E36-Uldis_R
Sveiki e36 entuziasti!
Uzreiz atvainojos, ja ko nepareizi pasaku. Palabojiet, jo esmu jauniņais un ar bmw PAGAIDĀM esmu uz jūs!
Tad nu izlēmu atrādīt savu e36, kurš manā īpašumā nonāca 27.08.2012.
e36 meklēju aptuveni nedēļu. Manā cenu kategorijā šis bija labākais variants, lai gan nopirkts no pārpircēja, priecīgs esmu tāpat. Jo vienu no apskatītajiem auto, pārdevējs mēģināja iesmērēt ar "dzenīti" motorā
Izlaiduma gads: 1993. gads
Motors: 1.8is
Aprīkojums: el. logi, el. lūka, el spoguļi, 7 pogu OBC, aizmugurējais saules sargs un laikam M bampers priekšā.
Uz doto brīdi nomainīts logu tīrītāju mehānisms, nomainītas riepas, aizmugurē notīrīta līme dažās vietās, kas palikusi no uzlīmēm un iztīrīti griesti. Pa lielam, tas laikam arī viss, jo bija jāsaved kārtībā arī otrs auto.
Vēlmes un plāni, protams, kā Hitleram, bet šobrīd tuvākajā laikā ieplānots iziet apskati un tad ravēt arā salonu, sametināt grīdu no iekšpuses, ielikt jaunu grīdas paklāju un gaišo ādas salonu, kas tika paņemts no donora.
Pāris bildes ieskatam
Uzreiz atvainojos, ja ko nepareizi pasaku. Palabojiet, jo esmu jauniņais un ar bmw PAGAIDĀM esmu uz jūs!
Tad nu izlēmu atrādīt savu e36, kurš manā īpašumā nonāca 27.08.2012.
e36 meklēju aptuveni nedēļu. Manā cenu kategorijā šis bija labākais variants, lai gan nopirkts no pārpircēja, priecīgs esmu tāpat. Jo vienu no apskatītajiem auto, pārdevējs mēģināja iesmērēt ar "dzenīti" motorā
Izlaiduma gads: 1993. gads
Motors: 1.8is
Aprīkojums: el. logi, el. lūka, el spoguļi, 7 pogu OBC, aizmugurējais saules sargs un laikam M bampers priekšā.
Uz doto brīdi nomainīts logu tīrītāju mehānisms, nomainītas riepas, aizmugurē notīrīta līme dažās vietās, kas palikusi no uzlīmēm un iztīrīti griesti. Pa lielam, tas laikam arī viss, jo bija jāsaved kārtībā arī otrs auto.
Vēlmes un plāni, protams, kā Hitleram, bet šobrīd tuvākajā laikā ieplānots iziet apskati un tad ravēt arā salonu, sametināt grīdu no iekšpuses, ielikt jaunu grīdas paklāju un gaišo ādas salonu, kas tika paņemts no donora.
Pāris bildes ieskatam
vispirms jāsaved kārtībā tehniskais un tad var ķerties pie vizuālā
Citus diskus vajag un emblēmas
tehniski itkā viss vairāk vai mazāk ir tip top. otrdien būšu uz pacēlāja tad skatīšos kas jādara un viss tiks izdarītsV1Beta rakstīja:vispirms jāsaved kārtībā tehniskais un tad var ķerties pie vizuālā
Man baigi patīk tavam krāsa. Iespējams šonedēļ pieripošu pie tevis ievērtēt šo skaistuli Bet nu emblemas gan vajag Ja vajag kādu help padod ziņu
Diskus pagaidām neņemšu jo pa ziemu būs šitie, emblēma aizmugurē būs, par priekšu pagaidām nezinu vēl.A!gars rakstīja:Citus diskus vajag un emblēmas
Turēšu pie vārdaarmis9 rakstīja:Man baigi patīk tavam krāsa. Iespējams šonedēļ pieripošu pie tevis ievērtēt šo skaistuli Bet nu emblemas gan vajag Ja vajag kādu help padod ziņu
šitas gadijumā nebija kādam no šī foruma? ja nemaldos bija kautkādi savādāki sēdekļi priekšā ielikti
ja si masina ir piederejusi kadam no foruma. man ari neizdevas pa tieso no vina nopirkt jo nokaveju paris stundas
Sveikts bariņā!
šis auto ir jau bijis forumā, tur laikam pārpircējs nopirka un uzlika lielāku cenu...
šis auto ir jau bijis forumā, tur laikam pārpircējs nopirka un uzlika lielāku cenu...
Sveikts pulkā
Smuka krāsa un patīk, ka kloķa un ručņika ādas pieskaņotas auto krāsai
Smuka krāsa un patīk, ka kloķa un ručņika ādas pieskaņotas auto krāsai
Paldies. parpircejs neko daudz nebija uzlicis pa virsu.
man jautajums vai kads nevaretu pateikt kas varetu but par iemeslu kadel pie sofera kajam gridas paklajs ir slaps?
man jautajums vai kads nevaretu pateikt kas varetu but par iemeslu kadel pie sofera kajam gridas paklajs ir slaps?
sāc ar to ka apskaties vai grīdā visi korķi ir tie plastmasas
izskataas diezgan zolidi, pieliks roku un bus pa pirmo
ari patiik kraasa.
laipni luugts barinjaa
ari patiik kraasa.
laipni luugts barinjaa
...
Ja atmiņa neviļ tad šis auto agrāk dzīvojās pa saulkrastiem. Un par to slapjo paklāju, paskaties vai nav aizsērējušas notekas kas nāk no lūkas.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jap, tas kukuciitis auto bijušais, te gan jau ir rakstīts kas un kā taisits viewtopic.php?f=18&t=640...
Aparāts labs, patīk, ar skatijos uz viņu... lai labi ripo...
Aparāts labs, patīk, ar skatijos uz viņu... lai labi ripo...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
paldies paldies
ceru ka rit izdosies apskatit kas ir pa vainu kadel vis ir slaps.
bet tik un ta vel aizvien nevaru pardzivot ka man sanaca vinu nopirkt no parpirceja!
ceru ka rit izdosies apskatit kas ir pa vainu kadel vis ir slaps.
bet tik un ta vel aizvien nevaru pardzivot ka man sanaca vinu nopirkt no parpirceja!
Pie perekupa liekas aizgaja pa 600 lashiem
Nav ko tur paardziivot , vismaz neredzu iemeslu lai paardziivotu ..
Njem skruuvgriezni rokaas un revidee aaraa salonu
Nav ko tur paardziivot , vismaz neredzu iemeslu lai paardziivotu ..
Njem skruuvgriezni rokaas un revidee aaraa salonu
ne nu pardzivoju ka nedabuju pa tiem 600ls bet nepardzivoju ka nopirku sito dampi