dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 130
- chevron_right
kadu laiku nebiju te bijis, palasiju un secinaju ka viss kartibaa un viss notiek, ists bmw entuziasts! bus man jaaizripuina uz juusu garazu uz kadu nedelu, saoliksim man turbinu
...
BAigi smuki iemāniji tur to gāzes sistēmu.. :)
Štekeri iepirkti BAP'ā. Cena parastam cilvēkam ap 3.50Ls laikam.. Reāli vajag 4 tādus (2 female, 2 male). Man sanāca ap 11Ls visi četri.Vitalx325 rakstīja:kur nemji shtekerus sprauslam?tev mozh usb vads gazes diagnostikai ir?
Vadu arī varu dabūt, ja vajag Kādu dienu atgādini man, lai neaizmirstu, pateikšu, kur dabūt Šodiena tāda dīvaina..
Armando rakstīja:kadu laiku nebiju te bijis, palasiju un secinaju ka viss kartibaa un viss notiek, ists bmw entuziasts! bus man jaaizripuina uz juusu garazu uz kadu nedelu, saoliksim man turbinu
ok, rit deres?
Vitalx325 rakstīja:ok, rit deres?
varu pačukstēt priekšā, tur der visparastākā (usb to ttl ) pārejas platīte, da kaut vai no je bay a ... tik 4 vadiņi jāpagarina ar ekranētu kabeli un pareizi jāsasprauž.
Vitalx325 rakstīja:ok, rit deres?
ja tadu info ari atradu, ja nedabushu to kabeli bus jameisteroRons rakstīja:Vitalx325 rakstīja:ok, rit deres?
varu pačukstēt priekšā, tur der visparastākā (usb to ttl ) pārejas platīte, da kaut vai no je bay a ... tik 4 vadiņi jāpagarina ar ekranētu kabeli un pareizi jāsasprauž.
tev tie beņķi pāršuti ar maksligo ādu? cik izmaksaja?
Es iemainīju parasto ādas salonu ar apsildi pret šo. Jap, mākslīgā āda.
smuki izskatas a ka ir ar mehanisko izturibu?
Gadu manu dirsu izturēja, nekas nemainījās, bet blakussēdētāja rindās gan neforšāk. Nav nekāda lielā izturība šim audumam :)
Tikko izskatīju visu topiku:D
sajūta takā seriālā,kip vis čotka smuks bumerīts ,bet tad tu apdoma kāpēc tik daudz lapas,nevar tak tik ilgi jūsmot un tad pāršķir lapu un sakties viņš mājā ielīmejies un tad parauj ,kas būs,kas notiks un tad skaties un smaidi kā viss top
Veiksmi darbā un pabeidz seriālu uz labas nots
sajūta takā seriālā,kip vis čotka smuks bumerīts ,bet tad tu apdoma kāpēc tik daudz lapas,nevar tak tik ilgi jūsmot un tad pāršķir lapu un sakties viņš mājā ielīmejies un tad parauj ,kas būs,kas notiks un tad skaties un smaidi kā viss top
Veiksmi darbā un pabeidz seriālu uz labas nots
Paldies! :)
Šodien beidzot atkal pieķēriens darbiem.
Dabeigts ieplūdes kolektors: Kā arī uzstutēts :) P.S. Par tiltiņu ne vārda Vairs nav pacietība to visu darīt, tāpēc šādas tādas lietas netiek uztaisītas perfekti Bet gan jau, ka pienāks laiks
Šodien beidzot atkal pieķēriens darbiem.
Dabeigts ieplūdes kolektors: Kā arī uzstutēts :) P.S. Par tiltiņu ne vārda Vairs nav pacietība to visu darīt, tāpēc šādas tādas lietas netiek uztaisītas perfekti Bet gan jau, ka pienāks laiks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
to be continued
ilgi sekoju sim prjektam lidzi daudz ko jaunu un noderigu var izlasiit un apskatit malacis ka pietiek pacietibas visu lena gara taisiit par gazes iekartu meistarigi noslepts jo cik esmu redzejis neviens nekur tas slangas neslepj
galvenais lai beigas viss tiktu sataisiits ka nakas Veiksmi
galvenais lai beigas viss tiktu sataisiits ka nakas Veiksmi
Gāzīti baigi smuki uzstādīji.. kas ar detonācijas devējie, derēja.. ?
Derēt jau der, protams :) TIk vēl neesmu šķīlis klāt..
dogMa, kad beidzot rūks un brauks?
Par gāzes sprauslām -
Par gāzes sprauslām -
Ir nepieciešami pāris sīkumi, kas Sensonā būs tikai 31. datumā, tātad uzreiz pēc šī datuma arī būs first run :)
Šodien iemontēts gāzes reduktors savā vietā.
Šodien iemontēts gāzes reduktors savā vietā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 130