Pacha's e36 - 320 sedans
Sveiki, biedri!
Tad nu esmu, beidzot, nolēmis uzcept topic'u par savu šī brīža e36 - 320 sedanu (Jo vecais topic's, vairs nav papildināms un ir vēsture). Kurš tika iegādāts no mūsu pašu e36.lv lietotāja - armis9.
Iepriekšējais e36 aizceļoja pie jauniem īpašniekiem un pie viena, no viņiem, arī apstājās, jo šis(vai arī viņa draugi, nezinu) izlaida cauri sētai..
Bet tas jau ir cits stāsts..
Esošais e36 ir dzimis 1991.12.18. Paka arī nav nekāda lielā - parastais auduma salons, manuālā lūka, mazais OBC, elektro logi un spoguļi, kā arī apsildāmi. Malziet sēdināts, bet sēdinājumu patiešām nezinu, bet ir ok :)))
Manā īpašūmā nonāca 24.06.2012. Ar bleķa diskiem, bez mūzikas(woofer'a), parastās lampiņas lukturos, bez gala bunduļa un vēl visādiem, sīkumiem
No paša darbiem, līdz šim - xenons, mūzika(maģis, vadi, woofer's), uzlikti diski! Kā arī nopirktas(divi auto) un ieliktas miglas, nomainīta stūre.
Kā arī pats mainīju eļļu, filtru.
Tuvākie darbi ir paredzēti - Samainīt aizmugurējās tilta bukses, pa lielam savest kārtībā ritošo. Tikt galā ar salonu, jo tas izskatās krimināli(šofera sēdeklis un aizmugurējā sēžamā daļa + abšifkas++ griesti)
Nomainīt labās puses luktura stiklu, jo ar šo kaut kas interesants ir darīts.
Visticamāk jānomaina arī degvielas filtrs un gaisa filtrs, lai būtu pilns komplekts.
Šur tur arī jāiejaucās ar metināšanu būs, bet tas, lai pagaidām nesagādā galvas sāpes.. :)
Bilde pateiks vairāk nekā es varu, par PAŠIEM pirmsākumiem: Šāds izskatījās, kad iegādājos:
Uzlikti pirmie, lietie diski.. Kuri tagad jau ir nomainīti pret simpātiskākiem diskiem.
Dotā brīža rezultātu, diemžēl, nespēšu parādīt ŠODIEN, jo ārā jau ir tumšs un nav arī nomazgāts auto, līdz ar to vairāk bildes būs, iespējams, rīt.. Sliktākajā gadījumā svētdien. Bet būs, bez tā nevar. :)
Tad nu esmu, beidzot, nolēmis uzcept topic'u par savu šī brīža e36 - 320 sedanu (Jo vecais topic's, vairs nav papildināms un ir vēsture). Kurš tika iegādāts no mūsu pašu e36.lv lietotāja - armis9.
Iepriekšējais e36 aizceļoja pie jauniem īpašniekiem un pie viena, no viņiem, arī apstājās, jo šis(vai arī viņa draugi, nezinu) izlaida cauri sētai..
Bet tas jau ir cits stāsts..
Esošais e36 ir dzimis 1991.12.18. Paka arī nav nekāda lielā - parastais auduma salons, manuālā lūka, mazais OBC, elektro logi un spoguļi, kā arī apsildāmi. Malziet sēdināts, bet sēdinājumu patiešām nezinu, bet ir ok :)))
Manā īpašūmā nonāca 24.06.2012. Ar bleķa diskiem, bez mūzikas(woofer'a), parastās lampiņas lukturos, bez gala bunduļa un vēl visādiem, sīkumiem
No paša darbiem, līdz šim - xenons, mūzika(maģis, vadi, woofer's), uzlikti diski! Kā arī nopirktas(divi auto) un ieliktas miglas, nomainīta stūre.
Kā arī pats mainīju eļļu, filtru.
Tuvākie darbi ir paredzēti - Samainīt aizmugurējās tilta bukses, pa lielam savest kārtībā ritošo. Tikt galā ar salonu, jo tas izskatās krimināli(šofera sēdeklis un aizmugurējā sēžamā daļa + abšifkas++ griesti)
Nomainīt labās puses luktura stiklu, jo ar šo kaut kas interesants ir darīts.
Visticamāk jānomaina arī degvielas filtrs un gaisa filtrs, lai būtu pilns komplekts.
Šur tur arī jāiejaucās ar metināšanu būs, bet tas, lai pagaidām nesagādā galvas sāpes.. :)
Bilde pateiks vairāk nekā es varu, par PAŠIEM pirmsākumiem: Šāds izskatījās, kad iegādājos:
Uzlikti pirmie, lietie diski.. Kuri tagad jau ir nomainīti pret simpātiskākiem diskiem.
Dotā brīža rezultātu, diemžēl, nespēšu parādīt ŠODIEN, jo ārā jau ir tumšs un nav arī nomazgāts auto, līdz ar to vairāk bildes būs, iespējams, rīt.. Sliktākajā gadījumā svētdien. Bet būs, bez tā nevar. :)
Pēdējais labojis Pacha - 08 Jan 2013, 14:50, kopā labots 5 reizes.
Tā jau liekas sakarīgi, bet tajā pašā laikā tāds haotisks eksemplārs.. (neprasiet kpc tā liekas)
Zinu, man domas visu laiku kaut kur aizlido un, kaut arī, palasu ko esmu sarakstījis, ir grūti visam izsekot. Drīzumā labošu, kad būšu ieguvis bildes no vecā īpašnieka. :)STUDENTS rakstīja:Tā jau liekas sakarīgi, bet tajā pašā laikā tāds haotisks eksemplārs.. (neprasiet kpc tā liekas)
Nakļenes ir ,tikai, aizmugurējā stiklā uz bākas, priekšējā stikla un spogulīša vāka. Vairāk vietās arī nav domāts neko līmēt. Kāda gan jau arī pazudīs..shoferiic rakstīja:Ar nakļenēm šķiet bik perebors, bet tā jau kaplis liekas uz goda..
laiks dara brīnumus :)rews rakstīja:Jaceļ un būs labi...
Pagājušo 5dien baigais kapteins biju, ne
Jā, tas gan, biji :D:D
Lai labi ripo kad tikšu pie sava pc (kas būs visticamāk svētdien), tad arī aizsūtīšu kādas bildes
sarunājuši, gaidīšu. lai var normāli papildināt topicu :)
Tagad paveiktais - Kā jau minēju, ieliktas miglas(pārvilktas dzeltenas), ielikti Xenoni, nomainīti diski, izvilkta mūzika, nomainīts maģītis un arī samainīts izpūtēja bundulis, uz patīkamāku, kaut arī ir īsti nezinu no kurienes tāds nācis
Pagaidām izskatās šādi:
Šis ir tās brīnums, kurš tika uzlikts stock vietā: Kā arī dažas bildes no salona:
Uzspēju nomainīt arī stūri uz ērtāku abšifkas jānomaina, krēsls un griesti, bet tas laika gaitā, kamēr pavisam netraucē, nepievēršu uzmanību Šofera krēsls viss sagurušākais :|
Pagaidām izskatās šādi:
Šis ir tās brīnums, kurš tika uzlikts stock vietā: Kā arī dažas bildes no salona:
Uzspēju nomainīt arī stūri uz ērtāku abšifkas jānomaina, krēsls un griesti, bet tas laika gaitā, kamēr pavisam netraucē, nepievēršu uzmanību Šofera krēsls viss sagurušākais :|
Centīšos, lai būu
Man jau patreizējais rezūltāts ļoti patīk, individuāli, gaumīgi un ceļš tikai uz priekšu.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Tā arī vajadzētu būt, ka būs
Tas kreisais pavarots nesaprotami ir ielikts Kaut kad, kad būs brīvāks, salikšu pareizi
Tad jau šodien ņemot vērā, ka ir laba diena, brauksi taisnot pagrieziena lukturi ?
Ā un alu man paņem
Ā un alu man paņem
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Nu jā, domājams, ka šodien varētu mēģināt sataisnot
Offtopic - Kādu?
Offtopic - Kādu?