E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 91
- chevron_right
Manupraat shie diski jaaliek uz kautkaa nenormaali nikna un prieksh kabrio kautko ar plauktu like st5. Tie rota grid ir vnk prasiitos uz kaada drifta vaagena
Cabooom
cena viņiem kosmoss?
kaa jau teicu sis nebus parsts cabrio un varbut pat netiks lietots ka cabrio bez jumta jo patik ka izskatas ar hardtop
diski tika iegadati jo atbilst prasibam kada stila tik veidots auto
Instagram INDIGAIS
es jau njemu vinjus nedaudz lietotus tadelj nav tik traki bet dargaki par style 5 tocnaRENIO rakstīja:cena viņiem kosmoss?
tas no ka nopirku jaunus gada sakuma bija njemis pa 1250e bez riepam
Instagram INDIGAIS
Noteikti gaidiishu gala rezultaatu. Deelj diskiem vien ieintriģējiaivis328 rakstīja:kaa jau teicu sis nebus parsts cabrio un varbut pat netiks lietots ka cabrio bez jumta jo patik ka izskatas ar hardtop
Cabooom
Tiešām e36 vajag 10j platuma diskus? bet nu jā tas jau kabris, dinamika nav prioritāte
gribetos jau platakus bet gruti atrast uz vaacu masinam virs 10j
atruma rekordus parspet nav doma ar so auto
atruma rekordus parspet nav doma ar so auto
Instagram INDIGAIS
šie diski baigi skaisti,ja nemaldos bieži redzami uz Nissan Skyline un Silviām.
Kabris arī pārkrāsosies?
Kabris arī pārkrāsosies?
kaadu dienu ceru ari iegadaties skyline R34 bet tas nebus viegli jo baigi retie maitas
parkrasosies no cosmos shwarc uz shwarc
sis bus balstits uz melns/melns
parkrasosies no cosmos shwarc uz shwarc
sis bus balstits uz melns/melns
Instagram INDIGAIS
Taa motors ir araa gaidam jauno iemitnieku kad atvedis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Oho, Rotas. Novēlu nenosisties
10j aizmugurē izskatās līdz ar nagiem, es gribētu redzēt, kā tu kaut ko platāku tur iedabūtu iekšā, kas izskatās labi un nepārspīlēti :)
10j aizmugurē izskatās līdz ar nagiem, es gribētu redzēt, kā tu kaut ko platāku tur iedabūtu iekšā, kas izskatās labi un nepārspīlēti :)
Tur vel vismaz 10mm spaceri ies ieksa;)
No worries
No worries
Instagram INDIGAIS
Kāda vaina Rotām? Kādēļ gan sisties?Kurlis rakstīja:Oho, Rotas. Novēlu nenosisties
Cik zinu, labi diski!
Pašam ir cerība kādu dienu uzlikt :)
Cik atceros, Rota Grid bija feiki no Volk TE37, secinājumus jau paši var izdarīt. Nesaku, ka baigi slikti būtu, pieņemsim ar Keskin KT1 diez gan daudzi brauc.
Nesaciet ludzu te sos stulbumus par disku izturibu utt
Karoc saku varot auto pirma arka gandriz izlicita un 10mm spaceris piemerits
Karoc saku varot auto pirma arka gandriz izlicita un 10mm spaceris piemerits
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Ar 2 labakiem draugiem amuriem viens mazaks otrs lielaks
Instagram INDIGAIS
Izskatās jau superīgi, bet šito es nekad nesapratīšu, ar valcēšanu, tu bez maz piemetini šitos riteņus tai mašīnai.
Sanāk tad kad tu viņu pārdosi, jaunajam īpašniekam nekas cits neatliks kā vien lietot šitos diskus, vai arī mašīna izskatīsies izdirsta.
Sanāk tad kad tu viņu pārdosi, jaunajam īpašniekam nekas cits neatliks kā vien lietot šitos diskus, vai arī mašīna izskatīsies izdirsta.
- ikey07
Sodien tiesi TA dzekiem prasiju par arkam.vai var likt plastmasas uzlikas un metala arku griest nost.atbilde sekojosha-griest metala arku nost drikst un plastmasnieci kniedet var.nedaudz ne tani topika,bet tomer :)
ar kompatu pa brugji
ikey07 rakstīja:Izskatās jau superīgi, bet šito es nekad nesapratīšu, ar valcēšanu, tu bez maz piemetini šitos riteņus tai mašīnai.
Musdienas ir flanchi kas atrisina tavu problemu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47