Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 103
- chevron_right
aa nu pa 35 eiro var arī izurbt pāris caurumus
turpinot iesakto..
norauta visa piekare prieksaa, viens stures pirksts man pabojaja nervus, bet parejais viss normali atskruvejaas.
biju patikami parsteigs par glazhu stavokli no apaksas, ne gramu rusas nebija kaa ari par plauktu sharniriem, visiem 4triem, tie loti labaa stavoklii.
ari kads kadrs no procesa
norauta visa piekare prieksaa, viens stures pirksts man pabojaja nervus, bet parejais viss normali atskruvejaas.
biju patikami parsteigs par glazhu stavokli no apaksas, ne gramu rusas nebija kaa ari par plauktu sharniriem, visiem 4triem, tie loti labaa stavoklii.
ari kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
forši, ka tev ir laiks un vieta, kur darboties, protams, + apņēmība un zināšanas! Forši, ieekonomē labu peso!
pagaidam no tevis nosauktajam lietam, vienigais kas man ir ir apnjemiba
bet pa teemu runajot, sodien ir sanjemts beidzot m3 blokjis.
lai tiktu pie m3 flanchiem nacas nopirkt visu blokji
bet nekas elementu parstumsim uz ebeju, vai ari augsejo plauktu, kur man stav rezerves daljas kuras varbut kadreiz bus vajadzigas
bet pa teemu runajot, sodien ir sanjemts beidzot m3 blokjis.
lai tiktu pie m3 flanchiem nacas nopirkt visu blokji
bet nekas elementu parstumsim uz ebeju, vai ari augsejo plauktu, kur man stav rezerves daljas kuras varbut kadreiz bus vajadzigas
...
tik paarbaudi vai m3 flanci var iebaazt parstajaa reduktoraaa :) ja atminja nevilj tad shiabas jau bija svadaakas, tas noziimee ka iespeejams atskiras zobi uz flancha :) bet to visu preciizi neatceros :)
jaa par to pats ari padomaju, tapec nesteidzos ar elementa notirgosanu. sliktakajaa gadijumaa man bus jaapmaina vietam elementi, attiecibas sazobi atstajot no vecaa.
...
Prieks skatities uz tadu entuziasmu
paldies wcoast.
paceljot topiku...
sadarits nau nekas ipashi daudz. sobrid sanak daudz stradat, un perejo brivo laiku prasa gjimene. sanak tik pa naktim uz kadu stundinju ieskriet garazaa...
tatad, ie uzlikti jauni amortizatoru atbalsa gultnji uz koilam.
tiku pie m3 reduktora delj vajadzigajiem arejiem flanchiem, tad nu to izardiju pa reizinatajiem.
ir jaunas poli bukses preks prieksejaa stabilizatora stienja
uztaisitas nerusejosaa metala prieksejo atsaishu turetajs, tas kas stiprinas pie plaukta,
nonjemti sparni
nopikjoti ieksejie sparni un glazes
pasutitas MAYLE HD atsaites prieksaa
uzlikti plaukti ar poli buksem
noteikti jau vel sis tas kas ir piemirsies, reali lai saliktu prieksas ritosho atpakal ir vajadzigas atsaites un stures arejie sarniri.
ari kads kadrs, jasaka ka ar foceshanu ipashi neaizravos, bet megjinahu turpmak mazliet detalizetak iemuzhinat parbuvi
paceljot topiku...
sadarits nau nekas ipashi daudz. sobrid sanak daudz stradat, un perejo brivo laiku prasa gjimene. sanak tik pa naktim uz kadu stundinju ieskriet garazaa...
tatad, ie uzlikti jauni amortizatoru atbalsa gultnji uz koilam.
tiku pie m3 reduktora delj vajadzigajiem arejiem flanchiem, tad nu to izardiju pa reizinatajiem.
ir jaunas poli bukses preks prieksejaa stabilizatora stienja
uztaisitas nerusejosaa metala prieksejo atsaishu turetajs, tas kas stiprinas pie plaukta,
nonjemti sparni
nopikjoti ieksejie sparni un glazes
pasutitas MAYLE HD atsaites prieksaa
uzlikti plaukti ar poli buksem
noteikti jau vel sis tas kas ir piemirsies, reali lai saliktu prieksas ritosho atpakal ir vajadzigas atsaites un stures arejie sarniri.
ari kads kadrs, jasaka ka ar foceshanu ipashi neaizravos, bet megjinahu turpmak mazliet detalizetak iemuzhinat parbuvi
...
bija piemirsies, tev jau sen koilas stāv? un kādas esi uzlicis?
Rūsiņu kkur uz mašīnas arī esi atradis?
Skatos un ceru, ka man arī pēc laika tā būs, ka varēšu uzlabot, nevis labot tā turēt!
Rūsiņu kkur uz mašīnas arī esi atradis?
Skatos un ceru, ka man arī pēc laika tā būs, ka varēšu uzlabot, nevis labot tā turēt!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
man vel nekad nau bijusas. es nez kapec es nopirku vinas bez visam lietinjam. tapat sanak tagat pirkt atbasta gultnjus un sagazuma plaksnes, puteklu sargus, atsitejus utt. letak ertak butu bijis piemest vel peso nedaudz un nopirkt visu kopaa.
par ruusu, nu nedaudz ir, bet loti minimali, es jau visu salaboju dazus gadus atpakal, tagat tik japarmetina aizmugurejo plauktu kabatinjas. aa un jaa jadabun sis divas skruves araa. istenibaa bridii kad es vinjas aplauzu, es saaku reali skali smieties.
par ruusu, nu nedaudz ir, bet loti minimali, es jau visu salaboju dazus gadus atpakal, tagat tik japarmetina aizmugurejo plauktu kabatinjas. aa un jaa jadabun sis divas skruves araa. istenibaa bridii kad es vinjas aplauzu, es saaku reali skali smieties.
...
turpinu izbaudit vasaru un brivdienas tapec sadarits ir pamaz, bet nu paceljot topiku so to ieliksu.
HD mayle vs oem bmw atsaitem
kaa ari sagatavots prieksejais stabilizatora stienis ar bukshu kronsteiniem preks cinkoshanas, bet pacik te visiem atvalinajuma laiki, tad beigas aizsutiju uz pulverkrasosanu. kad bus atpakal tad vares likt virsuu. arii salidzinajumam HD mayle vs oem bmw atsaitem
...
Bagās būs žēl pa slaju laiku braukt, lai piekari nesasmērētu!
Vienmēr icelies ar padarītajiem darbiem!
PS. Sāku domāt, kādēļ es sev visu laiku kaut ko netaisu!? Necienu savu auto? Vienalga par tehnisko stāvokli?
Laikam jau vairāk gribās pabaudīt to braucamo, tādēl vasarā tā pamazāk to padarīto darbu!
PS. Sāku domāt, kādēļ es sev visu laiku kaut ko netaisu!? Necienu savu auto? Vienalga par tehnisko stāvokli?
Laikam jau vairāk gribās pabaudīt to braucamo, tādēl vasarā tā pamazāk to padarīto darbu!
ar tām jaunajām skrūvēm uzmanīgi, vairumam cietība/izturība ne tuvu nelīdzinās original un noturība pret rūsu tuvu nullei.
pat wurth`a tirgotās ir gandrīz mēsli.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
paldies, noverteju.erda rakstīja:Bagās būs žēl pa slaju laiku braukt, lai piekari nesasmērētu!
jaa vasara nau tas labakais laiks kad megjinat taisit lielakus remontdarbus, ipasi ja laukaa ir labs laiks tad remontdarbi ieilgst un taa pamatigi
jaa ar skruvem es esmu pazistams, zinu kuras ar kuram drikst mainit un uz kuram pat nevar skatities,he9600 rakstīja:ar tām jaunajām skrūvēm uzmanīgi, vairumam cietība/izturība ne tuvu nelīdzinās original un noturība pret rūsu tuvu nullei.
par parastajam 4.6 grade skruvem es pat nemaz nedomaju. visas kas tiek mainitas, tiek mainitas uz vismaz 8.8grade, vai class 80 a2 nerusejosas skruves.
zinu ka dazas svarigaas skruves piekaree naak 10.9grade, katraa zinjaa neko downgreidot es netaisos, tikai upgreidot
bet paldies ka megjinaji pieverst manu uzmanibu tam
...
Labi darbi padarīti
Bet ieraugot tās plauktu buksēm kronšteinu skruves, tirpiņas pārskrien šonedēļ vienam e36 abas nolūza, tas bija vnk tirsā
Bet ieraugot tās plauktu buksēm kronšteinu skruves, tirpiņas pārskrien šonedēļ vienam e36 abas nolūza, tas bija vnk tirsā
es sūtītu oem skruves. nav tik dārgi. bmw skrūves kaut kā parasti izskatās pinīgi savādāk nekā veiklā nopērkamās.
skruves pashas no sevis nelust, vienmer tam ir iemesls. lai vispar nolaustu taas konkretas skruves ir jabut pamatigam sitienam uz augsu pa riteni, un tadaa gadijumaa noluzusas skruves bus mazakaa problema pa ko uztraukties, vai jabut ultra stulbam, un ieskruvet bedigas kvalitates skruves, apraujot galvinjum4z rakstīja:Labi darbi padarīti
nezinu kaa pie jums lv, bet seit ir ipasi jameklee zemas kvalitates skruves, pa letaku ciparu
bmw razo viskauko, pat naglu kastes, bet ne skruves. izstas savadak, respektivi melnas, jo tas ir 10.9 grade un tas var ari veikalaa nopirkt, iespejams ka pat bus no ta pasa razotaja ko tev bmw dileris atsutisyanks rakstīja:es sūtītu oem skruves. nav tik dārgi. bmw skrūves kaut kā parasti izskatās pinīgi savādāk nekā veiklā nopērkamās.
...
nē nu to es saprotu, ka paši viuņi neražo,bet gan izdara savu spec pasūtījumu. Bet piemēram tādā skrūvju veikalā kā delve nedabūsi nekad nevienu tādu pašu skrūvi kā BMW.
uz e38 arī pērku no Meyle produkcijas, detaļas kalpo godam.
es vel neesmu pietiekami ilgi ar vinjam nobraucis, lai varetu spriest par mayles kalposanas muuzhu, bet tas ka prece ir tiesam kvalitatiiva, tas ir tocna
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …