Sidnas e36 Black Sedan
Kas par auto:Auto 92.gada,2.0 motoriits bez vanosa,
Kad tika iegādāts:Auto tika iegadats 6dien,tas ir vakar 06.10.2012 par loti labu cenu!
Automašīnas komplektācija:adas salons,roku balsts,luuka,parastaas pechkas krutilkas,labs audio,sedinats,R17 lietie,L&W gala bundulis,ar loti patiikamu skanju,nu visumaa diezgan tuksh bet mani tas neuztrauc,jo auto tika iegadats,lai tikai izbrauktu ziemu un pectam tiks pardots.
Papildus apraksts:shitas ir mana Choma ex e36,tapec arii vinju panjemu,jo uz doto briidi nebija nekaa sakarigaka,un vismaz zinu,kas ar auto ir dariits,un zinu,ka tehniski vnk ir ideals! prieksh ziemas,neko labaku nevar veleties.
Plānotās auto izmaiņas:kaut kad driiz ielikt Ksenonu un iespejams M buferi,jo shitas taads nedaudz sachakareets,bet nekadus lielos ieguldijumus un parmainjas shis auto nepiedziivos!
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: iztirits salons ...
Tas arii laikam buus viss,par sho e36
Kad tika iegādāts:Auto tika iegadats 6dien,tas ir vakar 06.10.2012 par loti labu cenu!
Automašīnas komplektācija:adas salons,roku balsts,luuka,parastaas pechkas krutilkas,labs audio,sedinats,R17 lietie,L&W gala bundulis,ar loti patiikamu skanju,nu visumaa diezgan tuksh bet mani tas neuztrauc,jo auto tika iegadats,lai tikai izbrauktu ziemu un pectam tiks pardots.
Papildus apraksts:shitas ir mana Choma ex e36,tapec arii vinju panjemu,jo uz doto briidi nebija nekaa sakarigaka,un vismaz zinu,kas ar auto ir dariits,un zinu,ka tehniski vnk ir ideals! prieksh ziemas,neko labaku nevar veleties.
Plānotās auto izmaiņas:kaut kad driiz ielikt Ksenonu un iespejams M buferi,jo shitas taads nedaudz sachakareets,bet nekadus lielos ieguldijumus un parmainjas shis auto nepiedziivos!
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: iztirits salons ...
Tas arii laikam buus viss,par sho e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
oo tad tomēr man būs kas mani vadā kad būšu latvijā
Apsveicu ar iegādi.
Pa cik paņēmi?
P.S kādēļ tik bieži maini auto?
Pa cik paņēmi?
vispirms jaut. kapēc atdevi 2.8?
Ekonomiskais nolūks, kā var spriest pēc jaunā auto!?
īsti nesaprotu kāpēc ir jāpārsēžas uz vecāku auto ar švakāku komplektāciju un vārgāku dzinēju?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Es vispār nesaprotu kā var patikt tik bieži mainīt mašīnas
Saprastu, ja piemēram no mazdas uz bmw, no bmw uz audi vai no mazdas uz golfu .. tipa testētu mašīnas, kura vairāk patīk.. bet no e36 uz e36 visu laiku - hmm..
Apgaismosi? :)
Saprastu, ja piemēram no mazdas uz bmw, no bmw uz audi vai no mazdas uz golfu .. tipa testētu mašīnas, kura vairāk patīk.. bet no e36 uz e36 visu laiku - hmm..
Apgaismosi? :)
Noteikti vajadzēja steidzīgi naudu, tpc arī tāda nomaiņa.
Panjeemu pa 550ls pa taadu cenu nevareja nenjemt,jo auto tehniski un salona zinjaa tiesham ir Ok,tik vizuali sikuminji.RENIO rakstīja:Apsveicu ar iegādi.
Pa cik paņēmi?
Vajadzeja naudu steidzami,tpc 2.8 tika pardots un nekada sakara ar ekonomiju tur nav,neesmu tas kursh grib ar kajam baigi staigat,tpc tika aatri vietaa kkas panjemtserda rakstīja:vispirms jaut. kapēc atdevi 2.8?
Tpc,ka mani tas dzineejs un komplektacija,shajaa situacija galigi nerausta,vnk vajg kko lai pa ziemu ir auto - un ar pakaljas piedzinju. takaa man e36 patiik vislabak no Bmw,tpc nekur talak no e36 netaisos atkaapties.he9600 rakstīja:īsti nesaprotu kāpēc ir jāpārsēžas uz vecāku auto ar švakāku komplektāciju un vārgāku dzinēju?
Uteo-pilnibaa visu saprot,kpc tika pardots 2.8uteo rakstīja:Noteikti vajadzēja steidzīgi naudu, tpc arī tāda nomaiņa.
Uz vasaru ir plaanots atpakalj iegadaties 2.8i,tik vel nez kupeju,sedanu vai touringu!
Instagram - Sandis_e36
Apsveikts ar pirkumu!
Ātri gan tev braucamie mainās,, nepaspeju ne siekalu nomest, pa valmieras ielām gar 328 kad jau šiš..
e36
Eu E36 fani, par kādu ekonomiju te vēl iet runa? Jūs kaut zināt cik uz simtu ēd tas bezvanosa 2.0 un 2.8 normālā stāvoklī? Te jau drīzāk neekonomija sanāk pie šādas nomaiņas tā teikt...
d[-_-]b
Jūs iepriekšējos postus arī palasiet? Tur taču ir rakstīts, kāpēc šāda maiņa.
Sen nekko nebiju raxtijis,tpc atnaakot sodien no darba izdomaju kko uzdrukaat.
Kamer vel sniegs ir uz ielaam un iisti sakariigi ar vasaras lisakiem nevar pabraukt,tad tikmer e36 metajas pagalmaa,jau 5dienas sonedelj laikam beidzot buus jaaliek ziemas riepas.
Vieniigais,kas e36 ir mainijies,tas ir ielikts Ksenons tuvajos 6000K
Apsnidzis un netiirs,nabags!
Kamer vel sniegs ir uz ielaam un iisti sakariigi ar vasaras lisakiem nevar pabraukt,tad tikmer e36 metajas pagalmaa,jau 5dienas sonedelj laikam beidzot buus jaaliek ziemas riepas.
Vieniigais,kas e36 ir mainijies,tas ir ielikts Ksenons tuvajos 6000K
Apsnidzis un netiirs,nabags!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Tu tos priekseejos lukturus apskatijies?
5dien iespejams, ka braukshu darbaa uz valmieru
5dien iespejams, ka braukshu darbaa uz valmieru
e36 5dien tika pardots!
tgd vietaa tiek mekleets jauns e36 ar motora tilpumu ne mazaku pa 2.5i un ne vecaku pa 94' gadu,ja ir kadi piedavajumi,tad PM.
tgd vietaa tiek mekleets jauns e36 ar motora tilpumu ne mazaku pa 2.5i un ne vecaku pa 94' gadu,ja ir kadi piedavajumi,tad PM.
Instagram - Sandis_e36
Ļoooti ilgi pastāvēja šitas topiks
Kada jega vispar tad taisit topiks , Ta tikai tirgo autiņus .. Nejau Brauc ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )