2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 72
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir pat baigi OK tie diski
Purns behai arī agresīvs tikai nekad nav patikušās šitā tipa uzacis, tipa kurām stūrītis uz pavarotņika uziet uz aukšu, patīk tas kuras aiziet līdz galam, tipa līdz spārna līnijai
Purns behai arī agresīvs tikai nekad nav patikušās šitā tipa uzacis, tipa kurām stūrītis uz pavarotņika uziet uz aukšu, patīk tas kuras aiziet līdz galam, tipa līdz spārna līnijai
Pēdējais labojis Slim - 17 Apr 2014, 20:37, kopā labots 1 reizi.
BMW-Big Money Waste
tjipa šadas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW-Big Money Waste
Es taču būtu tādas uzlicis , ja būtu redzējis , ka ir nopērkamas un , ja būtu zinājis, ka vispār tādas ir meklēju jau pēc iespējas garākas, jo tās , kuras ir tikai pār lukturi, līdz pavarotņikam, reāli besī tad labāk nevajag vispār laikam.
nez man nekad nekas nav bijis pret e36 ar uzacīm, jā varbūt dziļi sirdī esmu šķūneris bet tomēr patīk agresīvs šitāds purns mašīnai
pag tu pat to gaisa atsvaidzinātāju pieskaņojis disku spilgtajai krāsai
pag tu pat to gaisa atsvaidzinātāju pieskaņojis disku spilgtajai krāsai
BMW-Big Money Waste
nu jā, centos jau iespēju robežās.
Slim, Tu varēji savu lamatu parādīt, manis pēc sūti PM bildi, tad ar redzēsim šķūneri svai nē bišķi jau interesē arī
hāāāa, nē, es pie iepriekšējās smaržas tā pieradis biju , ka vispār nejutu, šitādu nebiju redzējis, tāpēc paņēmu
Slim, Tu varēji savu lamatu parādīt, manis pēc sūti PM bildi, tad ar redzēsim šķūneri svai nē bišķi jau interesē arī
hāāāa, nē, es pie iepriekšējās smaržas tā pieradis biju , ka vispār nejutu, šitādu nebiju redzējis, tāpēc paņēmu
man jau liekas, ka vajag drusku piesēdināt
p.s.
p.s.
šitas ir sāpīgākais jautajums..... vizuālie kasjaki ir drusku , kamēr tos nesavedīs kārtība, tur nav ko pulēt. Un arī pēc tam neispringstu uz to.... nav jau sterila želeja, ka jāspīd un jālaistās.
Esi labi trāpījis ar krāsojumu! Reti, kad šādi krāsojot, sanāk labi.
paldies nu, bildēs jau visus kasjakus neredz. Būtu zinājis, ka sanāks tā, tad būtu darījis pa nopietno un arī riepas neņēmis.
Nixons arī žopēja man tos diskus visādi , lai rastos kaut kāda skaidrība kā viss izskatīsies beigās.
Nixons arī žopēja man tos diskus visādi , lai rastos kaut kāda skaidrība kā viss izskatīsies beigās.
ehh ar nožēlu jāsaka tā kai pagaidām pat nav ko parādīt tev ne citiem, jo mans laušanas kaplis kādu mēnesi kā notirgots un braukājos ar e46 traktoru ar daudziem NM . Bet not mīzing būs drīz vietā kaut kas jauns un nu jau ar 2.8 un tur ies vaļā interesantas pārbūves (iespējams 3.0 stokeris, joki ar sadalenēm, izplūde+ ieplūde utt.), tad arī beidzot dokumentēšu šēitRidlihs rakstīja:Slim, Tu varēji savu lamatu parādīt, manis pēc sūti PM bildi, tad ar redzēsim šķūneri svai nē bišķi jau interesē arī
p.s vari jau ticēt uz vārda šķūneris nesmu un nebūšu
BMW-Big Money Waste
prieks dzirdēt
diski smuki,bet man tā krāsa nepatīk
eu Ridlih, tiko pamaniiju kasjaku un tagad acis eed laukaa
luudzu, noplees to drift uzliimi no pr. spaarna un uztaisi lieldienu suprise, nomazga auto
luudzu, noplees to drift uzliimi no pr. spaarna un uztaisi lieldienu suprise, nomazga auto
otrs variants bija fluro dzelteno, toksisku tādu, kaut kā paliku pie šitāsmarihuans rakstīja:diski smuki,bet man tā krāsa nepatīk
tā uzlīme ies kopā ar milzīgo drift uzlīmi uz pakaļējā spārna, kas tur drīz būsRudziņš rakstīja:eu Ridlih, tiko pamaniiju kasjaku un tagad acis eed laukaa
mošk rītā nomazgāšu darbā
paldies priekšu palaidīšu zemāk drīz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48