
Gan jau kautko dari, vajadzētu atrādīt!
Krāsa briest smuka.. tā laikam no 1M :)
Ir ir ,tikai ar nelielaam korekcijaamjurcis rakstīja:Krāsa briest smuka.. tā laikam no 1M :)
Jau viss notiekās?
Nevaru sagaidīt gala rezultātu, vel diskiem centrus tādā krāsa :love:
Steigties vajag leenaamdogMa rakstīja:Jau viss notiekās?
Kāda saulaināka un krāsaināka bildīte sajā drūmajā laikā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuks taurings! Pietrūkst tikai M-moldingu,M-difazora.
Kurus viņš sev principa pēc neliks, lai atšķirtos no pelēkās masas!
Protams smuka kūtiņa, vienmēr bijusi forumā viena no favorīt priekš manis!
Protams smuka kūtiņa, vienmēr bijusi forumā viena no favorīt priekš manis!
pietrukstas jumta relini vismaz man ta liekas
Tie nekad nebuus uz shiis kuutinjas
shie jautajumi sen vairs pat netiek apspriesti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …