540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 56
- chevron_right
Nočipots, ir savādāk, vel nedaudz agresivāks, atsaucigāks, asāks, varbūt minimali arī atrāks,
pats priecigs tas jau galvenais..
.https://m.youtube.com/watch?v=AUyN2846x6c
Ta ar trseso uzvilku biki lidz robezotajam, tagad pabits nedaudz uz 7500, sien motoriem esot likts pat 8k rpm, bet atturējos
Ta ar trseso uzvilku biki lidz robezotajam, tagad pabits nedaudz uz 7500, sien motoriem esot likts pat 8k rpm, bet atturējos
e36
8200 rpm gaida540i rakstīja:Nočipots, ir savādāk, vel nedaudz agresivāks, atsaucigāks, asāks, varbūt minimali arī atrāks,
labi celj atrumu, ja kadreiz sanak brivaks bridis varbut uzfilmee kaa iet no 0-100
...
Ticamākais ka nakosajā sezonā tik kko vel pafilmēs varbūt vel ja būs kāda sausa diena tad sogad.
e36
Sapucēts ,nolikts ziemas gullā motors iedzīvojies, nemaz nevaru iedomāties ka zem parsega ir bijis kas cits..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Patīk!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pa glauno
Kur haubes tepiķis? Weight reduction?
Vis pa fen-shui izņemot 1 lietu, bet neteikšu lai nekristu uz nerviem
Pēdējais labojis kars - 19 Nov 2015, 21:17, kopā labots 1 reizi.
Ļauj minēšu... logu bačoks netīrs?kars rakstīja:Vis pa fen-shui izņemot 1 lietu, bet neteikušu lai nekristu uz nerviem
Riepu izmers
Paldies par labiem vārdiem!
Par tepiki zem kapota, nav vina,jau gadiem ,nekas slikts nav noticis un ticamākais nebūs arī vins;)
Par riepām jāpiekrīt vien ir pa slapju segumu diezgan jāpiedomā līdzi, nākamais kompleks aizmugurē būs nedaudz platāks, jo vieta atlauj.
Par tepiki zem kapota, nav vina,jau gadiem ,nekas slikts nav noticis un ticamākais nebūs arī vins;)
Par riepām jāpiekrīt vien ir pa slapju segumu diezgan jāpiedomā līdzi, nākamais kompleks aizmugurē būs nedaudz platāks, jo vieta atlauj.
e36
Tepikis bezjedzigs, es sev ari nonemu, jo delj gadiem vinam vizualais nekads, motoram skana ara palika tada pasa
Kopskats diski man liekas der labak ne ka visi oem mdiski uz zhurku :)
Kopskats diski man liekas der labak ne ka visi oem mdiski uz zhurku :)
prasās priekšā GT lūpu un aizmugurē GT spoilera paaugstinājumu
Gt lūpa maksā daudz, varbūt var dabūt repliku kkur? Runa iet par regulējamo
Lv nevienam točna nav tāda
Lv nevienam točna nav tāda
kur tādu oem regulejamo , var atrast apstities/iegadaties? Google vai nu neprotu vislaik met ara parastas
e36
man ir orginalaa gt luupa no karbona, domaju vinju pardot talak, jo neesmu drosh ka liksu virsuu, vel isti nezinu, ja piedavaa labu ciparu varu apdomat
...
Stanceriem viņa nederēs, vienīgi uz izstādi var uzlikt kā Ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52