540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 56
- chevron_right
Super autiņš un avus blue krāsa un M3 dzinējs zem haubes!
Ja nemaldos vakar manīju Rīgā, netālu no Krastmalas Tevi braucam. Braucu no Ogres puses iekšā Rīgā caur Rumbulu un izgriezies no vienas vietas, varbūt izlikās, bet sedans avus blue krāsā noteikti bija.
Ja nemaldos vakar manīju Rīgā, netālu no Krastmalas Tevi braucam. Braucu no Ogres puses iekšā Rīgā caur Rumbulu un izgriezies no vienas vietas, varbūt izlikās, bet sedans avus blue krāsā noteikti bija.
Paldies!
Noteikti sajauci mani ar kādu citu, kopš atklāšanas auto stāv garāžā, nav īsti laiks ne viņam pieķerties ne braukt.
No jaunumiem, sagādāts lielais radiātors, M3 e36/e30 facelift izplešanās trauks, M3 e36 kondicioniera ventilators.
Šodien atrasts arī vaininieks sezonas atklāšanas prieku bendēšanā.. Vnk izskrūvējusies skrūvīte, kas stiprina vadīklu droselēm..
Noteikti sajauci mani ar kādu citu, kopš atklāšanas auto stāv garāžā, nav īsti laiks ne viņam pieķerties ne braukt.
No jaunumiem, sagādāts lielais radiātors, M3 e36/e30 facelift izplešanās trauks, M3 e36 kondicioniera ventilators.
Šodien atrasts arī vaininieks sezonas atklāšanas prieku bendēšanā.. Vnk izskrūvējusies skrūvīte, kas stiprina vadīklu droselēm..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
akmens tavaa darzinjaa, pec pameram tikai 30 droselju nost un atpakal liksanas reizeem tev tas bija jazin
bet ja nopietni, tad labi ka tikai tads sikumins
bet ja nopietni, tad labi ka tikai tads sikumins
...
Paceļot savu pieticīgo topiku, sataisīti un padarīti daudz tīrāki droseļi un vel daži štrunti , kas varētu būt nosmērējušies dēļ tā ka kartera ventelācijas trubiņa pie ieejas vārstu vākā nebija kārtīgi ieskrūvēta un bez o- ringa, tur arī pa rinķi viss bija netīrs, Uzlikts M3 AC ventelātors, .Piemērīta GT 'stila lūpa, ļoti patīk sen tādu vajadzēja.. Ko darīt vel daudz.
e36
Tā GTR lūpa tiešām ir sex uz pakotas e36...tik žēl ka uz sedinātas nav variantu pabraukt pa latvijas ceļiem;(
BMW_The Ultimate Repair Bill
Man vel 8cm līdz zemei paliek, zemāk uz šiem R18 nosēdināt nevaru, varbūt ar citu riepu nepilnu cm, bet tā pat jāuzmanās, jau ilgu laiku štukoju par to lūpu vajag, nevajag, jo google daudzos attēlos izskatījās ne pārāk, bet dzīvē man vismaz konkrēti patīk tieši tas kas bija vajadzīgs.
e36
Šodien, nedaudz parosījos, patīkamāks skats uz dzinēju kad mazliet tīrāks..
e36
Ir pieejama vel viena no shiis pashas formas....taisna-pec oem lupas taisiita PM
BMW_The Ultimate Repair Bill
Man arī cepī, kad motortelpa ir tīra540i rakstīja:Šodien, nedaudz parosījos, patīkamāks skats uz dzinēju kad mazliet tīrāks..
Man gan automazgātuvē sačakarēja motortelpu!
Palūdzu šiem lai noskalo motortelpu, bet viņi tur piekāza kautkādu ķīmiju pēc kuras man viss ir baltos pleķos
Atkal ielās, tika šoreiz tehniski staltāks! Bez visām zondēm nekas nepārlejas un nebubina, ieplūde ir saliktā ka pašam prieks. Būs tik vel jānomaina siksna,jo čikst iktā labi ja 5k nogājusi, bet ir dabūjusi daudz antifrīza utt.
e36
Kkā nevisai izskatās tas spliters, vajag orğinālo regulējamo ,bet tas atkal maksā kosmosu
btw. Kkādu piespiedējspēku arī jūti pie lielākiem ātrumiem M3 gt priekšā nāk cietākas atsperes tieši dēļ splitera, lai pie lieliem ātrumiem nepiespiež to plakanu pie ceļa
btw. Kkādu piespiedējspēku arī jūti pie lielākiem ātrumiem M3 gt priekšā nāk cietākas atsperes tieši dēļ splitera, lai pie lieliem ātrumiem nepiespiež to plakanu pie ceļa
Uz maniem Koni + 60mm sedinātājam atsperēm domāju ātrāk bamperu norautu, nekā kko piespiestu..kars rakstīja: Kkādu piespiedējspēku arī jūti pie lielākiem ātrumiem M3 gt priekšā nāk cietākas atsperes tieši dēļ splitera, lai pie lieliem ātrumiem nepiespiež to plakanu pie ceļa
DuNc1x rakstīja: starplikas nedomā spoilerim?
Starplikas šim nebūs, domāju kko ļoti sterilu un tai pašā laikā agresīvu vajag,lai tādas liktu, bet ,protams, gaumes lieta.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …