atkal zilais uteo 323i
Tad nu tā, pēc lielākās kļūdas dzīvē - BMW pārdošanas un tā vietā nopirktas Mazdas - esmu atkal nonācis uz pareizā ceļa
BMW 323i, 96. gada, TA 03.2012. Tika iegādāts 12. gada, 5. septembrī.
Komplektācijā gandrīz viss ko e36 īpašnieks var vēlēties.
Iekšā:
Digitālā klimata kontrole,
4x elektriskie logi,
18 pogu OBC,
apsildāmie krēsli,
ASC,
HK audiosistēma(skan dievīgi un tumbas neburkšķ pie liela skaļuma),
Balts recaro ādas salons,
M stūre(tiesa ne tā labākā),
Melnie griesti,
Lūka,
Signalizācija, kas aizslēdzot mašīnu aizver logus un lūku.
JVC magnetola,
BC kontrole no pagriezien rādītāja,
pašaptumšojošais spogulis,
spoguļu apsilde,
imobilaizers.
No ārpuses:
Gandrīz pilna M paka, trūkst pr. bampera un optikas, kura tiks ar laiku samainīta,
16" lietie diski.
Tonēti aizmugurējie stikli, kā arī priekšējie sānu stikli ar minimālu, bet atļautu tonējumu.
Zila krāsa, kas vakarā uzsit mazliet violētīgu.
Aizmugurē Koni amartizatori.
Defekti:
ir izsitusies rūsiņa (Brille lielā daudzumā noklāta ar rūsas burbuļiem, šofera durvju apakšā, viena arka, priekšā mazliet spārns un aizmugurē viens burbulis zem numura. Nestrādā šofera krēsla apsilde, viens aizmugurējais logs krītot iekšā, bagažnieks nav pievienots centrālajai, motoram mazliet eļļa nosulojusi gar vārstu vāku(manuprāt tpc, ka vienmēr lieta 5w30 eļļa).
Plānotie uzlabojumi:
Nomainīt optiku uz oriģinālo,
uzlikt priekšā M bamperu,
novērst rūsu.
Līdzi saimnieks deva visu oriģinālo optiku, labas ziemas riepas, oriģinālo CD magnetolu. Kopumā BMW tehniski tiešām ļoti labā stāvoklī un atkal ir bauda braukt ar auto un klausīties tā dziesmā
Bildes pagaidām dažas ieskatam.
BMW 323i, 96. gada, TA 03.2012. Tika iegādāts 12. gada, 5. septembrī.
Komplektācijā gandrīz viss ko e36 īpašnieks var vēlēties.
Iekšā:
Digitālā klimata kontrole,
4x elektriskie logi,
18 pogu OBC,
apsildāmie krēsli,
ASC,
HK audiosistēma(skan dievīgi un tumbas neburkšķ pie liela skaļuma),
Balts recaro ādas salons,
M stūre(tiesa ne tā labākā),
Melnie griesti,
Lūka,
Signalizācija, kas aizslēdzot mašīnu aizver logus un lūku.
JVC magnetola,
BC kontrole no pagriezien rādītāja,
pašaptumšojošais spogulis,
spoguļu apsilde,
imobilaizers.
No ārpuses:
Gandrīz pilna M paka, trūkst pr. bampera un optikas, kura tiks ar laiku samainīta,
16" lietie diski.
Tonēti aizmugurējie stikli, kā arī priekšējie sānu stikli ar minimālu, bet atļautu tonējumu.
Zila krāsa, kas vakarā uzsit mazliet violētīgu.
Aizmugurē Koni amartizatori.
Defekti:
ir izsitusies rūsiņa (Brille lielā daudzumā noklāta ar rūsas burbuļiem, šofera durvju apakšā, viena arka, priekšā mazliet spārns un aizmugurē viens burbulis zem numura. Nestrādā šofera krēsla apsilde, viens aizmugurējais logs krītot iekšā, bagažnieks nav pievienots centrālajai, motoram mazliet eļļa nosulojusi gar vārstu vāku(manuprāt tpc, ka vienmēr lieta 5w30 eļļa).
Plānotie uzlabojumi:
Nomainīt optiku uz oriģinālo,
uzlikt priekšā M bamperu,
novērst rūsu.
Līdzi saimnieks deva visu oriģinālo optiku, labas ziemas riepas, oriģinālo CD magnetolu. Kopumā BMW tehniski tiešām ļoti labā stāvoklī un atkal ir bauda braukt ar auto un klausīties tā dziesmā
Bildes pagaidām dažas ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis uteo - 09 Sep 2012, 17:19, kopā labots 5 reizes.
Ļooti labi izskatās! Nopirki tādu, kurā praktiski nekas nav jāliek iekšā, pareizi
japiekriit dogMa viedoklim - ļoti skaists un sakarigs eksemplars ar mega komplektaciju...
Tāds ir bijis vnm mans sapnis, pēc iespējas pilnāku, kuru tikai vizuāli uzlabotdogMa rakstīja:
Ļooti labi izskatās! Nopirkti tādu, kurā praktiski nekas nav jāliek iekšā, pareizi
Pēdējais labojis uteo - 20 Jūl 2013, 21:49, kopā labots 1 reizi.
Sveikts ar pirkumu , izskataas vizuaali tiiri zoliids ..
+1 koplektacija
+1 koplektacija
Vēl kāds patīkams nieciņš
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaists eksemplārs. Es tavā vietā liktu doto oriģinālo maģi - pilnīgi cits skats salonam. (gaumes lieta)
mhmm, tās durvju apdares un tumbas, baltā āda - izskatās lieliski
Labāk uzdāvini man vārda dienā Jau tuvojas
Biju par to domājis, bet viņam taču nevar Subi pieslēgt, ne tā? Un vēl katru reizi kods jāvada iekšāFrikadele rakstīja:Skaists eksemplārs. Es tavā vietā liktu doto oriģinālo maģi - pilnīgi cits skats salonam. (gaumes lieta)
Jā, lai gan viss ar melnu plastmasu būtu vēl labāk.voldinsh rakstīja:mhmm, tās durvju apdares un tumbas, baltā āda - izskatās lieliski
kā gan es varu atteikt, sūti savu adresi, būs prieciņš pa pastudogMa rakstīja:Labāk uzdāvini man vārda dienā Jau tuvojas
Bildes pamaz, bet izskatās ka labs pirkums!
Bildes būs, tgd vnk vakarā vēlu pārradus un nekam nebija laika
Ir jau labu labais... Katra E36 lietotāja sapnis.
Bet topiks būs garlaicīgs. Bet nekas vairāk arī neprasās kā tikai uzlikt M bamperu, nomainīt aizmugurējās lampas, uzlikt interesantākus diskus un, protams, novērst visus defektus.
Bet topiks būs garlaicīgs. Bet nekas vairāk arī neprasās kā tikai uzlikt M bamperu, nomainīt aizmugurējās lampas, uzlikt interesantākus diskus un, protams, novērst visus defektus.
Taisnība jau ir, bet man negribētos pliku e36 un pēc tam meklēt meistarus, kas saliktu viņā ekstras + vēl atsevišķi pirkt paku. Tas viss beigās sanāk dārgāk, nekā nopirkt jau gatavu
es tavā salonā iemīlējos.
skaists eksemplārs, sveikts ar atgriešanos bmw saimē
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Labāk man. Man arī tuvojasdogMa rakstīja:Labāk uzdāvini man vārda dienā Jau tuvojas
Smuks autiņš Vienīgi man pelēkās plastmasas salonā baigi nepatīk, ar melnām būtu vienkārši bomba Bet nu tas tā... Un dienmžēl laikam jāpiekrīt Nixonam - topiks visticamāk būs garlaicīgs, nebūs extrēmu pārvērtību un traku ideju... Vai varbūt tomēr?
Jā autiņš tiešām smuks!
Lai labi ripo!
Lai labi ripo!