Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 62
- chevron_right
+1 pilniba piekrituRENIO rakstīja:tagad obligāti vajag balto optiku!
un sie diski daudz labak manu prat izskatas neka St5
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
atkal kaut kur ziepejaties
par diskiem ,,tieši šini gadijuma izkatas ka baltkrievu traktora aizmugurejas riepas uzliktas uz koka ratiem
bet ja nopietni diskiem nav ne vainas uz e36 ja ir e36 pareizie ET un J bet tikai ne šini gadijuma jo sitie diski ir garam ar iznesumiem uz e36 jo izkatas ka ir no e39 vai pat e38 un tapec erda beidz mulkoties un liec atpakal st5 tev bija clasic bumeris ar rizikiem un smukiem clasic diskiem bet tagad ir parkacajies uz stereoidiem taka tas kačoks no ugunsgreka
par diskiem ,,tieši šini gadijuma izkatas ka baltkrievu traktora aizmugurejas riepas uzliktas uz koka ratiem
bet ja nopietni diskiem nav ne vainas uz e36 ja ir e36 pareizie ET un J bet tikai ne šini gadijuma jo sitie diski ir garam ar iznesumiem uz e36 jo izkatas ka ir no e39 vai pat e38 un tapec erda beidz mulkoties un liec atpakal st5 tev bija clasic bumeris ar rizikiem un smukiem clasic diskiem bet tagad ir parkacajies uz stereoidiem taka tas kačoks no ugunsgreka
Nu nu , man gan liekas,ka ar stailpieciem tas autinš tāds nuguris izskatījās. Ar šiem diskiem ir daudz dzīvīgāks un agresīvāks izskats un pakaļa drusku augstāk tikai piedod agresiju
Kkas īsti nav... 540i zilajam ļoti labi izskatījās, bet melnajai pērlei kaut kas neštimē...
nu saimniekam ir jalem pašam patika vai ne nu man vismas ta liekas bet savu nevienam nevajadzigo viedokli es izteicu ,,GARAM,,
Visa problēma slēpjas sēdinājumā, manuprāt, kā arī sūdīgs bildēšanas leņķis Obligāti aizmugure jāsēdina, lai ko tas prasītu, citādāk tiešām pēc Belarusa izskatās..
Vēljoprojām man nepatīk īsti. St5 bija labāki. Sorry, bet kaut kā nepavelk
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Ļoti patīk šie diski!
Nu tak nosēdinās zemāk pakaļu, uzliks citu gumiju un būs ļoti labi!
Un Man liekas, ka vēl būtu labi kaut kādus centriņus ielikt tiem diskiem arī!
Nu tak nosēdinās zemāk pakaļu, uzliks citu gumiju un būs ļoti labi!
Un Man liekas, ka vēl būtu labi kaut kādus centriņus ielikt tiem diskiem arī!
dogMa rakstīja:Visa problēma slēpjas sēdinājumā, manuprāt, kā arī sūdīgs bildēšanas leņķis Obligāti aizmugure jāsēdina, lai ko tas prasītu, citādāk tiešām pēc Belarusa izskatās..
Tur javalce arkas un jalaizh lidz zemei tad butu
Manā gadījumā bija arkai iekšējā kante pielocīta uz 40mm sēdinājuma, pa retam tik iemetās arkās, nekas daudz javalcē jau tur nav..
e36
palielam erda disku stils nemainās
PS.
St5 bija tava kļūda...
Pirmā un otrā bilde diski ir ok,bet nekas īpašs, trešā bilde , pēdējā hell yeah
nesaprotu?!marux rakstīja:St5 bija tava kļūda...
St5 ir skaisti diski, bet pārējie ir interesantāki
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50