Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 88
- chevron_right
Tieši tā!! Nevajag tās kakas likt..tāpat irOrkaans rakstīja:Tie nekad nebuus uz shiis kuutinjas
Ja auto netiek izmantot daudz mantu vadāšanai tad reliņi tiešām nav vajadzīgi, man personīgi ir noderējuši reizes 20 vismaz. Atverot topiku cerēju ieraudzīt auto citā krāsā
Es arī...jurcis rakstīja: Atverot topiku cerēju ieraudzīt auto citā krāsā
Iz vakardienas tusa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
21.07.2011. E36.lv sabrauciens Jelgavā!
Pačots Orkānam par iebraukšanu trasē!
Shodienas snaps
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kur tad miglas palika?
Vinjas ir tur ,kur vinjaam ir jaabuut Tik nedaudz mainiijushas kraasu
prieks redzet ka tiek m50b25 dzinejs izmantots kaa tam jatiek izmantotam
vienigais, taa truba aizmuguree, taa gan nepiestaav tam smukajam autinjam
vienigais, taa truba aizmuguree, taa gan nepiestaav tam smukajam autinjam
...
Trubu es ar labpraat nomainiitu,tikai pagaidaam neviens neko sakariigu nepiedaavaa!
Atceros kad redzeju pirmas bildes no sii touringa draugos, daudz ko esi mainijis! Izskatas loti labi!
P.S. Vienigais tourings ar m spoguliem un man nau iebildumu! Nezinu taa krasai vai kas, bet parasti nepatik sie spoguli uz touringa!
Zetons pa darbu smuks autish
P.S. Vienigais tourings ar m spoguliem un man nau iebildumu! Nezinu taa krasai vai kas, bet parasti nepatik sie spoguli uz touringa!
Kaut kas briest!
Vispaar jau man nav M spogulji Varbuut tapeec tev patiik>bandiT< rakstīja:Atceros kad redzeju pirmas bildes no sii touringa draugos, daudz ko esi mainijis! Izskatas loti labi!
Smuka bilde nokalniņā. Bildē kur saulītes griez izskaties baigi naidīgs.
Tikko veiksmiigi noveerpta pusass Kautkaads melnais meenesis
aj, es jau vēru vaļā ar cerību, bet atkal liec vilties
kad beidzot būs oranžš?
kad beidzot būs oranžš?
Ja runa par kraasu ,tad tas buus MARTAA Saulainaa pavasarii izbrauks ielaas saulains BMW !!!!
labi ka veel sablokjejas tev un tikki lidz majam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …