Sidnas-Zilais sedans!
Sveiki visiem!Esmu atkal atpakalj ar atkal jaunu e36
Tad nu e36 ir 94.gada izlaiduma,peec dokumentiem 318i,bet ielikts 2.5 bez vanosa,aizmuguree ir paarlikts tilts ar disku bremzem,takaa ar bremzeeshanu problemu nav.
Auto tika iegadaats vakar,no choma,ar galiigi svaigu Tehnisko skati
Vizuali,nekas iipash-praktiski bez vizualiem defektiem,Mbufers,R15 no e39 uz baloniem,sedinats,Ksenons tuvajos,aizmugurejie lukturi ar rizho pagriezienu,un vel ir gala bundulis ar divaam izejam un baigo trolinju!
Salonaa vispar nekaa iipasha,kaa jau 318i bundzha-el.spogulji,el.luuka,logi gan nav elektriski,parastais auduma salons(ideala kartiba) facelift cimdu nodalijums,OEM kaseshu turetajs,salons tiirs,kopts nav piemēķēts,laba muuzika!
Tehniski-vispar nav kur piesieties,nekas negrab un neklab,ritoshaa visa jauna salikta,sapuvis vai izruseejis apakshaa arii nekas nav,vizuali tikai labais sparns nedaudz saacis ruuseet,parejais viss Ok.
Vel ir Blokjis ar 3.45 atieciibu un short-shifters un kaut kaads tizls sporta filtrs,kas ar steigu jaamaina uz originaalo!
Vel deva liidz baltas engelacis un uzacis!Taa pa lielam tas arii viss...
Bildes ielikshu riit,jo nav bijis laika uztaisiit kaadu bildi!
Tad nu e36 ir 94.gada izlaiduma,peec dokumentiem 318i,bet ielikts 2.5 bez vanosa,aizmuguree ir paarlikts tilts ar disku bremzem,takaa ar bremzeeshanu problemu nav.
Auto tika iegadaats vakar,no choma,ar galiigi svaigu Tehnisko skati
Vizuali,nekas iipash-praktiski bez vizualiem defektiem,Mbufers,R15 no e39 uz baloniem,sedinats,Ksenons tuvajos,aizmugurejie lukturi ar rizho pagriezienu,un vel ir gala bundulis ar divaam izejam un baigo trolinju!
Salonaa vispar nekaa iipasha,kaa jau 318i bundzha-el.spogulji,el.luuka,logi gan nav elektriski,parastais auduma salons(ideala kartiba) facelift cimdu nodalijums,OEM kaseshu turetajs,salons tiirs,kopts nav piemēķēts,laba muuzika!
Tehniski-vispar nav kur piesieties,nekas negrab un neklab,ritoshaa visa jauna salikta,sapuvis vai izruseejis apakshaa arii nekas nav,vizuali tikai labais sparns nedaudz saacis ruuseet,parejais viss Ok.
Vel ir Blokjis ar 3.45 atieciibu un short-shifters un kaut kaads tizls sporta filtrs,kas ar steigu jaamaina uz originaalo!
Vel deva liidz baltas engelacis un uzacis!Taa pa lielam tas arii viss...
Bildes ielikshu riit,jo nav bijis laika uztaisiit kaadu bildi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sidnas - 09 Dec 2012, 16:02, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Sveiciens lai labi ripināāāās
Un gaidam bildītes
Un gaidam bildītes
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Tgd plaanos-ir nakosh nedelj notoneet logus,nomainiit reduktoraa ellju,nomainiit termostatu,notoneet aizmugureejos rizhos pagriezienus!Pagaidam tas arii viss!
Vakar tika ietesteets blokjis,ja godigi,tad man baigi patiik,cita lieta,ka nav vienratis!
Kaadu dienu uztaisiishu video ar bundulja skanju,lai visi dzird to trolinju...
Vakar tika ietesteets blokjis,ja godigi,tad man baigi patiik,cita lieta,ka nav vienratis!
Kaadu dienu uztaisiishu video ar bundulja skanju,lai visi dzird to trolinju...
Instagram - Sandis_e36
Normali shpaktelis kriit nost
Muflerim galu gan prasiitos saiisinaat - taisnu .
lai labi ripo
Muflerim galu gan prasiitos saiisinaat - taisnu .
lai labi ripo
Sveicu ar auto! Tā krāsa patīk un labi, ka jau ir M bamperis, centies pa ziemu neielauzt ;D Aprīkojums gan papliks, bet vismaz ir 2.5 un bloķis.
Dažas lietas, kuras es izdarītu:
1) ieliktu miglas vai to caurumu aizbāžņus
2) noņemtu spuru
3) nomainītu numuru turētājus
4) noņemtu 318i šilti
5) noņemtu sēdeklim apvalku
6) uztaisīt taisnu izpūtēja galu
Spārnu varētu iepirkt, bet mainīt labāk jau pēc ziemas.
Lai vai kā, veiksmi darbos.
2) noņemtu spuru
4) noņemtu 318i šilti
Lai vai kā, veiksmi darbos.
Ar vien knapāki un knapāki Tev tie e36 paliek
Cik ilgi plānos ir ar šito rullēt? :) vai tik tā - ziemai nopircis esi?
Lai vai kā, veiksmi darbos.[/quote]
[quote="kristapskarlis"]Sveicu ar auto! Tā krāsa patīk un labi, ka jau ir M bamperis, centies pa ziemu neielauzt ;D Aprīkojums gan papliks, bet vismaz ir 2.5 un bloķis.
2) noņemtu spuru
4) noņemtu 318i šilti
Mbufers jau no pirkshanas ir ieluuzis nedaudz,tad jau pec ziemas redzees cik daudz buus izdziivojis,domaju,ka jauns buus jaaperk tapat,jo vajg luupu un moldingus!
Spaarnu arii tikai peec ziemas mainiishu,tgd nav diezko liela tam jeega.
Miglas arii man itkaa ir plaanaa,bet uz ziemu drosvien,ka nelikshu vinjus..
318i šilte paliks uz veel kaadu laicinju.. tam ir sava specifika.
Salonu vispar domaju mainiit,ja vien atradiisies kaads izdeviigs variants.
Izpuuteeju pagaidam atstaashu shito,uz vasaru drosvien,ka uzlikshu originalo bunduli vai kko no Remus utt.
Lai vai kā, veiksmi darbos.[/quote]
[quote="kristapskarlis"]Sveicu ar auto! Tā krāsa patīk un labi, ka jau ir M bamperis, centies pa ziemu neielauzt ;D Aprīkojums gan papliks, bet vismaz ir 2.5 un bloķis.
2) noņemtu spuru
4) noņemtu 318i šilti
Mbufers jau no pirkshanas ir ieluuzis nedaudz,tad jau pec ziemas redzees cik daudz buus izdziivojis,domaju,ka jauns buus jaaperk tapat,jo vajg luupu un moldingus!
Spaarnu arii tikai peec ziemas mainiishu,tgd nav diezko liela tam jeega.
Miglas arii man itkaa ir plaanaa,bet uz ziemu drosvien,ka nelikshu vinjus..
318i šilte paliks uz veel kaadu laicinju.. tam ir sava specifika.
Salonu vispar domaju mainiit,ja vien atradiisies kaads izdeviigs variants.
Izpuuteeju pagaidam atstaashu shito,uz vasaru drosvien,ka uzlikshu originalo bunduli vai kko no Remus utt.
Instagram - Sandis_e36
Kad shito njeemu,tad doma itkaa bija tikai ziemai vinju atstaat,bet tgd liekas,ka pa vasaru arii laidiishu ar shito.STUDENTS rakstīja:Ar vien knapāki un knapāki Tev tie e36 paliek
bet liidz vasarai vel daudz laika,un ja finanses atljaus,tad iespejams,ka tikshu pie cita e36-Vasarai.
Instagram - Sandis_e36
tew tie autiņi kā zeķes mainās bet nu veiksmi darbos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Dažiem e36 uz augšu vērstais izpūtējs labi izskatās (gaumes lieta) bet šim ne pārāk
BMW forever
eu kas ta par haizivs spuru uz jumta kam viņa ir domata
tad man tada neder
KeX rakstīja:airodinamikai, nekad nevar aiziet šķērē
Instagram - Sandis_e36
Dj_Zii rakstīja:eu kas ta par haizivs spuru uz jumta kam viņa ir domata
riit paskatiishos,kas zem taas spuras tur ir,un kaa vinja tur pielikta,buus vien jaarauj nost!
man ar diezko vinja nepatiik..
Instagram - Sandis_e36
Sodien e36 ticis pie melniem logiem un beidzot tika nomazgaats!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Es atstātu, pašam gribētos 328 ar 316 šilti, kkā piedurkristapskarlis rakstīja: 4) noņemtu 318i šilti
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu ja gribi papontoties kad brauc 316i bet iekšā kkas lielāks tas tā manuprāt variants galīgi auzas!!!
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.