2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 72
- chevron_right
bl* Tas bij skarbi.Agnis rakstīja:Viņš tak ir drifteris
tāpēc, ka atbalstu Latvijas driftu un patīk tas. Tāpat kā hokeja fani ar krekliem staigā.RENIO rakstīja:Kādēļ tev uz sāniem Latvian Drift uzlīmes?
vēl ne tuvu neesmu. viss ir procesā palēnāmAgnis rakstīja:Viņš tak ir drifteris
kas tieši?Hazard rakstīja:bl* Tas bij skarbi.Agnis rakstīja:Viņš tak ir drifteris
tavu garadarbu tagad tik vajadzētu safočēt tematiski un būtu labas bildes!
Šovakar ar traips.lv uzliksim punktu uz I , lai nebūtu vairāk nevienam lieku stresu, ka esmu atļāvies LV drifta logo uzlīmēt uz auto atbalstīdams LV drifterus un īpaši jaunos censoņus
Tagad tik iedomājos, ka varēju arī e36.lv logo uzbliezt pa pusauto, bet nu aizmugure vēl brīva
Tagad tik iedomājos, ka varēju arī e36.lv logo uzbliezt pa pusauto, bet nu aizmugure vēl brīva
da labi ?
Velk uz kasķi?
nē , kur nu vel ar tevi , vnk bez tās Atbalstu izskatijās daudz labāk
Šodien braucot garām iečekoju to orandžo krāsu, diezgan indīga
It's a little step for a man, but giant step for mankind!
baumanis rakstīja:nē , kur nu vel ar tevi , vnk bez tās Atbalstu izskatijās daudz labāk
Tas vnk lai kādam nesākas atkal caureja, ka esmu atļāvies uzlīmēt drifta uzlīmes nebūdams baigais drifteris
Nu man pašam liekas, ka tas ir adekvātāk un atbilstošāk šobrīdējai situācijai
Kur ta Tu biji?ri44iys rakstīja:Šodien braucot garām iečekoju to orandžo krāsu, diezgan indīga
Ridlihs rakstīja:baumanis rakstīja:nē , kur nu vel ar tevi , vnk bez tās Atbalstu izskatijās daudz labāk
Tas vnk lai kādam nesākas atkal caureja, ka esmu atļāvies uzlīmēt drifta uzlīmes nebūdams baigais drifteris
pofig tak , lai jau pļūta
Ir labi un individuāli ne tā kā citiem
otrs aiz Hapo kupejas!
otrs aiz Hapo kupejas!
Protams saprotu ka gaumes lieta bet manuprat izskatas
Nu no vienas puses jā.... no otras gribas arï pašam atbildēt ar darbiem par uzlīmēm.... nu nekas... es jau teicu, ka viss notiek palēnām... parasti jau tukšu nemuldubaumanis rakstīja:Ridlihs rakstīja:baumanis rakstīja:nē , kur nu vel ar tevi , vnk bez tās Atbalstu izskatijās daudz labāk
pofig tak , lai jau pļūta
SKALINS rakstīja:Ir labi un individuāli ne tā kā citiem
otrs aiz Hapo kupejas!
Paldies kungi... vismaz auto atšķiras.... pašam patīk.... daudzmaz pa tēmu un budžeta variantā izmainīts izskats.Edžis rakstīja:Protams saprotu ka gaumes lieta bet manuprat izskatas
tad jau ,lai lēnām rokas taisnojās
nav ne vainas !!
Nu nav jau laikam aizšauts greizi tad galīgi laikam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51