E36-Piileens
Sveiki tātad pirms 2 nedēļam samainiju savu mitsubishi galant 98g pret šo Bmw 318 sedanu 91g melnu matētu. Mainiju jo vēlējos pakaļpiedziņu.
Kad ieguvu šo auto nācās dažas lietiņas uzreiz izdarīt-
*bij dragūn sēdekļu apvalki
*bij milzīgs spoilers
*bij ķekavas bamperis priekš 5ktā bmw
*bij uztaisīts no koka roku balsts tāda kaste
*zilas diodes pie rokturiem
Esmu jau ticis no tā visa vaļā.un ir jau uzlikts jauns bampers,nomainiits durvju rokturis,aķis,diski,un uzliktas lampu apšivkas aizmugurē un vēl pāris sīkumi.
Doma ir likt 2.8 vai 2.5,drīzumā jau pārkrāsot uz melnu metāliku, nomainīt lampas un salonu(stūri,krēslus utt.)
Šobrīd
Kad ieguvu šo auto nācās dažas lietiņas uzreiz izdarīt-
*bij dragūn sēdekļu apvalki
*bij milzīgs spoilers
*bij ķekavas bamperis priekš 5ktā bmw
*bij uztaisīts no koka roku balsts tāda kaste
*zilas diodes pie rokturiem
Esmu jau ticis no tā visa vaļā.un ir jau uzlikts jauns bampers,nomainiits durvju rokturis,aķis,diski,un uzliktas lampu apšivkas aizmugurē un vēl pāris sīkumi.
Doma ir likt 2.8 vai 2.5,drīzumā jau pārkrāsot uz melnu metāliku, nomainīt lampas un salonu(stūri,krēslus utt.)
Šobrīd
Pēdējais labojis Piileens - 24 Sep 2013, 17:54, kopā labots 3 reizes.
Bildēs rāda opeli
Nezinu man gan visu rāda.
Tev rāda melnu BMW?Piileens rakstīja:Nezinu man gan visu rāda.
Jā moss tāpēc ka no inbox epasta kur vēl var iemest
No tava e-pasta nerādīs bildes. Iedod mums sava e-pasta loginu, paroli - redzēsim
Nokačā no e-pasta bildes un liec forumā kā pielikumus
Nokačā no e-pasta bildes un liec forumā kā pielikumus
Tagad rāda?
labi, ka uzreiz nonemot kjekavu, uzliki pareizo bamperu prieksaa
diski arkas nekjeras?
Necik tālu no šīs problēmas nebūsi aizbēdzis..Piileens rakstīja:...bij apnicis ka japāņi šausmīgi ruslano.
Plāni baigi, lai veicas
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Vairs nē bišk pavalcējuVitalx325 rakstīja:diski arkas nekjeras?
nja ruslans piemit e36, grozi ka gribi bet ja visu kartigi sataisa uz kadu laiku var aizmirst par to.
Nu jā tikai šitam varēšu sekot līdzi jo pats strādāju autokrāsotavā.Bundža šitam ir laba tikai ķīniešu halba kura jau ir paradijušies burbulīši.Pirms tam Honda un Galants bij šausmīgi izspuvuši.salīdzinot kad bmw klienti atbrauc pārsvarā aizmugurējās arkas aprūsējušas.Vitalx325 rakstīja:nja ruslans piemit e36, grozi ka gribi bet ja visu kartigi sataisa uz kadu laiku var aizmirst par to.