Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 65
- chevron_right
Hihi jaaa saaku grunteet un saparatu ka negribu sachakaret zabacinjus tad nu bij japoelieto to kas garazha ir nagus taa jau aplīmēju bet vienalga grunts bik izēdas cauri un tika uz manikira ar hehMlinarts rakstīja:Hah,zabīšus baigi apsegusi
Veiksmi
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Viņas nav parastas tālu ceļu nākušas, varu pačukstēt viens ir no uk maisiņš hihiPRE rakstīja:Interesantas bahilas, kas pirmajā bildē.
Intrigai paradisu tadu mazu bilditi... Jaunais dizains top uz urra ar neguletajam naktim.. tiekamies SESTDIEN 23.05 333 trade redzesiet mus ar jauno dizainu :) tad jau velak salikshu bildes visu darbiba...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bambers un spliters izsaktas labi
Būs būs.. Drizak jau sakot ka pat ir jau.. Pedejie punktu uz i tagad liekas un viss.. Tiekamies sestdien 333
Man jau patīk, łoti gribu redzēt iznākumu kopumā
Būs 1:1 pret tavu compactu ?cipruss18 rakstīja:Iznakums jus parsteigs
Paldies liels Driftdarbnīcai un Driftin par palidzibu jaunā dizaina tapšanā un negulētajās naktīs pilnām ar darbiem gar bembi.. :) esam beidzot gatavas un jaunā paskatā
Heh kleita vai papēži roku kustībām nekad nav traucējušiArmando rakstīja:ar kleitu driftoji?
vienmer patikami pasekot lidz tavam topikam
Paldies, nav jau laika visu pilniba likt kas tiek darits.. Tik ik pa laikam kadu bildi iemetu :)
Riktiga konca
Tagad vismaz izskatās pēc kaut kā, ir ľoti labi, veiksmi turmākajos plānos un posmos
KKas jau savādāks ir, bet ne lidz galam, diskus noteikti vjg citus, Man personigi nepatik krāsas toņi kas tur viens ar otru nesaskan. Oranžā vietā labāk būtu lietojusi dzletenu! Bet, labāk jau ir kā bija, nu jau tevi noteikti pilnīgi visi atpazīs uz ielas jau pa krietnu gabalu.
Es kluseshu par dizainu jo katram savi putni galvaa pa savam trako,bet man bail iedomaties,kas butu ,ja es butu savu ta salimejis..es jau par bamperi esmu sanjemis vairak nosodijumu,neka Hitlers par noziegumiem pret zhidiem
ar kompatu pa brugji
Soreiz piekritishu ciprusam.
Ieprieks lasot topiku likas, ka bus kkas iespaidiigs, bet beigas, nekas ipash.
Bet protams visi mi...s karstu, jo tas tak 4ikas auto.
Ieprieks lasot topiku likas, ka bus kkas iespaidiigs, bet beigas, nekas ipash.
Bet protams visi mi...s karstu, jo tas tak 4ikas auto.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 65