Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 62
- chevron_right
vel velos pielikt gan e46 kas bija gan e36 kabrim bija ferodu,nekas neciksteja, tikai kad gaja uz beigam kalotkas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nezinu kreisie vai ne bet tie kas pirkti grosa sodien iepirku sev citus klucus kaut kadus italu bez osbesta piedevam tipa zalie jauzliek japaskatas kas un ka 2 lietotajiem to budzetu uzlikam apzvaniju vinus it ka nekas necikst
Ps: erda piedot par tehnisko diskusiju tava topika
Ps: erda piedot par tehnisko diskusiju tava topika
Nekad nav bijušas problēmas ar ferodo klučiem. Parasti jau pie vainas ir paši supporti vai kluču skavas, kāpēc čīkst.
nezin8u cik e36 ir bijusi nau bijusas problemas ne ar skavam ne ar suportiem! toreiz 4iksteja uzliku citas kalodkas ne4ikst! sanak ka suporti izarstejas!
Izdegušas bremzes ar gabarītiem!
Baigi patīk vietējie video. Nekas īpašs, bet patīkami
Labs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Spīd un laistās tikai krāsas nozadzis
paldies, bet tam spīdumam jau palīdzējis arī nedaudz shopotājs!
jāsēdina
traktors
ar jūsējuime nemaz uz tāda seguma kā bildē nevarētu zuņemt bildi, jo jūs esat anal/carting edition!
Es ar šito braukāju pa ziemu, tādēl vēl zemāk būtu "noziegums pret sniegu"!
Es ar šito braukāju pa ziemu, tādēl vēl zemāk būtu "noziegums pret sniegu"!
Vaiiii, paldies Podziņ, tu ar ciemos pie manis esi ienākusi!
tu glups vai bruģi vajadzetu aizliekt ar likumu es kurbada ielu ietitu ideala asvalta
Jā, ik pa laikam jāpaskatās kādas jaunas bildītes un citas lietiņas iekš tava topikaerda rakstīja:Vaiiii, paldies Podziņ, tu ar ciemos pie manis esi ienākusi!
Man patīk tavs auto un par sēdinājumu, nez, man liekas, ka šajā bildē viss izskatās smuki
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mega vecā bilde, kurā ir divi auto (neskaitot manu), kuri nu jau ir ļoti pārvērtušies un palikuši krietni vien glītāki!
te vēl divi liet. plusā!
PS Kādam ir atminējums, kādi ir šo auto liet. niki!?
te vēl divi liet. plusā!
PS Kādam ir atminējums, kādi ir šo auto liet. niki!?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Erda, beesharp, activity, siikais, Bubulis.
p.s. Laiki kad erdam bija viszemākais auto.
p.s. Laiki kad erdam bija viszemākais auto.
BINGO!
Mums ir uzvarētājs!
Mums ir uzvarētājs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46