e36 compact
Sveicināti.
Tākā kādu laiciņu jau esmu reģistrēts e36.lv lietotājs, kā arī esmu apmeklējis dažus pasākumus, piem., salidojumu, sezonas noslēgumu utt., protams, kā līdzbraucējs dažam labam. Tad nu nolēmu atrādīt savu pirmo e36
Tā nu gadījies, ka uz ziemu pa lēto ieķēru e36 compact (1.6). Ko vēl var piebilst par pašu auto, diezgan pliks, airi, sarakns salons, borta kompis, lūka, tas arī viss
Runājot par bildēm, nekā diža jau nav ko rādīt, tik cik ieskatam. Runājot par uzlabojumiem, tie noteikti sekos uz pavasari. Tikmēr palauzīšu
Tākā kādu laiciņu jau esmu reģistrēts e36.lv lietotājs, kā arī esmu apmeklējis dažus pasākumus, piem., salidojumu, sezonas noslēgumu utt., protams, kā līdzbraucējs dažam labam. Tad nu nolēmu atrādīt savu pirmo e36
Tā nu gadījies, ka uz ziemu pa lēto ieķēru e36 compact (1.6). Ko vēl var piebilst par pašu auto, diezgan pliks, airi, sarakns salons, borta kompis, lūka, tas arī viss
Runājot par bildēm, nekā diža jau nav ko rādīt, tik cik ieskatam. Runājot par uzlabojumiem, tie noteikti sekos uz pavasari. Tikmēr palauzīšu
lūdzu nelauz. izskatās pārāk smuks.
Sveikts bariņā!Skops apraksts!
gilbert turies! :) izskatas labs mili un saudze vinu! :)
Kapeec tieshi kompakts ? dēļ cenas ?
Izkataas Ok, melns stock - lai labi ripo !
Izkataas Ok, melns stock - lai labi ripo !
atcel kablokam passūtijumu un sūti šim paku
BuKTOP, jā, kompakts tīri tāpēc, ka pa lēto un ar skati uz visu ziemu
Anderss, gan jau, lēnā garā visu sačubinās virsū
Anderss, gan jau, lēnā garā visu sačubinās virsū
Lai Labi ripo
compacts 4ever
vajadzētu sarīkot kādu kompaktu sabraucienu :)
neteikshu ka esmu shiis virsbuves cieniitaajs,bet kkada sava veidaa vinji mani uzrunaa!protams ja ir paka,sedinajums un diski :)
lai labi stuureejas
lai labi stuureejas
ar kompatu pa brugji
Vēl kādu laiku atpakal, pats nebūtu nekad iedomājies, ka spēšu iesēsties kompaktā, bet dzīve mēdz visādi sagrozīties
Paldies par labiem vārdiem
Paldies par labiem vārdiem
Tik tieshaam gliits pagadijies :)
lai viss izdodas ieceretais!!
Zināma situācija, man ar tā reiz bijagilbert rakstīja:Vēl kādu laiku atpakal, pats nebūtu nekad iedomājies, ka spēšu iesēsties kompaktā, bet dzīve mēdz visādi sagrozīties
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nekādi baigie jaunumi pagaidām nav, uzliku bleķinieku vieta originālos r15 diskus, iegādājos baltos pagriezienus. Baigais slinkums kko vispār darīt, bet nu pa mazām kko čubinos.
Pa ilgiem laikiem, tomēr, sadūšojos nomainīt atlipušos un sasmērētos griestus
Pirms Pēc Sīkums, bet patīkami
Sanāca neliela šaize :špaktele: Attiecīgi, droši varat piedāvāt pasažiera puses spārnu, melnam priekšroka
Pagaidām ielās manāms šādā paskatā Jāiziet tehniskā apsket, tad jau arī ķeršos pie vizuālā uzlabošanas.
Pa ilgiem laikiem, tomēr, sadūšojos nomainīt atlipušos un sasmērētos griestus
Pirms Pēc Sīkums, bet patīkami
Sanāca neliela šaize :špaktele: Attiecīgi, droši varat piedāvāt pasažiera puses spārnu, melnam priekšroka
Pagaidām ielās manāms šādā paskatā Jāiziet tehniskā apsket, tad jau arī ķeršos pie vizuālā uzlabošanas.
malacis.
Paldies tev arii, par kaarteejo konsultaaciju