HellRot - Anderss
BMW e36 sedans 2,5l TDS, krāsa - Hellrot. Pats esmu tikai 3. saimnieks , 2. saimnieks bija brālis. Mašīna tika iepirkta no Vācijas . Džips, bet labs, kaut arī prasa savus ieguldijumus Ieguvu 2011. g. pirms Jāņiem.
Pilnais OBC 18 pogu, dalītā klimata kontrole, orģinālais Bizness RDS maģis - kasešnieks, Recaro pusādas salons.
Pēctam uzstādiju koiloverus un melnu ādas roku balstu. Koilas no psih-arno + M bampers
Paldies Erda par bildēm un pasākums bija super! Paldies organizētājiem!
19.05.2012.
Kādu brīdi izskatījās šādi
Šovasar paņēmu citu izmēru riepām 195/40/ZR17, F/L reste un ideāls M bampers no savas vecās žurkas.
Te jau sakrāsots sezonas noslēguma pasākumā
Tagad pa ziemu jāpārkrāso diski un varbūt vēl jāiegādājas M moldingi.
Pilnais OBC 18 pogu, dalītā klimata kontrole, orģinālais Bizness RDS maģis - kasešnieks, Recaro pusādas salons.
Pēctam uzstādiju koiloverus un melnu ādas roku balstu. Koilas no psih-arno + M bampers
Paldies Erda par bildēm un pasākums bija super! Paldies organizētājiem!
19.05.2012.
Kādu brīdi izskatījās šādi
Šovasar paņēmu citu izmēru riepām 195/40/ZR17, F/L reste un ideāls M bampers no savas vecās žurkas.
Te jau sakrāsots sezonas noslēguma pasākumā
Tagad pa ziemu jāpārkrāso diski un varbūt vēl jāiegādājas M moldingi.
patīk
Sarkans un smuks bija vardi kas negaja kopa par auto liidz sim mana galva! super sedanins
Kaut kas briest!
Vai Tev jau nebija topiks ar šo auto?
Vienmēr paticis hellrot`s
Auto parādījās iepriekšējā auto topikāRENIO rakstīja:Vai Tev jau nebija topiks ar šo auto?
Smuks. Galvenais, ka sedans
Jā bija citā topikā, bet to slēdza par cik autiņš tiek jaukts ārā.Atbildēt marux » 11 Dec 2012, 23:37
RENIO rakstīja:Vai Tev jau nebija topiks ar šo auto?
Auto parādījās iepriekšējā auto topikā
Smuks. Galvenais, ka sedans
Šodien tika iepirktas Meyle šaras
Vēl tikai janopērk pildītās poliuretāna bukses.
Autiņš tiešam rītig labzzzzz tiešām hellrot labi izskatās
Lai veicas skrūvēšanā, un tālākos uzlabojumos
Kas tās pa šarām??? Labāki par Lemforder???
Lai veicas skrūvēšanā, un tālākos uzlabojumos
Kas tās pa šarām??? Labāki par Lemforder???
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
par šarām - pieļauju, ka nav tik labas kaa Lemforder, bet nu vienigas normalas, ko piedava peldošo vietā e36 plauktos..
pats arii lietoju un nesudzos...
pats arii lietoju un nesudzos...
možais tev koiloveri stāv virsū (neesmu lasijis tik smalki tavu topiku,būs jāizlasa)? Noslēgumā likās, ka tev zemāks kā man
Jaatzīst.. kad maija sabraucienā iebrauci stajankās .. mana meitene pateica:"WOOW"
Sākumā nepievērsu uzmanību, tad viņa piebakstīja pie sāna un teica:"Skaties cik smuks e36"
Piekritīšu! Nav nekāds standarts.. piedur arī melnais slieksnis par cik diski nav ar lielu ET un paši melni
Sākumā nepievērsu uzmanību, tad viņa piebakstīja pie sāna un teica:"Skaties cik smuks e36"
Piekritīšu! Nav nekāds standarts.. piedur arī melnais slieksnis par cik diski nav ar lielu ET un paši melni
šeit japiekrit visiem iepriekš minētajiem, šis vislaik paticis. traki labs
Paldies, cenšos, pašam arī patīk
Diskus gan pārkrāsošu, savādāk tas raksts diskiem ir pazudis, cerams krāsojums labi pie mašīnas izskatīsies
Diskus gan pārkrāsošu, savādāk tas raksts diskiem ir pazudis, cerams krāsojums labi pie mašīnas izskatīsies
kāda krāsa padomā diskiem?
kur tev tā v8 kupeja beigās palika?notirgoji?
ir, ir virsuu..Anderss rakstīja:možais tev koiloveri stāv virsū (neesmu lasijis tik smalki tavu topiku,būs jāizlasa)? Noslēgumā likās, ka tev zemāks kā man
nu stipri lidzigs jau bija tas sedinajums.. nakamsezon meginasu zemaak dabuut..
m4z rakstīja:kāda krāsa padomā diskiem?
Diski laikam būs sarkani (hellrot) ar melnu (varbut melno hromu nez vai to tā var dabūt) Y staram malas sarkanas un diska malu sarkanu pārejo melnu, bet nu vēl domāju.
v8 pa daļām pardodu gan jau nāks kas cits tā vietā tik nezinu kad
Es ar gribu zemāku
Varētu būt interesanti
Nespēju pat iztēloties :)
Nespēju pat iztēloties :)