Eggi´s Coupe
Chaw visie bimmerniekiem! Taatad shi ir mana pirmaa mashina BMW E36 320 -93 m50 b20. Doma ir uztaisiit vinju ta lai kad brauc garaam cilveeki mezghiitu kaklus! Bet protams par sapraatiigu naudu lai beigaas ir ari par ko ieliet zupu!
Mans E36 ar drauga E46 Tikko nomazgaats!
Un tas ir mans BMW jutaties briivi izpaust savas domas! Tuvaakaja laika varbuut iegadaashos veelvienu donora Coupe ar sapleestu kaarbu.
Mans E36 ar drauga E46 Tikko nomazgaats!
Un tas ir mans BMW jutaties briivi izpaust savas domas! Tuvaakaja laika varbuut iegadaashos veelvienu donora Coupe ar sapleestu kaarbu.
Pēdējais labojis Eggi - 21 Jūl 2012, 14:34, kopā labots 3 reizes.
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
sorry attelus nerada un pec apraksta tikai sapratu, ka 2.0 litru kupeja tew...
aprakstu un normali ievietotas bildes..
aprakstu un normali ievietotas bildes..
Jaa hmm man ateelus raada! Meeghinashu kko izdomaat!
Edit: ir labaak?
Edit: ir labaak?
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
sveiks bariņā,galvenais lai rokas nenolaižas
P.S. Cik tev viņš Zviedrijā izmaksāja un plāno arī uz LV kkad viņu dzīt,esi interesējies par reģistrēšanu šeit un izmaksām?
P.S. Cik tev viņš Zviedrijā izmaksāja un plāno arī uz LV kkad viņu dzīt,esi interesējies par reģistrēšanu šeit un izmaksām?
coupe 2.8
njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
p.s. baa kapec latvija nav atlauts pr. sanu logus toneet
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
Liels Paldies! Nu man vinjs maksaaja 10000kr ieprieksheejais ipashnieks nomaksaaja nodokli un izgaja apskati 1 dienu pirms paardoshanas! Es dzivojo Zviedrijaa tapeec mani tas neuztrauc!Martinez rakstīja:sveiks bariņā,galvenais lai rokas nenolaižas
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
Te arii nau atlauts bet itkaa man logiem lifti staraada kaa es policiju ieraug taa jau logi nobracu lejaa!možais rakstīja:njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
viltīgiEggi rakstīja:Te arii nau atlauts bet itkaa man logiem lifti staraada kaa es policiju ieraug taa jau logi nobracu lejaa!možais rakstīja:njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Eggi rakstīja:Te arii nau atlauts bet itkaa man logiem lifti staraada kaa es policiju ieraug taa jau logi nobracu lejaa!možais rakstīja:njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
ko tu darisi ja lis lietus vai ziema kad auksts ?
diski izskatās ļoti labi, tikai tie tā arī prasās, lai auto tiktu nosēdināts
sniegputenja laika sanak salona tirishana pa veltisoulles rakstīja:Eggi rakstīja:Te arii nau atlauts bet itkaa man logiem lifti staraada kaa es policiju ieraug taa jau logi nobracu lejaa!možais rakstīja:njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
Neko izlikshos kad laukaa vasarasoulles rakstīja:Eggi rakstīja:Te arii nau atlauts bet itkaa man logiem lifti staraada kaa es policiju ieraug taa jau logi nobracu lejaa!možais rakstīja:njaa tagad cita lieta ar bildeem... nu skaists e36
diski arii ir labii
veiksmi uzlabošanā...
Jaa nu man staav garaazha FK atsperes kas driizuma ir janomaina!RENIO rakstīja:diski izskatās ļoti labi, tikai tie tā arī prasās, lai auto tiktu nosēdināts
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
tad jau gaidām izmaiņas
Izdevaas salaus aizdedzej to stieniiti
Kopa ar otro mashinu no kuras es njemu detaljas! Nu saules jau arii ir jaavelk Nomainiitas aimugureejas atsperes drusku jau zemaaks palika
Kopa ar otro mashinu no kuras es njemu detaljas! Nu saules jau arii ir jaavelk Nomainiitas aimugureejas atsperes drusku jau zemaaks palika
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE
pēc reipas izskatas ka prasaas peec saveersuma..
Nee taa bij noluzusii atspere!Agris rakstīja:pēc reipas izskatas ka prasaas peec saveersuma..
Ass, Gas or Grass
Nobody Rides for FREE
Nobody Rides for FREE