Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 62
- chevron_right
Pats e36.lv kluba sākums
ej dēt!
Vispirms uz mazgāšanos_
_tad sadomāju, ka sen nav fočēts (re, netīšam arī kamera paņēmusies līdzi )! Dažu labu apzvanīt mēģināju no biedriem, bet neizdevās. Aizbraucu viens un uztaisīju trīs bildes!
Kā arī sapratu, ka vairs negribu braukāties ar m20 sajūgu un atvieglināto spararatu, tādēļ esmu intensīvos 2,8 demferotā sajūga meklējumos (sajūgs+demfers)!
_tad sadomāju, ka sen nav fočēts (re, netīšam arī kamera paņēmusies līdzi )! Dažu labu apzvanīt mēģināju no biedriem, bet neizdevās. Aizbraucu viens un uztaisīju trīs bildes!
Kā arī sapratu, ka vairs negribu braukāties ar m20 sajūgu un atvieglināto spararatu, tādēļ esmu intensīvos 2,8 demferotā sajūga meklējumos (sajūgs+demfers)!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vecums? Sāk galvenais palikt komforts?
Vairāk jau komfortu gribās!
Tāpat jau ar mašīnu tā neārdos, lai vāktu no malu malām pa vienam zirgam (modif.detaļas), lai tik skrietu ātrāk!
Tāpat jau ar mašīnu tā neārdos, lai vāktu no malu malām pa vienam zirgam (modif.detaļas), lai tik skrietu ātrāk!
nu tad jau arī jāliek būs 15'' ar baloniem un stock amīši plazu vietā, kā arī tomātkārbu uzinstalē
Gaidi ar maisu!
kapēc ne ? komforts tak + nav jaustraucās par bedrēm ar baloniem
yeah, šoreiz bildes tiešām sanākušas brauc biežāk fočēties vienītī
ko dod tas m20 sajūgs un atvieglināts spararats?
ko dod tas m20 sajūgs un atvieglināts spararats?
Citējot spečuku:
"Tagad priekšrocības/trūkumi. Trūkums - zemiem apgriezieniem nav tik līgana braukšana kā demfernieku, ko var bubināt 5. pārnesumu 1200 rpm. Virs 2000 rpm nav nekādu izmaiņu, tieši par vibrācijām.
Samazinās griezes momentrs, pieaugot jaudai ( vulgarizējot - paātrināsies ātāk, tik smagu piekabi vairs tā nepavilki)
Priekšrocības - auto kļūst asāks, ātrāk pieaug apgriezieni, ātrāk krīt, daudz daudz vieglāka ātrumu pārslegšana šiftojot, it īpaši no augstāla zemākā, piemēram, pirms līkuma no 3. uz 2., auto neraustās - dzinējam mazāka inerce. Džekiem patīk, par meitenēm neesmu drošs Būtiska priekšrocība, auto dzenājot pa trasi, nebūs demferis, kam nojukt."
Vēl sīkāk par manu gadījumu- http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=29&t=8&start=240
"Tagad priekšrocības/trūkumi. Trūkums - zemiem apgriezieniem nav tik līgana braukšana kā demfernieku, ko var bubināt 5. pārnesumu 1200 rpm. Virs 2000 rpm nav nekādu izmaiņu, tieši par vibrācijām.
Samazinās griezes momentrs, pieaugot jaudai ( vulgarizējot - paātrināsies ātāk, tik smagu piekabi vairs tā nepavilki)
Priekšrocības - auto kļūst asāks, ātrāk pieaug apgriezieni, ātrāk krīt, daudz daudz vieglāka ātrumu pārslegšana šiftojot, it īpaši no augstāla zemākā, piemēram, pirms līkuma no 3. uz 2., auto neraustās - dzinējam mazāka inerce. Džekiem patīk, par meitenēm neesmu drošs Būtiska priekšrocība, auto dzenājot pa trasi, nebūs demferis, kam nojukt."
Vēl sīkāk par manu gadījumu- http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=29&t=8&start=240
Dj_Zii rakstīja:kapēc ne ? komforts tak + nav jaustraucās par bedrēm ar baloniem
Tavs sarkasms sāk kuņģi spiest!
skaidrs, paldies par izglītošanu
p.s.
izlasīju visu pilno versiju arī
p.s.
izlasīju visu pilno versiju arī
nekada sarkasma piektdien pa 4 menešiem pirmo reizi pielaidu e39 kas ir ziemas jeep + r17 225/55 izbraukaju visu pagalmu ka lielais puka nejutot nevienu bedri un ipaši nemanevrejot pa ceļa izciļņiem un sapratu ka man e36 ir kartings ar kuru nav normali ikdiena braukt pa rigas ceļiem taka sestdien e36 tika pacelts atpakal + parpikota visa grida + grubulis jo paveras briesmigs skats uz auto apaksu :shuram_zb_visas_rises_uz _eļa: principa brinums ka vel degvielas filtrs ir plicis vieta kaut gan to vairs nevar nosaukt par filtruerda rakstīja:Dj_Zii rakstīja:kapēc ne ? komforts tak + nav jaustraucās par bedrēm ar baloniem
Tavs sarkasms sāk kuņģi spiest!
tik sterils jau nav kā izskatās!
Tu laikam pa auto mazgātuvi vien dzīvo iekdienā ar melnu auto pārvietojos tik tīrs man viņš ir uz max 2h..
e36
Meklēju ceļus apr tīrākajiem asfaltiem!
Smukas bildītes :) Nākamreiz pado arī man ziņu kad brauksi fočēties. Man arī gribās skaistas sedanbildes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47