E36-kmartiiiini
Sveiciens visiem e36 biedriem!
Tatad klejojot ar visadiem auto esmu nonacis pie sava e-36 chernobiljas kupeee..
Marka: BMW 325 coupe 92 gada.
Iegadajos pirms nedaudz vairak ka nedeljas un esmu ljoooti apmierinats ar pirkumu. Vizuali laba stavokli, rusa varetu teikt ka nav, tehniski oktobri ar TA ticis cauri un uz doto bridi tikai aizmugureja bukse jamaina.
Nokomplektejies auto ir labi. El. luka, el. logi, el. spoguli, 18 pogu OBC, protams del lukas nav klimats.. :( Vizuali salons ir ok, protams ka jau visiem ir izdilis. Motortelpa ar motoru ir atsvaidzinata ka jaunava. Zirdzini noteikti ir tie pashi 192 palikushi, nav noskrieti, jo celiens ir tads kadu nebiju gaidijis no 2.5.. No arienes visu varat pashi novertet pec foto.. Apaksa ir nice, nav putas.
Plānotās auto izmaiņas:
Full M - pack original
Exhaust system M3
Pavasari r17 or r18 lietie diski + sedinajums pie diskiem
Soon bagaznieka lupa
Soon angel eyes
Recaro salons. (Ja kadam ir PM) DONE!
Melnie griesti. (Ja kadam ir PM)
Miglas - stroboskopi
BLOKJIS! (Ja kadam ir PM)
Jau padaritie darbini kops iegades:
Xenon tuvaas
Alpine magjis mp3/USB/
LED nummura apgaismojums
Izsukts un iztirits salons
Foto protams ir no iepriekseja saimnieka, rudens foto, jo pa nedelu neesmu paspejis kartigus foto uztaisit + vel sniegs, apledojums.. not nice...
Salona foto bus kad bus recaro.
Paldies par uzmanibu, ceru uz labu attieksmi un jautriem salidojumiem e-36..
FOTO:
Tatad klejojot ar visadiem auto esmu nonacis pie sava e-36 chernobiljas kupeee..
Marka: BMW 325 coupe 92 gada.
Iegadajos pirms nedaudz vairak ka nedeljas un esmu ljoooti apmierinats ar pirkumu. Vizuali laba stavokli, rusa varetu teikt ka nav, tehniski oktobri ar TA ticis cauri un uz doto bridi tikai aizmugureja bukse jamaina.
Nokomplektejies auto ir labi. El. luka, el. logi, el. spoguli, 18 pogu OBC, protams del lukas nav klimats.. :( Vizuali salons ir ok, protams ka jau visiem ir izdilis. Motortelpa ar motoru ir atsvaidzinata ka jaunava. Zirdzini noteikti ir tie pashi 192 palikushi, nav noskrieti, jo celiens ir tads kadu nebiju gaidijis no 2.5.. No arienes visu varat pashi novertet pec foto.. Apaksa ir nice, nav putas.
Plānotās auto izmaiņas:
Full M - pack original
Exhaust system M3
Pavasari r17 or r18 lietie diski + sedinajums pie diskiem
Soon bagaznieka lupa
Soon angel eyes
Recaro salons. (Ja kadam ir PM) DONE!
Melnie griesti. (Ja kadam ir PM)
Miglas - stroboskopi
BLOKJIS! (Ja kadam ir PM)
Jau padaritie darbini kops iegades:
Xenon tuvaas
Alpine magjis mp3/USB/
LED nummura apgaismojums
Izsukts un iztirits salons
Foto protams ir no iepriekseja saimnieka, rudens foto, jo pa nedelu neesmu paspejis kartigus foto uztaisit + vel sniegs, apledojums.. not nice...
Salona foto bus kad bus recaro.
Paldies par uzmanibu, ceru uz labu attieksmi un jautriem salidojumiem e-36..
FOTO:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kmartiiiini - 20 Dec 2012, 18:52, kopā labots 1 reizi.
M.K.
apsveicu bariņa
bet ta stripa uz priekšejiem lukturiem iesparda un aizmugurejie lukturi/baloņčik tuning / ari ir
bet ta stripa uz priekšejiem lukturiem iesparda un aizmugurejie lukturi/baloņčik tuning / ari ir
Jap, ta stripa man ari reaali pieduura.. pirmaja vakara noplesu, ta ka taa vairs nav..
Aizmuguree lukturi ir toneetie 2 kaartaas, tadelj melnie. tie man pec gaumes tiik, ta kaa tadi ar paliks.
Aizmuguree lukturi ir toneetie 2 kaartaas, tadelj melnie. tie man pec gaumes tiik, ta kaa tadi ar paliks.
M.K.
o tev ari ir ta zivs spura ko tad viņa isti dod ?
Traki melns ..
Lai labi ripo ..
Lai labi ripo ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Apsveicu ar bandītisku ierašanos!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Apsveicu ar pirkumu, tikai lukas esamiba uz klimu neattiecas, vnk nebij komplektacija no rupnicas
Fantastisks pēc skata, varbūt daži sīkumi būtu jāpamaina, bet kopumā bandīta tēls ir labu labais
danke, jaa dazi sikumi ir jaatnem, dazi japieliek, bet nu es ljooti gaidu pavasari, lai varetu likt m3 aizmugure bamperi, slieksnus.. un protams diski. mazie defektinji protams ir kaads pulcins bet katru dienu censos kaut pa viena sataisit/noverst..
melns vins ir diezgan, taadel jau ir man chernobilietis..
Maybe kads zin, cik gruti ir ielikt digitalo klimu shim gadam?
melns vins ir diezgan, taadel jau ir man chernobilietis..
Maybe kads zin, cik gruti ir ielikt digitalo klimu shim gadam?
M.K.
Sveikts bariņā!
Labi plāni autiņam.
Veiksmi darbos.
Labi plāni autiņam.
Veiksmi darbos.
paldies, ja plaani ir lieli, bet nu ceru lidz vasaras sezonai skaistuli uztaisiit..
M.K.
Salona un motortelpas bildes. Tagad!
Izskatīgs auto, sveicu forumā.
Noziedo 20 Ls un paņem svaigus numurus, būs daudz zolīdāk.
Izskatīgs auto, sveicu forumā.
Noziedo 20 Ls un paņem svaigus numurus, būs daudz zolīdāk.
ŪŪŪŪŪŪŪ... Sveikts šai jaukajā bariņā ar savu smuko melnīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Melns ka velns.
Tagad jau ir recaro iecelts, ta ka drizuma iemetisu no salona un motortelpas foto..
Tagad jau ir recaro iecelts, ta ka drizuma iemetisu no salona un motortelpas foto..
M.K.
smuks smuks
Tomēr piereģistrējos!
Tomēr piereģistrējos!