Avus Blue - mans projekts!
Sveiki.
Šajā forumā jau kādu laiku sekoju līdzi visam notiekošajam un tikmēr krāmēju kopā arī savu 36to.
un tāpēc, pēc Erda's pieprasījuma, atrādīšos forumistiem. :ievērtējiet:
Tātad: 2011 gada novembrī iegādājos savu pirmo e36 (iepriekš bija 2 e30 un e34). 318 kupeja, 1995 gada, tumši zaļa krāsa, viss bija orģināls. krāsojums bija sabojāts, tādēļ nācās pārkrāsot. salons melns, griesti gaiši, drēbes krēsli, visi 4 sānu logi elektriskie, mazais kompis, elektro lūka, galvas balsti aizmugures krēsliem.
Iepriekšējais saimnieks bijis smēķētājs un cūka, jo salons bija ļoti aizdirsts, bet to laboju veicot salona ķīmisko tīrīšanu.
dzinējs, ritošā un virsbūve daudzmaz labā stāvoklī. tad iedvesmojoties no "skaistajām e36 bildēm" nolēmu izveidot pievilcīgāku sava auto izskatu. uzstādīju M-tipa priekšējo bamperu, sliekšņu uzlikas, spoguļus un moldingus. kad viss šis un daudzi citi sīkumi tika veiksmīgi iepirkti, auto maksimali izjaucu un atdevu krāsošanā. pēc tam tika notonēti aizmugurējie logi, nomainīts priekšējais stikls (vecais bija ļoti saskrāpēts) un iegādāti diski no Erda's.
protams tika apstrādata grīda no apakšpuses ar attiecīgu aizsargmatriālu, nomainīti aizmugurē loki, priekšējie diski apvirpoti un uzstādītas jaunas bremžu uzlikas, nomainītas durvju un bagāžnieka blīvējošās gumijas, labais miglas lukturis, uzlikts salona filtrs, uzstādītas sēdinātās atsperes, nomainītas pilnīgi visas eļļas, filtri un visi šķidrumi, iegādāta jauna numurzīme DC-676, saregulēta savirze, izgatavots ''šort šifters'' un uzstādīts ar jaunām buksēm, un daudzi citi sīkumi ko ātrumā neatceros. visus darbus, izņemot krāsošanu, esmu veicis ar paša rokām
Kopskats mani apmierina, jauda gan nē, bet tas lai paliek ļoti tālos plānos...
arī dažas bildes, bilžu nzv daudz, jo nevaru saņēmties un normāli safočēt.
Šajā forumā jau kādu laiku sekoju līdzi visam notiekošajam un tikmēr krāmēju kopā arī savu 36to.
un tāpēc, pēc Erda's pieprasījuma, atrādīšos forumistiem. :ievērtējiet:
Tātad: 2011 gada novembrī iegādājos savu pirmo e36 (iepriekš bija 2 e30 un e34). 318 kupeja, 1995 gada, tumši zaļa krāsa, viss bija orģināls. krāsojums bija sabojāts, tādēļ nācās pārkrāsot. salons melns, griesti gaiši, drēbes krēsli, visi 4 sānu logi elektriskie, mazais kompis, elektro lūka, galvas balsti aizmugures krēsliem.
Iepriekšējais saimnieks bijis smēķētājs un cūka, jo salons bija ļoti aizdirsts, bet to laboju veicot salona ķīmisko tīrīšanu.
dzinējs, ritošā un virsbūve daudzmaz labā stāvoklī. tad iedvesmojoties no "skaistajām e36 bildēm" nolēmu izveidot pievilcīgāku sava auto izskatu. uzstādīju M-tipa priekšējo bamperu, sliekšņu uzlikas, spoguļus un moldingus. kad viss šis un daudzi citi sīkumi tika veiksmīgi iepirkti, auto maksimali izjaucu un atdevu krāsošanā. pēc tam tika notonēti aizmugurējie logi, nomainīts priekšējais stikls (vecais bija ļoti saskrāpēts) un iegādāti diski no Erda's.
protams tika apstrādata grīda no apakšpuses ar attiecīgu aizsargmatriālu, nomainīti aizmugurē loki, priekšējie diski apvirpoti un uzstādītas jaunas bremžu uzlikas, nomainītas durvju un bagāžnieka blīvējošās gumijas, labais miglas lukturis, uzlikts salona filtrs, uzstādītas sēdinātās atsperes, nomainītas pilnīgi visas eļļas, filtri un visi šķidrumi, iegādāta jauna numurzīme DC-676, saregulēta savirze, izgatavots ''šort šifters'' un uzstādīts ar jaunām buksēm, un daudzi citi sīkumi ko ātrumā neatceros. visus darbus, izņemot krāsošanu, esmu veicis ar paša rokām
Kopskats mani apmierina, jauda gan nē, bet tas lai paliek ļoti tālos plānos...
arī dažas bildes, bilžu nzv daudz, jo nevaru saņēmties un normāli safočēt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Jaanis MM - 26 Aug 2012, 09:01, kopā labots 2 reizes.
tas pagaidām viss. gaidu viedokļus un ieteikumus saprāta robežās!!
protams informēšu par visu kas notiek ar manu auto!
protams informēšu par visu kas notiek ar manu auto!
Krāsa pēc krāsošanas vienkārši
P.S. sveikts bariņā
P.S. sveikts bariņā
NU tad beidzot saņēmies!
Vajag sataisīt kārtīgas bildes, lai ir ar ko reprrezentēwt, zinu, ka izskatās labi!
Gaidīts 19.05.
Vajag sataisīt kārtīgas bildes, lai ir ar ko reprrezentēwt, zinu, ka izskatās labi!
Gaidīts 19.05.
ja Tu nedīdīu, varbū nesaņemtos!!
Pašlaik fototehnikas trūkums īpašumā.
Pašlaik fototehnikas trūkums īpašumā.
Skaists auto! Cepuri nost par padarīto!
ļoti zolīds aparāts!
izskatās labi!
Ieteiktu priekšējām lampām nomainīt stikliņus, a to izskatās tādi izdeguši.
+ varētu kādu salona bildi.
stikliņi tiešām ir izdeguši saplaisājuši un palikuši dzelteni. tikko izgāju TA un auto netika konstatēti defekti, tākā priekš LV viss ir tip top! bet drīzumā mainīšu!!RENIO rakstīja:izskatās labi!
būs vairāk bildes tuvākajā lkaikā!
skaists aparāts - ļoti laba krāsa - sveikts
patikami redzet barinjaa loti svaigu e36
ar arku gan jokaini izdariji, es butu jauno aizlicis nedaudz garam, un ari kape tikai sakeri uz daziem punktiem? kape nesakeri vairak
ar arku gan jokaini izdariji, es butu jauno aizlicis nedaudz garam, un ari kape tikai sakeri uz daziem punktiem? kape nesakeri vairak
...
jauno arku nelaidu apakšā lai neizmainās arkas slīpums un nebūtu daudz jāšpaktelē. tie daži pieķertie punkti ir tikai sākums, beigu rezultātā arka tika piemetināta tā, ka pat vismazākās šķirbiņas nebija.Armando rakstīja:patikami redzet barinjaa loti svaigu e36
Sveikts
Izskatās glauni
Cik izmaksāja pārkrāsošana???
Izskatās glauni
pārkrāsošanas izmaksas bija +/- 50ls par detaļu. protams, tika nokrāsotas durvis no abām pusēm, durvju ailes un abi vāki (motora un bagāžnieka) no abām pusēm.STUDENTS rakstīja:Sveikts
Izskatās glauni
aa nu tad jaa, likas ka tas jau ir kaa pabeigts darbs, ka actaji skirbas, tapec ari jautajuJaanis MM rakstīja:jauno arku nelaidu apakšā lai neizmainās arkas slīpums un nebūtu daudz jāšpaktelē. tie daži pieķertie punkti ir tikai sākums, beigu rezultātā arka tika piemetināta tā, ka pat vismazākās šķirbiņas nebija.Armando rakstīja:patikami redzet barinjaa loti svaigu e36
...
nu jā, sapratu...Armando rakstīja:aa nu tad jaa, likas ka tas jau ir kaa pabeigts darbs, ka actaji skirbas, tapec ari jautajuJaanis MM rakstīja:jauno arku nelaidu apakšā lai neizmainās arkas slīpums un nebūtu daudz jāšpaktelē. tie daži pieķertie punkti ir tikai sākums, beigu rezultātā arka tika piemetināta tā, ka pat vismazākās šķirbiņas nebija.Armando rakstīja:patikami redzet barinjaa loti svaigu e36
būtu interesanti ja atstātu arku pieķertu uz 10 punktiem un pēc krāsošanas aiz tās mēģināt pacelt auto!!
Izskatās ļoti labs
tikko uzņemti foto, kvalitāte nekas īpašs, auto arī netīrs, bet kkas jauns būs redzams.
No ārpuses smuks, bet salonā gan vēl ir kur izvērsties (recaro, stūre, OBC un citi sīkumi)!
Daudziem tracinās šitais "vajag piesēdināt priekšu", bet tiešām to vajag, protams, ja neesi jelgavnieks, vai kādas citas pasvaldības iedzīvotājs, kur par ceļu remontu zin tik cik melns aiz naga!
Daudziem tracinās šitais "vajag piesēdināt priekšu", bet tiešām to vajag, protams, ja neesi jelgavnieks, vai kādas citas pasvaldības iedzīvotājs, kur par ceļu remontu zin tik cik melns aiz naga!
labs labs labs..
Jā .. ar salonu.. bet to jau pof, ar laiku
Jā .. ar salonu.. bet to jau pof, ar laiku