2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 72
- chevron_right
ir ok , labāk ir par stickerbombiem, karboniem utt
paldies kungi
es jau domāju, ka mani apries par stickerbom nolikšanu, jo tas tak tagad modes kliedziens ir
@Baumanis
sorry, BMW zīmīte bija tā nobružāta un apdrupusi, ka tika aplīmēta ar karbonu tas vnk bija vienīgais ātrākais risinājums, lai kopskats būtu vismaz labāks ar to uzlīmēto bildi uz kapota
es jau domāju, ka mani apries par stickerbom nolikšanu, jo tas tak tagad modes kliedziens ir
@Baumanis
sorry, BMW zīmīte bija tā nobružāta un apdrupusi, ka tika aplīmēta ar karbonu tas vnk bija vienīgais ātrākais risinājums, lai kopskats būtu vismaz labāks ar to uzlīmēto bildi uz kapota
atdzīšos ,man pirms mēnēša arī uz touringa 5 dienas stāvēja karbona zīmīte tad dabūju otru e36, un no tā noplēsu
Nezinu, šitas atgādina nedaudz no sērijas par liesmojošu tīģeri. Bet ja tu saki ka tas vēl nav viss tad gaidam galējo kopskatu sprieduma izteikšanai
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Aerogrāfija atgriežas modē?
Pareizi ir vismaz atskjiries no citiem
Un uz melnas masinas izskatas ok tads motivs
Vismaz nav kaut kadi idiotiski nocakareti panelji tjipa rat style un kur nu vel sticker
Vismaz nav kaut kadi idiotiski nocakareti panelji tjipa rat style un kur nu vel sticker
Instagram INDIGAIS
tak sen , tāpat ka ķekavas buferi un neonsRuu rakstīja:Aerogrāfija atgriežas modē?
Slim rakstīja:Ir OK, vismaz kautkas savādāks kā citiem
Parejais nebūs nekāda aeirogrāfija lai gan ši jau ari nav.... jo aeirografiju krāso.kompots rakstīja:Nezinu, šitas atgādina nedaudz no sērijas par liesmojošu tīģeri. Bet ja tu saki ka tas vēl nav viss tad gaidam galējo kopskatu sprieduma izteikšanai
Kekavas bamperi nekad nebus..... hmmm.....oranzs neons ar oranziem fluro diskiem...baumanis rakstīja:tak sen , tāpat ka ķekavas buferi un neonsRuu rakstīja:Aerogrāfija atgriežas modē?
Nu līdz pārkrāsošanai varu šādi atļauties paeksperimentētaivis328 rakstīja:Pareizi ir vismaz atskjiries no citiem
tikai mieru, nevajag tev neonus
Izskatās
tagad jau ir daudz daudz labāk.
Vakar likās ka sataisiji gateri.
Vakar likās ka sataisiji gateri.
šorīt pašam izejot pie mašīnas likās, ka nu ir gateris , bet nomierinājos, jo zināju, ka vakarā būs cits skats uz dzīvi atkal
Bet to priekšu ir jāmet tuvāk pie zemes!!
njā, kaut ko es ar to priekšu sadomāšu, bet man jau tagad aizķeras splitteri pie guļošā reizēm , kaut arī lienu pāri un nē, splitterus neņemšu nost
Labi izskatās.Sieva neko nesaka,ka pie auto visu dienu pavadi?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
vairs jau neko ta nē, iesaistās ritīgi patiesībā un patīk kad uzjautaju domas kā ko labāk. katrā ziņā visu atspēko tas, ka esu gatavs vizināt viņu kur vien vēlas un cik vien grib,jo man galvenais, ka tikai braukt varu
Kādēļ tev uz sāniem Latvian Drift uzlīmes?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 72