Rex Pelēcis
Sveiki!
BMW 328i tika iegādāts e-bayā 2. aprīlī.Ir oriģinālā rūpnīcas M-paka. Balts recaro ādas salons, dalītā klima, pilnais OBC, dažāda platuma style 68 lietie diski. Nekas daudz nav modificēts, tāds kā nācis no rūpnīcas tāds arī ir un droši vien paliks, būs tikai sīki uzlabojumi (eņģeļacis, spidometriem spīdīgie riņķi, iespējams, ka vēl būs M50 ieplūdes kolektors un koiloveri). Latvijā Pelēci gaida R18 AC Schnitzer type 3 diski (tādi, kā uz Marihuāna kabrio). z:
P.S. Būs viens liels uzlabojums - stūrei atrašanās vieta tiks mainīta uz pusi (bet tas nedaudz vēlāk).
BMW 328i tika iegādāts e-bayā 2. aprīlī.Ir oriģinālā rūpnīcas M-paka. Balts recaro ādas salons, dalītā klima, pilnais OBC, dažāda platuma style 68 lietie diski. Nekas daudz nav modificēts, tāds kā nācis no rūpnīcas tāds arī ir un droši vien paliks, būs tikai sīki uzlabojumi (eņģeļacis, spidometriem spīdīgie riņķi, iespējams, ka vēl būs M50 ieplūdes kolektors un koiloveri). Latvijā Pelēci gaida R18 AC Schnitzer type 3 diski (tādi, kā uz Marihuāna kabrio). z:
P.S. Būs viens liels uzlabojums - stūrei atrašanās vieta tiks mainīta uz pusi (bet tas nedaudz vēlāk).
Pēdējais labojis Rex - 01 Mai 2011, 19:25, kopā labots 1 reizi.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Smuka kupeja Man liekas ka ebay tas masinas ko tirgo ir nojats,bet izskatas kad laikam ir ari labas
Galvenais lai labi kalpo
Galvenais lai labi kalpo
Te UK e-bayā ir vieglāk nopirkt labas mašīnas, tas jau ir pierādījies praksē. Protams, katram pašam ir jāizvērtē pirkt vai nepirkt. Pirms bidošanas var apskatīt mašīnu, ja esi vinējis un brauc pakaļ, redzot kkas nepatīk, vari pateikt, ka tie un tie defekti netika norādīti aprakstā untu neņemsi to māsīnu. Pārdevējs Tev neko nevar izdarīt.gincha rakstīja:Smuka kupeja Man liekas ka ebay tas masinas ko tirgo ir nojats,bet izskatas kad laikam ir ari labas
Galvenais lai labi kalpo
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
nu Jums gan ir acis, pat saskatiji kur ir ruslans Jā, tā ir vienīgā vieta kur viņai viš i. Stūri pārlikšu, kad atgriezīšos Lv. Gribu M3 stūri, tik jāsameklē pa jēdzīgu ciparu, vēl priekšā bamperim Gt lūpiņu ar vajag, tas tikai laika jautājumsArchizlv rakstīja:Smuks eksemplaars! Tik nedaudz ruslans uz aizmugureejaas arkas, nu vismaz taaizskataas, bet nu siikums. Stuuri vaidzeetu nomainiit uz M3 ar airbegu un tad jau buutu pavisam labi. Veiksmi stuures paarlikshanaa un lai labi braucaas!
Es neveicu diagnostiku, uzticējos anglim. Pārsvarā viņi cenšas nesamuldēt neko, jo es varu to mašīnu nenopirkt un atstāt arī sliktu feedback. UK te viņi baigi uztraucas par feedback.uteo rakstīja:Nu tad tāpēc man ne visai tas autiņšRex rakstīja:uteo rakstīja:Auto jau noteikti perfekts, bet man kaut kā nepatīk kaut kas, vai nu diski, vai tas spoilers, vai sēdinājums.
Sēdinājuma tur vispār nav
A kā ar diagnostiku pirms pirkšanas? Veic - neveic?
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categoriesuteo rakstīja:UK jau lētas mašīnas, tikai apdrošināšanas milzīgas
Vari salīdzināt, ir kas ir dārgākas nekā Lv