turbomen''a balta is'ka
Sveiki forumieši.
Šis ir mans auto, 318is(USA) , 1994 gada, savu dzive daļeji nodzivojies pa USA.
Nobraukums tuvu 240000km, bet pec testa rada 360K km
Komplektacija, el/ logi, el. luka, melns adas salons, kondiska, bc nav.
Iegadajos šo auto ša gada septembri, tatad pavisam nesen, auto bija bez tehniskas apskates un pedejos 3 gadus , ari nebija ieta, diemžel nacas ari csdd atstat par 3 gadu nodokli naudu. Jo uz auto bija liegums un no uzskaites tapec ari nebija noņemts.
Labas lietas kas bija šim auto to perkot, bija bloķejošas reduktors, sedinatas sarkanas atsperes un jauni koni amortizatori. Aizm. diski bija 17 , prieksa 16"'.
Šis ir mans auto, 318is(USA) , 1994 gada, savu dzive daļeji nodzivojies pa USA.
Nobraukums tuvu 240000km, bet pec testa rada 360K km
Komplektacija, el/ logi, el. luka, melns adas salons, kondiska, bc nav.
Iegadajos šo auto ša gada septembri, tatad pavisam nesen, auto bija bez tehniskas apskates un pedejos 3 gadus , ari nebija ieta, diemžel nacas ari csdd atstat par 3 gadu nodokli naudu. Jo uz auto bija liegums un no uzskaites tapec ari nebija noņemts.
Labas lietas kas bija šim auto to perkot, bija bloķejošas reduktors, sedinatas sarkanas atsperes un jauni koni amortizatori. Aizm. diski bija 17 , prieksa 16"'.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Talak jau sakas neliela auto uzlabošana, tika nomainita lamda zonde, dabuts menešnieks, noversti defekti ka rocene, stures stienis, stabilizatora atsaites, parejais pa lielam ir laba kartiba. Auto virsbuve ir ari laba stavokli, nekas nav izrusejis .
Tad jau tika iepirktas aizm. lampas ar balto pagriezienu, vel triss 17"" style 44 diski, un salikti visi uz 215/40 riepam, jo nu man vnk nepatik tie baloni. UN kaa ari ir pielikta lupa, kura man šausmigi patik.
Tad jau tika iepirktas aizm. lampas ar balto pagriezienu, vel triss 17"" style 44 diski, un salikti visi uz 215/40 riepam, jo nu man vnk nepatik tie baloni. UN kaa ari ir pielikta lupa, kura man šausmigi patik.
Zoliids
Sakuma ir laba bilde salidzinajumam ka izskatas R16 un R17
Sakuma ir laba bilde salidzinajumam ka izskatas R16 un R17
tas tests ir bullshits, tiem cipariem nav pilnīgi nekāda sakara ar nobraukumu.turbomen rakstīja: Nobraukums tuvu 240000km, bet pec testa rada 360K km
Auto pa skaisto! Lūpa no Vento, ja?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pa lielam ta pat pie dir*** tas nobraukums, varetu kaut vai but 600 K km
LUpa ir homemade, neviena tada otra pasaule točna nav , izgraizite no 19 renaulta aizm. bampera augšejas daļas, vnk metajas tads bamperis šķuni jau gadiem, ienaca kka prata ideja kad no turienes var lupu izgraizit.
LUpa ir homemade, neviena tada otra pasaule točna nav , izgraizite no 19 renaulta aizm. bampera augšejas daļas, vnk metajas tads bamperis šķuni jau gadiem, ienaca kka prata ideja kad no turienes var lupu izgraizit.
Izskatās zolīdi
Nakam nedeļ vel uzlikšu aizmugurejo difuzoru , un uzstaisišu isputejam normalu galu, tad jau ari nebus jakaunas no aizmugures paradit.
Pēc uzlabojumiem auto ļoti skaists
Un šitā ir vienīga lūpa, no visām, kuras te esmu redzējis, kas man patīk
Un šitā ir vienīga lūpa, no visām, kuras te esmu redzējis, kas man patīk
Baltā krāsa izskatās labi,diski arī piestāv.
+ tev par lūpu un izdomu
+ tev par lūpu un izdomu
Milzīgs par balto krāsu, bet tikpat milzīgs par "patieso nobraukumu"...
Man patīk
Man patīk
Nav bijusi doma par M30B25V ??
Pēdējais labojis stalone - 14 Okt 2012, 17:22, kopā labots 1 reizi.
BMW forever
Protams ka ir bijusi doma par 2.8
Ir plans uz nakamo gadu likt 2.5 vai 2.8 , kaa ari koili ir plana uz nakamo gadu, ari mpaka, tad jau redzes cik no visa sanaks uz nakamo gadu salikt,
Vel haubi jamaina, sparnu brili, japarkraso, šis tas salona nu plans ir pamazam visu savest kartiba.
Kaa ari gribas aizdzit uz krown apstradi pirms ziemas.
Ir plans uz nakamo gadu likt 2.5 vai 2.8 , kaa ari koili ir plana uz nakamo gadu, ari mpaka, tad jau redzes cik no visa sanaks uz nakamo gadu salikt,
Vel haubi jamaina, sparnu brili, japarkraso, šis tas salona nu plans ir pamazam visu savest kartiba.
Kaa ari gribas aizdzit uz krown apstradi pirms ziemas.
Nopērc 3golfu vai arī nissan sunny un braukā pa ziemu (vismaz žēl nebūs)
BMW forever
Tev spūldzes ir parastās vai xenon ,vnk man nenormāli patīk balti BMW ar xenoniem
BMW forever
Tuvajos ir xenoni, negribas man otru mašinu.
jāā to izpūtēja gala buduli vajag steidzami nomainīt ,bet tā bembuks ir vnk
BMW forever
Ir labs, smuka. Tik derētu tās sliekšņu caurumu tapas nopūst baltas.
Nez kapēc man šķiet kad es tevi vienreiz braucot caur zaķumuižu redzēju !!!!
BMW forever