Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 70
- chevron_right
Man pie darba šķiet labi virpo, pats neesmu neko prasījis, bet darbam visādus crazy shit taisa un esmu redzējis, ka arī BLAST brauc pie tā čuvaka. Atrodas Salamandas iela 1, aiz dzelzceļa pa arku iekšā braucot mazliet pa kalniņu lejā un labajā pusē aptuveni pus kalniņā. Nr. diemžēl nezinu, bet varu noskaidrot līdz vakaram.
Un kā tad fen šuiNixon rakstīja:Atšķiriba funkcijas ziņā, es domāju, ka nebūtu.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Lūdzu noskaidro!Baker rakstīja:Man pie darba šķiet labi virpo, pats neesmu neko prasījis, bet darbam visādus crazy shit taisa un esmu redzējis, ka arī BLAST brauc pie tā čuvaka. Atrodas Salamandas iela 1, aiz dzelzceļa pa arku iekšā braucot mazliet pa kalniņu lejā un labajā pusē aptuveni pus kalniņā. Nr. diemžēl nezinu, bet varu noskaidrot līdz vakaram.
Rēcīgi ka cipruss aizstāva čali, kurš "track day" auto vispār taisa no nepareizā gala, bet pie normāla topica izdomā piedurties.
PM
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Riebeklis vienkārši ir trāpījis Ciprussa melnajā sarakstā, tā pat kā esfrostijs rakstīja:Rēcīgi ka cipruss aizstāva čali, kurš "track day" auto vispār taisa no nepareizā gala, bet pie normāla topica izdomā piedurties.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Atbildēju.wu-ryder rakstīja:PM
Riebeklim beidzot legāli pieder e36
Being second is being the first of the losers. /Senna/
+11111TomSkarsts rakstīja:Riebeklim beidzot legāli pieder e36
LZ-222 rakstīja:Riebeklis vienkārši ir trāpījis Ciprussa melnajā sarakstā, tā pat kā esfrostijs rakstīja:Rēcīgi ka cipruss aizstāva čali, kurš "track day" auto vispār taisa no nepareizā gala, bet pie normāla topica izdomā piedurties.
Nav nekada melnaa saraksta un pa lielam man pohuj.bet man piedur,ka cilveks ar putam uz lupam stasta man,ka kuzavs bez lukas ir ahujenaka un pa 100kg vieglaks.un tani pasha laikaa stasta ,ka polikarbonata stikli ir domati svara atviegloshanai,nevis lai crasha momenta nelido stikli pa gaisu un netraume nedz shoferi utt
Es vispar megjinaju pateikt,ka bundza ir laba un pilnigi pie dirsas ir vai nav luka,labs projekts,bet cilvekam sape par kko un visu manis rakstito iztver saasinati,ka maza meitenite
ar kompatu pa brugji
Nekur, nekur nav rakstīts par 100kg, tas ir tevis, no pirksta izzīsts fakts/izdomājums. Konkrētu svaru lūkas mehānismam var uzzināt šrotā, bet ja arī tas ir 5kg, tad tas man ir daudz. Tev kā drag race braucējam vajadzētu tomēr saprast ka liekais svars neļaus sasniegt labāku rezultātu nepalielinot jaudu vai saķeri. Attiecībā uz šo jautājumu, ja tev liekas ka var tāpat gāzt, tad es tomēr gribu to risināt un likvidēt lūku un pie šī arī paliksim!cipruss18 rakstīja:LZ-222 rakstīja:Riebeklis vienkārši ir trāpījis Ciprussa melnajā sarakstā, tā pat kā esfrostijs rakstīja:Rēcīgi ka cipruss aizstāva čali, kurš "track day" auto vispār taisa no nepareizā gala, bet pie normāla topica izdomā piedurties.
Nav nekada melnaa saraksta un pa lielam man pohuj.bet man piedur,ka cilveks ar putam uz lupam stasta man,ka kuzavs bez lukas ir ahujenaka un pa 100kg vieglaks.un tani pasha laikaa stasta ,ka polikarbonata stikli ir domati svara atviegloshanai,nevis lai crasha momenta nelido stikli pa gaisu un netraume nedz shoferi utt
Es vispar megjinaju pateikt,ka bundza ir laba un pilnigi pie dirsas ir vai nav luka,labs projekts,bet cilvekam sape par kko un visu manis rakstito iztver saasinati,ka maza meitenite
Parastos stiklus aplīmē ar plēvi un nekādu lausku nekur nebūs, polikarbonāta logu galvenais mērķis joprojām vieglākais veids kā nomest liekos kilogramus. Kā piemērs, žiguļa aizmugurējais logs sver 9kg, nomainot uz polikarbonāta logu iegūst mīnus 7kg. Domāju E36 logus nomainot svara zudums būtu vērā ņemams. Street klases drift tehniskajos noteikumus ir punkts par stiklu aplīmēšanu. Izmaksās protams palielas aplīmēt, bet vieglāk kā uzlikt polikarbonāta logus.
Tad kad tu brauksi sacensību seriālā ar rezultātiem, tikai tad tavam viedoklim būs kāds spēks.
Bljeeee,Tu veljoprojam manu domu nesi sapratis
Neteicu ka luka nedod svaru,teicu ka pa lielam pohuj it vai nav luuka,jo ta pat to pashu luku likvidee un caurumu kniedee ciet
Neteicu ka luka nedod svaru,teicu ka pa lielam pohuj it vai nav luuka,jo ta pat to pashu luku likvidee un caurumu kniedee ciet
ar kompatu pa brugji
Moš pietiks vienu noti spēlēt visu laiku?
Jau tika pieminēts un nevajag to pašu atkārtot- Negrib cilvēks un lieks piķis jāgrūž iekšā
Jau tika pieminēts un nevajag to pašu atkārtot- Negrib cilvēks un lieks piķis jāgrūž iekšā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Nē TU nesaproti! Vot arī ar "savu pohuj" vari kratīties lauka no šīs tēmas.cipruss18 rakstīja:Bljeeee,Tu veljoprojam manu domu nesi sapratis
Vispār lūka sver ap 18 kg. Un tas ir daudz. Sedana virsbūve bez lūkas un ar aizvērto aizmuguri ir štelle!
Tāpēc kad saņemšos uzsūtīšu šķiedras "zaglušku".A_C rakstīja:Vispār lūka sver ap 18 kg. Un tas ir daudz. Sedana virsbūve bez lūkas un ar aizvērto aizmuguri ir štelle!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 70