lacis9932 BMW E36 320
Sveiki visiem e36 piekritējiem,ar e36 modeli nu jau braucu piecus gadus,pirms tam bija e39 528 govs,viņas vēsture beidzās uz krustojuma,kur kāda Škoda nedeva man ceļu un izsita sev ārā visu rūsu,godīgi viss krustojums bija rūsas gabalos.Manu e39 salocija kā grāmatu...
Ar šo e36 1996 gada es iepazinos ss.lv pagājuš gada novembrī, uzreiz man iepatikās,radās tāda sajūta ka tā jau ir mana.Braucu viņu skatīt no Rīgas uz Jēkapili,patālu, bet ir ok.apčamdiju izbraucu,un nopirku.
Neko īsti viņā krāmējis nēsmu,pulējis,taisiju ķīmisko salonam.Amži bija lupatās,tos mainiju,pie reizes uzmetu sarkanās atsperes glāžu atsaiti,,un normālus 17colīgos lietos,,,platumi diskiem ir dažādi priekšā ir j8 un aizmugurē j9.
Dzinējs ir 2.0 24 vārstu vanos,strādā klusi, korķos nekarst,glušks originālais,gan jau ar visu katalizātoru.kā piespiež tā iet ,kā iegādājos, mainiju visas eļļas,vienīgi reduktorā nesmu neko mainijis,bloķis reduktoram nav,bet tas tuvākajā nākotnē arī gan jau būs.
Salons,lupatu,nu jau šofera beņķī ir caurums,bet tas sīkums iegādājos maksimā koka palikni,kurš jau nu tagad arī jūk ārā,pa salonu koka bumbiņas ripo :)
Stūre, parastā,sporta stūrīte arī man ir sarakstā.
Mūzika,,,,, brrrrrrrrr vēl nav,, stāv iekšā hvz kas, bet vēl skan un basu arī rezēm uzsit.kad pa nopietnam ņemšos klāt tad arī normā sabāzīšu kko stingri skaļāku :)
Priekšējie logi nestrādā,kad piespiežu loga atvēršanas pogu,iedegas salona apgaismojums,kkas konkrēti iet pa īso:) pirkšanas brīdī to nebiju pārbaudijisbet tas uz ātrumu neiespaido:) Miglas vair nav braucot uz laukiem pakāsu,kkur izkrita....njus tas arī laikam vis,ja vēl kko atcerēšos uzralstīšu.
Ar šo e36 1996 gada es iepazinos ss.lv pagājuš gada novembrī, uzreiz man iepatikās,radās tāda sajūta ka tā jau ir mana.Braucu viņu skatīt no Rīgas uz Jēkapili,patālu, bet ir ok.apčamdiju izbraucu,un nopirku.
Neko īsti viņā krāmējis nēsmu,pulējis,taisiju ķīmisko salonam.Amži bija lupatās,tos mainiju,pie reizes uzmetu sarkanās atsperes glāžu atsaiti,,un normālus 17colīgos lietos,,,platumi diskiem ir dažādi priekšā ir j8 un aizmugurē j9.
Dzinējs ir 2.0 24 vārstu vanos,strādā klusi, korķos nekarst,glušks originālais,gan jau ar visu katalizātoru.kā piespiež tā iet ,kā iegādājos, mainiju visas eļļas,vienīgi reduktorā nesmu neko mainijis,bloķis reduktoram nav,bet tas tuvākajā nākotnē arī gan jau būs.
Salons,lupatu,nu jau šofera beņķī ir caurums,bet tas sīkums iegādājos maksimā koka palikni,kurš jau nu tagad arī jūk ārā,pa salonu koka bumbiņas ripo :)
Stūre, parastā,sporta stūrīte arī man ir sarakstā.
Mūzika,,,,, brrrrrrrrr vēl nav,, stāv iekšā hvz kas, bet vēl skan un basu arī rezēm uzsit.kad pa nopietnam ņemšos klāt tad arī normā sabāzīšu kko stingri skaļāku :)
Priekšējie logi nestrādā,kad piespiežu loga atvēršanas pogu,iedegas salona apgaismojums,kkas konkrēti iet pa īso:) pirkšanas brīdī to nebiju pārbaudijisbet tas uz ātrumu neiespaido:) Miglas vair nav braucot uz laukiem pakāsu,kkur izkrita....njus tas arī laikam vis,ja vēl kko atcerēšos uzralstīšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis lacis9932 - 28 Mai 2012, 19:47, kopā labots 2 reizes.
M-paku nevajag, bet apraxtu gan lielāku vajadzētu!
Skaista krāsa!
Skaista krāsa!
Kur te vispār ir kāds apraksts? Redzu tikai bilžu nosaukumus un viss
diezgan simpatisks,bez M pakas,tik prasiitos originalos likturus,nevis tos tuniga kraamus.
Instagram - Sandis_e36
jā pa tiem tuninga krāmiem piekrītu
Jā, viss skaisti, kamēr nonāc līdz auto priekšai
mazliet piestrādāt pie salona & optikas un būs normāls gāžamais.
lai veicas savest kārtībā.
lai veicas savest kārtībā.
Diski forši!
Biš pie salona jāpiestrādā (stūre, salons utt)!
Te jau daudzi šīs krāsas piekritēji atradīsies!
Biš pie salona jāpiestrādā (stūre, salons utt)!
Te jau daudzi šīs krāsas piekritēji atradīsies!
njaa, izskatas diezgan sakarigs eksemplars, tikai tie lukturi un salons tads pabaals
bet buus labzz...
bet buus labzz...
Sveiks, sveiks - uzmet tak normālu aprakstu, savādāk redzu zaļu mašīnu ar tiko iztīrītu salonu
Bet nu virsbūve izskatās čikeniekā pats pulēji vai vedi pie kāda mastera?
sveikts bariņā.
Sorry, bet nu baigi nepatīk priekšējās lampas
Sorry, bet nu baigi nepatīk priekšējās lampas
apraksti zem bildēm smieklīgi tak uzraksti normālu augšpusē
bet visā visumā, autiņš izskatās ļoti labs tik tos lukturus prasitos nomainit, bet nu arī nau no tiem trakākajiem
bet visā visumā, autiņš izskatās ļoti labs tik tos lukturus prasitos nomainit, bet nu arī nau no tiem trakākajiem
Jā priekšējiem šķūninga lukturiem jāpazūd !
Zaļš sedans pat ar šķūņa lukturiem izskatās labi!
Piekrītu marux!
KRĀSA!
Man liekas nevajag pat nekādu m-paku! Priekšā normālus lukturus ieliec un būs labi!
KRĀSA!
Man liekas nevajag pat nekādu m-paku! Priekšā normālus lukturus ieliec un būs labi!
STUDENTS rakstīja:Sveiks, sveiks - uzmet tak normālu aprakstu, savādāk redzu zaļu mašīnu ar tiko iztīrītu salonu
pulēju pats,bija jau kasaķi, bet baigi vajadzētu ieskatīties lai šamējos redzētu
možais rakstīja:njaa, izskatas diezgan sakarigs eksemplars, tikai tie lukturi un salons tads pabaals
bet buus labzz...
jau tiek meklēti sakarīgi lukturi