TurboDieselSport
Shalom!
Ilgi domāju, vajag vai nevajag publicēt pikapu, bet nu izvēle ir tāda, kādu Jūs to redzat.(šausmīgi skaisti rakstīts,ne? )?
Tātad, auto 97.gada ar 2.5tds engine.
Lai kā daudzi teiktu, ka TDS nekam neder,neiet, tad varu oponēt, ka autiņš mani ziemā nekad nav pievīlis, salīdzinot ar dažiem labiem benzīniekiem .
Mašīnai ir original m-pack, gaišais ādas salons, A/C, bet to kas nav nepieminēšu, savādāk raksts būs diezgan liels!
Tālāk lai runā bildes:
Pagājušā gada vasara: Un šī gada fotos, nekādu dižu izmaiņu nav (pagaidām): Īsuma tas pagaidām viss!
Ilgi domāju, vajag vai nevajag publicēt pikapu, bet nu izvēle ir tāda, kādu Jūs to redzat.(šausmīgi skaisti rakstīts,ne? )?
Tātad, auto 97.gada ar 2.5tds engine.
Lai kā daudzi teiktu, ka TDS nekam neder,neiet, tad varu oponēt, ka autiņš mani ziemā nekad nav pievīlis, salīdzinot ar dažiem labiem benzīniekiem .
Mašīnai ir original m-pack, gaišais ādas salons, A/C, bet to kas nav nepieminēšu, savādāk raksts būs diezgan liels!
Tālāk lai runā bildes:
Pagājušā gada vasara: Un šī gada fotos, nekādu dižu izmaiņu nav (pagaidām): Īsuma tas pagaidām viss!
Smuks auto!
P.S> vai šo auto Tu negrasījies pārdot?
P.S> vai šo auto Tu negrasījies pārdot?
Skaists auto Tik kapēc centies viņu pārdot?
Labs braucamais!
Ir labs!
Patīk salona krāsa. Tik nepatīk tās analogās klimas. Kkā nevaru iedomāties e36 bez digitālās klimas(zinu zinu, ka daudziem nav digitālās)
Savam arī gribu vai nu pilnu M-paku vai vispār bez M. Un patīk, ka nav M spoguļu
Kas par krāsu?
Patīk salona krāsa. Tik nepatīk tās analogās klimas. Kkā nevaru iedomāties e36 bez digitālās klimas(zinu zinu, ka daudziem nav digitālās)
Savam arī gribu vai nu pilnu M-paku vai vispār bez M. Un patīk, ka nav M spoguļu
Kas par krāsu?
Krāsa zila , bet krāsas nosaukumu Tev tagad nepateikšu!korsa rakstīja:Ir labs!
Kas par krāsu?
Nu, redzēs, ja nepārdos, tad būs jāmeklē kāds, kurš man palīdzēs to digitālo klimu uzstādīt, bet galvenais ka kondicionieris!
Viņam vispār nav klimata kontrole, parasta pečka.korsa rakstīja:Ir labs!
Kas par krāsu?
Salona krāsasmuka ir tikai ādai, par plastmasiem to nevarētu teikt bet no ārpuses auto ļoti glīts, patika sākumā ar pr. tonētajiem logiem
Logus tik nesen noņēmu, jo zinu pēc pieredzes, ka daudziem kas interesējas par automašīnu nepatīk tonētie logi priekšā, bet nezinu tik kapēc!
varbūt baidās par to ka skatē neizlaidīs vai ko tamlīdzīgu
ak, jā.. Nemaniju, ka parastā pečka.. Un uz auto ar rūpnīcas M-paku!?! Vai M.. pēc tam likta?uteo rakstīja: Viņam vispār nav klimata kontrole, parasta pečka.
Jau no rūpnīcas tāds izripoja!korsa rakstīja:ak, jā.. Nemaniju, ka parastā pečka.. Un uz auto ar rūpnīcas M-paku!?! Vai M.. pēc tam likta?uteo rakstīja: Viņam vispār nav klimata kontrole, parasta pečka.
Bet es tieši apsveru domu par m spoguliem!
Bus jāaizlienē no Jurča spoguļi, lai redz patīk vai nē!
Smuka kūtiņa
Aiz Tevis kāds var vsp apsēsties?
Aiz Tevis kāds var vsp apsēsties?
Tieši gribēju rakstīt, ka aiz tevis var sēdēt tikai bērni, vai suns Kopuma ļoti smuki, tikai priekšējie pagriezieni neuzrunā. Bet tā man ar nav nekas slikts par 2.5 TDs sakāms uzticams darba zirgs
No ārpuses normāli skaists. salonu mazliet uzlabot un būs.
lai veicas uzlabošanā.
lai veicas uzlabošanā.
Īsti nesapratu tavu domu par pagriezieniem?jurcis rakstīja:Tieši gribēju rakstīt, ka aiz tevis var sēdēt tikai bērni, vai suns Kopuma ļoti smuki, tikai priekšējie pagriezieni neuzrunā. Bet tā man ar nav nekas slikts par 2.5 TDs sakāms uzticams darba zirgs
Es jau itka uzliku prieksa smoked pagriezienus, bet apsveru domu nedaudz tumšākus viņus uztaisīt, jo, ja neviens viņu nepaņems tad gribu priekšu tumšāku uztaisīt!
Beidzot ari Tu ieposteji savu sexmachine!! Iet lupata prieksh tds'a, nenoliegshu!:) un aizmirsti par m/// spoguliem, Tev nepiestavees!
Butu lieks pikjis, nemtu tieshi sho tuuringu, kopts un lolots auto!
Butu lieks pikjis, nemtu tieshi sho tuuringu, kopts un lolots auto!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tieši pāris dienas atpakaļ redzēju tevi braucam gar Panorama Plaza Zolitūdes virzienā.
Vēl nodomāju: vot tā ir jāizskatās labam Touringam!
Vēl nodomāju: vot tā ir jāizskatās labam Touringam!
skaists tourings, tikai prieksh maniim pietrukst tomeer m-spoguļu un jā tie pagriezieni baigi neiet pie sirds..
Man atkal tieši M-spoguļi neiet pie sirds!
Bet tourings simpātisks!
Bet tourings simpātisks!
smukuīte