E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 57
- chevron_right
Andzha rakstīja:
Kautkad jau beiksies tāpat kāZzevsS rakstīja:Gruntem mēnešreizes sākušās..
Interneta varonji ir smiekliigi! Atklashanaa neviens nenaaca maaciit dziivot Ciprusam! Ir taa ja mes savaaksimies normaali domaajosie e36 lietotaaji pret debiilikiem ar e36 muusu buus mazaak - bet man ir golfa nuuja masinaa (cobra ar karbona kaatu) labi man viskijs asiniis sobriid- bet besii debiilas sarunas un negudri cilveeki! Cipruss turaas- sataisiisim vikingu kugi un piedraazt visus (iznemot protams sakariigos) :) fuck it nenemat mani nopietni bet nemat nopietni!
Man laikam mozgas no ši īru sidra iet šķērsām, lasu ''golfa nūja'', bet galvā iedomājos ka beisbolene.
+1 varētu šitiem daiļdirsējiem izrakstīt vizīti pie zobu doktora...jo pašlaik viss kas notiek šajā forumā ir nodrišana, diršanās, gan pa tēmu, gan galīgi ne pa tēmu...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Interneta varonji ir smiekliigi! Atklashanaa neviens nenaaca maaciit dziivot Ciprusam! Ir taa ja mes savaaksimies normaali domaajosie e36 lietotaaji pret debiilikiem ar e36 muusu buus mazaak - bet man ir golfa nuuja masinaa (cobra ar karbona kaatu) labi man viskijs asiniis sobriid- bet besii debiilas sarunas un negudri cilveeki! Cipruss turaas- sataisiisim vikingu kugi un piedraazt visus (iznemot protams sakariigos) :) fuck it nenemat mani nopietni bet nemat nopietni!
jātaisa strelka, kā 90'jos :ēēē daragoj fiļtruj što gavariš:
labākais interneta warriors
+1woldens rakstīja:+1 varētu šitiem daiļdirsējiem izrakstīt vizīti pie zobu doktora...jo pašlaik viss kas notiek šajā forumā ir nodrišana, diršanās, gan pa tēmu, gan galīgi ne pa tēmu...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Interneta varonji ir smiekliigi! Atklashanaa neviens nenaaca maaciit dziivot Ciprusam! Ir taa ja mes savaaksimies normaali domaajosie e36 lietotaaji pret debiilikiem ar e36 muusu buus mazaak - bet man ir golfa nuuja masinaa (cobra ar karbona kaatu) labi man viskijs asiniis sobriid- bet besii debiilas sarunas un negudri cilveeki! Cipruss turaas- sataisiisim vikingu kugi un piedraazt visus (iznemot protams sakariigos) :) fuck it nenemat mani nopietni bet nemat nopietni!
jātaisa strelka, kā 90'jos :ēēē daragoj fiļtruj što gavariš:
Vakar, cik skatījos, autiņš skaists. Vienīgi kopējam skatam pietrūkst, lai nedaudz pasit sajūgu un pasmird riepas.
Vakar pārdaugavā braucu pretī un nemaz tik slikti neizskatījās vienīgais to priekšu gan vajag pārkrāsot uz zaļu lai neizskatās pēc lego konstruktora.
te viss nice. zin kas pieliktu odzinju? shaada veida zhilete. un sliekshnus uzmest shaadi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Spoilers jau ir izdomats ,kads bus.
uzlikas nepatik ta uzlocitas
un domaju par r17 vai r16 steelijiem uz j11 vai j12 platumu
uzlikas nepatik ta uzlocitas
un domaju par r17 vai r16 steelijiem uz j11 vai j12 platumu
ar kompatu pa brugji
Tas ir noticis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Nav vairs tas, krāso atpakaļ.
Caur Lietuvu nāciscipruss18 rakstīja:Es tik nesaprotu,kapec man bamperi ta uz augshu skataas
Iedomīgs, deguns gaisā.
nu vismaz jēdzīgāks skats !!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48