Edza 318 is Uzlabojumi
Tad nu ta ..
Pirms 2 men tika parkrasota prieksa, slieksni, reste drusku nosedinata iepirkti diski r16
uzstadits m-tech difuzors .
Pirms 2 men tika parkrasota prieksa, slieksni, reste drusku nosedinata iepirkti diski r16
uzstadits m-tech difuzors .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ocd clean
Redzēts dzīvajā! Izskatās glauni, tik tie sarkanie moldingi ne īpaši piedur
Paldies ..
cik uz ielas skatos tiem sarkanajiem tie melnie moldingi nevisai pas ..m pakas atkal otradak
cik uz ielas skatos tiem sarkanajiem tie melnie moldingi nevisai pas ..m pakas atkal otradak
ocd clean
Nja..man ar prasās lai melni moldingi būtu. Kas tew ar to uzlīmi pasažiera pusē darās? Wienā ir,otrā bildē naw
skaisti uzpucēta krāsa
moldingus melnus, nu no priekšas spēcīgi gribētos melnus moldingus bamperam un lūpu
moldingus melnus, nu no priekšas spēcīgi gribētos melnus moldingus bamperam un lūpu
Skaists, taads suliigs izskataas ka pilniigi gribaas zobus iecirst. Tik aizmugureejos rizhikus nomainiit uz baltiem un buus
Ir jau otra uzlime arii!
Nez var jau but tie melnie moldingii butu labak
Nez var jau but tie melnie moldingii butu labak
ocd clean
Iz vakardienas pasēdēšanas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Finks... viennozīmīgi klausi citus - moldingus vnk VAJAG melnus
Kaut kas jau tur melns spīd,vai nu pazudis sarkanais moldings,vai sarkans pārtop par melnu!
P.S. tā jau smuka kupeja man patīk!
P.S. tā jau smuka kupeja man patīk!
Tas jau nav Finks autoSTUDENTS rakstīja:Finks... viennozīmīgi klausi citus - moldingus vnk VAJAG melnus
Man arī prasītos melnie moldingi, jo ručkas arī ir melnas..dogMa rakstīja:Redzēts dzīvajā! Izskatās glauni, tik tie sarkanie moldingi ne īpaši piedur
Ar piekriitu un jau pasham teicu ka vaig melnus moldingus
Viegli jau buus tikt valaa no taas krasas jo tev jau vina pa virsu uzkrasota
Viegli jau buus tikt valaa no taas krasas jo tev jau vina pa virsu uzkrasota
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Oj, sajaucuGF. rakstīja:Tas jau nav Finks autoSTUDENTS rakstīja:Finks... viennozīmīgi klausi citus - moldingus vnk VAJAG melnus
Tikai nopuut melnā mateetaa kraasaa!
varbūt pašam patīk standarta viss...
bet nu liekas ka tas sarkanais ir bišku pa daudz...
bet nu liekas ka tas sarkanais ir bišku pa daudz...