CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 59
- chevron_right
Lai līme nesūktos caur audumu vispirms ļauj viņai bish pažūt/apkalst.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
komentāri iespārda
Pabeigts! Nav ideāli, bet kā viens foruma biedrs teica - sliktāk arī nav :) Paldies visiem par padomiem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuki
Kā tad beigās sanāca ar stoikām?
Es kaut kā neredzu to pievilcīgumu melniem griestiem, bet šķiet ka te visi baigā starā..
+1 Sevišķi ja ir gaišs salons, tīri gaišie griesti imho izskatās daudz labāk.kasp1js rakstīja:Es kaut kā neredzu to pievilcīgumu melniem griestiem, bet šķiet ka te visi baigā starā..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ja visi melnie griesti komplektā kā no rūpnīcas tad ir OK, bet ja nolīmē griestus, lapočkas, rokturus, un ja vēl ir lūka, to astāj baltu, tad ir kā ir, labāk lai blati, tfu pelēcīgi kā jau vecai mašīnaikasp1js rakstīja:Es kaut kā neredzu to pievilcīgumu melniem griestiem, bet šķiet ka te visi baigā starā..
labākais interneta warriors
Tie griesti kautkā vienaldzīgi, bet tas maģis rauj uz vēmienu.
Pašam patīk kā izkropļo paneli?
P.s. atbildi negaidu. Esmu pamanījis ka normāla atbilde Tev nav pa spēkam
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Viņš uz kritiku neatbild, cik novērots, bet kad pats čīkst, tad visiem jāklausāsDzhejs rakstīja:Tie griesti kautkā vienaldzīgi, bet tas maģis rauj uz vēmienu.
Jā, tas maģis lec no fona ārā, neprasa neviens likt original reverce c2, bet kādu melnu, pieskaņotu panelim, var ielikt.
Maģis pieskaņots taburetēm
Nez man patīk,bet protams ja vel būtu melnas taburetes un pieskaņots maģītis,tad kopskats būtu vel labāks
Es būtu gaišus līmējis tad maģi nevaidzētu mainīt
Jebkuri griesti ir simpātiski tad kad tīri un svaigi.
20gadīgai mašīnai tas ir retums, tapēc arī melnie labāk.
20gadīgai mašīnai tas ir retums, tapēc arī melnie labāk.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Ar stoikām bija grūti. Iztērēju vienu dienu, pusotru metru audumu un baloniņu līmes tikai mēģinājumos smuki uzlīmēt. DārgiEdvards77 rakstīja:Smuki
izskatas jau ka e36.lv parspej dirsnas zinja bmpower.lv
bedigi vel kadu gadu atpakalj bija labs saits bmw saits
bet par teemu griesti izskatas labi
Instagram INDIGAIS
Problēma nav saitā, bet cilvēkos
Paldies! :)aivis328 rakstīja:izskatas jau ka e36.lv parspej dirsnas zinja bmpower.lv
bmwpoweru nekad neesmu izmantojis, tāpēc nevaru salīdzināt, bet tas, ka te ir lieli mutes brūķētāji, esmu pamanījis. Labā lieta ir tā, ka viņus šeit var nomutēt un vairāk neredzēsi, ko viņi raksta. Piemēram uzspied uz Alpine vai Rob nika, un tad pie pašas bildes ir "pievienot ienaidnieku". Uzspiežot, tu vairāk nekad neredzēsi, ko viņi raksta. Ļoti ērti :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 59