Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 65
- chevron_right

HihiMlinarts rakstīja:Hah,zabīšus baigi apsegusi![]()
![]()
Veiksmi

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Viņas nav parastasPRE rakstīja:Interesantas bahilas, kas pirmajā bildē.

Intrigai paradisu tadu mazu bilditi... Jaunais dizains top uz urra ar neguletajam naktim.. tiekamies SESTDIEN 23.05 333 trade
redzesiet mus ar jauno dizainu :) tad jau velak salikshu bildes visu darbiba... 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bambers un spliters izsaktas labi 

Būs būs.. Drizak jau sakot ka pat ir jau.. Pedejie punktu uz i tagad liekas un viss.. Tiekamies sestdien 333 

Man jau patīk, łoti gribu redzēt iznākumu kopumā

Būs 1:1 pret tavu compactu ?cipruss18 rakstīja:Iznakums jus parsteigs

Paldies liels Driftdarbnīcai un Driftin par palidzibu jaunā dizaina tapšanā un negulētajās naktīs pilnām ar darbiem gar bembi.. :) esam beidzot gatavas un jaunā paskatā 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Heh kleita vai papēži roku kustībām nekad nav traucējušiArmando rakstīja:ar kleitu driftoji?![]()
vienmer patikami pasekot lidz tavam topikam

Paldies, nav jau laika visu pilniba likt kas tiek darits.. Tik ik pa laikam kadu bildi iemetu :)

Riktiga konca 

Tagad vismaz izskatās pēc kaut kā, ir ľoti labi, veiksmi turmākajos plānos un posmos 

KKas jau savādāks ir, bet ne lidz galam, diskus noteikti vjg citus, Man personigi nepatik krāsas toņi kas tur viens ar otru nesaskan. Oranžā vietā labāk būtu lietojusi dzletenu!
Bet, labāk jau ir kā bija, nu jau tevi noteikti pilnīgi visi atpazīs uz ielas jau pa krietnu gabalu. 

Es kluseshu par dizainu jo katram savi putni galvaa pa savam trako,bet man bail iedomaties,kas butu ,ja es butu savu ta salimejis..es jau par bamperi esmu sanjemis vairak nosodijumu,neka Hitlers par noziegumiem pret zhidiem
ar kompatu pa brugji

Soreiz piekritishu ciprusam.
Ieprieks lasot topiku likas, ka bus kkas iespaidiigs, bet beigas, nekas ipash.
Bet protams visi mi...s karstu, jo tas tak 4ikas auto.

Ieprieks lasot topiku likas, ka bus kkas iespaidiigs, bet beigas, nekas ipash.
Bet protams visi mi...s karstu, jo tas tak 4ikas auto.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 65