Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 73
- chevron_right
man jau patik dikti e36 uzlimes tada krasa!!! tadas ari ne kluba biedri var dabut?
Šī jau ir patvaļa, kas ir sodāma ar uzlīmju noplēšanu
LŪDZU NENOPLĒST !!!dogMa rakstīja:Šī jau ir patvaļa, kas ir sodāma ar uzlīmju noplēšanu
Man vajadzēja akcentiņu kas saiet kopā ar diskiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu lai jau paliek , vismaz smuki un iet kopaa un vismaz pa temu , nevis ka e36.lv tiek rakstiti klaat vel citi vardi u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šodien no lietotāja Rom4iks_328 iepirku aizmugurējam logam dekoratīvo līstīti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ,kādreiz tu ar to mašīnu arī brauksi,vai gatavo viņu ievietot motormuzejā ,kad muzejs būs gatavs???
Ja uz bagāžnieka būtu mazā m3 lūpiņa, to prasītos tieši tādā pašā krāsā kā diski..
Starpcitu, kas ta par krāsu? ļoti piesaistoša..
P.S Auto tiešām uber kruts !
He, Viss, es ar viņu beidzot braukāju Tapēc jau pēdējās dienas ir tā, ka smaids līdz ausīm un priecīgs prātsmats rakstīja:Podziņ,kādreiz tu ar to mašīnu arī brauksi,vai gatavo viņu ievietot motormuzejā ,kad muzejs būs gatavs???
Krāsa ir parasta auto krāsa kuru man uzjauca krāsu veikalā Krāsas kodu laikam paturēšu noslēpumā, lai kāds neizdomā nošpikot Un protams paldies :)zefīrs™ rakstīja:Ja uz bagāžnieka būtu mazā m3 lūpiņa, to prasītos tieši tādā pašā krāsā kā diski..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
zefīrs™ rakstīja:Ja uz bagāžnieka būtu mazā m3 lūpiņa, to prasītos tieši tādā pašā krāsā kā diski..
Tik Podziņ nedari tā!
vo vo labak nedari, kas pa daudz tas pa skadi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Skaisti!
Beidzot viss ir izdevies un principā autiņš gatavs un skaists bez gala!!
Tagad tikai lai labi ripo un stirnas nelien zem riteņiem
Tagad tikai lai labi ripo un stirnas nelien zem riteņiem
Uzminiet nu, ko es tikko izdarīju?
Ok. Pateikšu priekšā.
NOTRIECU STIRNU... Jā, atkal..... :(
Ok. Pateikšu priekšā.
NOTRIECU STIRNU... Jā, atkal..... :(
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
F..uc...
Smagi?
Smagi?
Nopietni?
Tava mašīna laikam ir kkāds stirnu magnēts...
Cerams ka nav nodarīta baigā skāde?
Nav traki cik nu tumsā redzu,bet izkrita migliniex,noplīsa moldings, salūza lūpa, bamperim stīrīts,laikam iespiedās lampa, jo atnāca vaļā uzac. Gaismā safočēšu. Galvenais,lai haubei un brillei nebūtu nodarīta skāde.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46