Huliiša-Tds
Tad nu beidzot esmu ticis pie plus/mīnus savām velmēm atbilstoša e36,ekonomisks un reizē arī pievilcīgs
Protams ir lietas ko vel gribās uzlabot utt,kā jau visiem
Nu tātad par savu Tdsu,bundza ir normāla bet pavasari nāksies arī metināmo ielaist,bet viss ir glābjams
Prieks ka lec gan silts,gan auksts bez problēmām,vienīgi apgrizieni nedaudz peld un iet ka 1.6 golfs ar aizgrieztu sūkni,bet ir cit sūkņa augša un drīz vien tā tiks nomainīta un viss cerams būs labi
No ekstrām nekas daudz nav,un ļoti pietrūkst elektriskie logi,bet tā:
->Digitālā klima
->Elektriskie spoguļi
->Elektriskā lūka
->Aptumšojošais spogulis(bet vads nav pievilkts )
->Orģinālais M-tech buferis
->E32 ādas rokas bremzes rokturis
->Miglas lukturi
->Orģinālie M-tech sliekšņi
->7 pogu OBC
->Aizskariņš aizmugurē
->Xenons tuvajos
->Valcētas arkas
->40/40mm sedinātās atsperes
->Kaut kādas tūninga lampas aizmugurē,notonētas.
Velmes daudz un dikti,bet tās cerams ar laiku īstenosies,kā piemēram gribas pilno OBC un kat ko no Mtech arī aizmugurē,vai vismaz difuzoru.
Salons parastais samta tumšais,bet ir pievilcies ar cigarešu dūmu smaku,varbūt kāds var ieteikt,kā vieglāk to smaku dabūt arā
Un diski uz vasaru arī prasās smukāki
Te viena mana bilde kā izskatas tagad: Un te dažas bildes no iepriekšējā saimnieka:
Protams ir lietas ko vel gribās uzlabot utt,kā jau visiem
Nu tātad par savu Tdsu,bundza ir normāla bet pavasari nāksies arī metināmo ielaist,bet viss ir glābjams
Prieks ka lec gan silts,gan auksts bez problēmām,vienīgi apgrizieni nedaudz peld un iet ka 1.6 golfs ar aizgrieztu sūkni,bet ir cit sūkņa augša un drīz vien tā tiks nomainīta un viss cerams būs labi
No ekstrām nekas daudz nav,un ļoti pietrūkst elektriskie logi,bet tā:
->Digitālā klima
->Elektriskie spoguļi
->Elektriskā lūka
->Aptumšojošais spogulis(bet vads nav pievilkts )
->Orģinālais M-tech buferis
->E32 ādas rokas bremzes rokturis
->Miglas lukturi
->Orģinālie M-tech sliekšņi
->7 pogu OBC
->Aizskariņš aizmugurē
->Xenons tuvajos
->Valcētas arkas
->40/40mm sedinātās atsperes
->Kaut kādas tūninga lampas aizmugurē,notonētas.
Velmes daudz un dikti,bet tās cerams ar laiku īstenosies,kā piemēram gribas pilno OBC un kat ko no Mtech arī aizmugurē,vai vismaz difuzoru.
Salons parastais samta tumšais,bet ir pievilcies ar cigarešu dūmu smaku,varbūt kāds var ieteikt,kā vieglāk to smaku dabūt arā
Un diski uz vasaru arī prasās smukāki
Te viena mana bilde kā izskatas tagad: Un te dažas bildes no iepriekšējā saimnieka:
Apsveicu
bija manits kadu laiku atpakalj ss;a, ka reiz rekur tas bildes kuras vinsh izskatas loti labi, nez ka ir isteniba un visadi citadi nevis areji, un prieksh tas cenas bija certams, ja nebutu dizelis srazu butu maucis skatities kad pirmo reizi vinhu ieraudziju
veiksmigi istenot visu ko esi iecerejis ar sho auto
bija manits kadu laiku atpakalj ss;a, ka reiz rekur tas bildes kuras vinsh izskatas loti labi, nez ka ir isteniba un visadi citadi nevis areji, un prieksh tas cenas bija certams, ja nebutu dizelis srazu butu maucis skatities kad pirmo reizi vinhu ieraudziju
veiksmigi istenot visu ko esi iecerejis ar sho auto
Šitas jau te forumā ir bijis. Sveikts un veiksmi darbos!
P.S. Priekšējais bamepers izskatās tāds takā apakšā pa traku uz iekšu būtu
P.S. Priekšējais bamepers izskatās tāds takā apakšā pa traku uz iekšu būtu
Protams bez defektiem neiztikt,tiku es pie viņa izdevīgā ceļa un zaudētājos nepaliku nemaz nemaz
Cīnīšos un redzēs kas notiks,kā nekā dīzelis pirmo reizi
Nezinu,ar buferi itkā vis ir labi,tikai bildēs tā izskatas
Cīnīšos un redzēs kas notiks,kā nekā dīzelis pirmo reizi
Nezinu,ar buferi itkā vis ir labi,tikai bildēs tā izskatas
Vari jau te pameklet info par šo eksemplāru,es jau te aprakstīju sīkāk kas un kā bija ar šo auto pirms mazliet vairāk kā gada.Vienīgais par ko uztraucies tas ir,par bundžu,tā nu gan nebija labā stāvoklī,(ja vien lanžeroni nav pārmetināti)
+1 = šeit redzēts.
Jā par bundžu jau zinu,redzēju arī landžeronus,nāks siltāks laiks un viss tiks labots
Lasiju arī iepriekšējo topiku,intresanti zināt kā var pateikt kad ir čipots??
Tevi interesē čipošanas datums ? Ja tikai, vai ir čipots, tad ar programmatoru novelk softu un salīdzina ar oem.huliits rakstīja:Jā par bundžu jau zinu,redzēju arī landžeronus,nāks siltāks laiks un viss tiks labots
jautājums - 1.7 vai 2.5 ? Interesanti, ka dīzeļi sāk parādīties
Es viņu tīru vēl neesmu redzējis
Motors ir 2.5tds
Motors ir 2.5tds
glīts sedans
Pa šo laiku nekas daudz nav izdarīts,bet nu atskaitīšos par to pašu
Tika saregulēts sūknis un tdsam atgrieazas dzīviba,bet vēl vajadzētu visu to padarīšanu pieslēgt pie kompja un saregulēt vēl tur,jo ekonometrs radā parāk maz
Un vel ir nomainīts/uzmetināts cits izpūtēja gals,jo nepatika tas viens uz leju,un arī šodien tika nomazgāts.
Ar rūsu ir tā,uz durvju apakšām ir virspusēja rūsa,protams uz arkām un sparniem priekšā ari ir šādi tādi burbuļi,viss trakākais ir ta daļa kas nāk starp lampam zem bagāžnieka,to vajadzēs metināt citu.
Ir doma pavasarī pārkrāsot visu līdz moldingam
Un skatoties pēc arkam gribas purnu vēl zemāk,vai arī dabut m-lūpu un spliterus salikt.
Un jāsāk jau ar;i domāt par citiem diskiem,itkā jau gribas 9 coligos visus borbet a,bet nu uz sitiena tadus nevar atrast
Nu tad te dažas bildes,pēc šodienas dušas,protmas pēc tam sāka līt sniegveidīgs lietus,kas ir standartā kad nomazgā mašīnu
Tika saregulēts sūknis un tdsam atgrieazas dzīviba,bet vēl vajadzētu visu to padarīšanu pieslēgt pie kompja un saregulēt vēl tur,jo ekonometrs radā parāk maz
Un vel ir nomainīts/uzmetināts cits izpūtēja gals,jo nepatika tas viens uz leju,un arī šodien tika nomazgāts.
Ar rūsu ir tā,uz durvju apakšām ir virspusēja rūsa,protams uz arkām un sparniem priekšā ari ir šādi tādi burbuļi,viss trakākais ir ta daļa kas nāk starp lampam zem bagāžnieka,to vajadzēs metināt citu.
Ir doma pavasarī pārkrāsot visu līdz moldingam
Un skatoties pēc arkam gribas purnu vēl zemāk,vai arī dabut m-lūpu un spliterus salikt.
Un jāsāk jau ar;i domāt par citiem diskiem,itkā jau gribas 9 coligos visus borbet a,bet nu uz sitiena tadus nevar atrast
Nu tad te dažas bildes,pēc šodienas dušas,protmas pēc tam sāka līt sniegveidīgs lietus,kas ir standartā kad nomazgā mašīnu
Varbuut gaumes lieta, bet uzacis es njemtu nost ...
Bet gliits auto
Bet gliits auto
Woouuuw... kkā ļoti patīk šitais sedans
purns pat ļoti smuks ,bet man tās aizmugurējās lampas tā nepārāk.
trūkst vāciņš domkrata vietai-labāk atrodi un ieliec, citādi izpūs caurums vienā brīdī1
Pagaidām atturos spriedelēt par kopskatu, gaidam sezonu un vasaras faceliftu!
p.s. +, ka sedans!
Pagaidām atturos spriedelēt par kopskatu, gaidam sezonu un vasaras faceliftu!
p.s. +, ka sedans!
Vecīt, man ir labas melnas šofera durvis, bez ruslana, ja interese, sit PM, kko sarunāsim!:)
Šodien no user Ridlihs-paldies viņam ,iepirkti divi disku komplekti viens paliks man otri tirgosies tālāk
Protams gribējās jau arī piemērīt,secinājums tāds,ka izskatās labāk kā biju domājis,bildēs to īsti nevar redzēt,un prasās aizmugurē 1cm flancīts,ja kādam ir,tad var piedāvāt,un te bildes(kvalitāte iespārda )
Protams gribējās jau arī piemērīt,secinājums tāds,ka izskatās labāk kā biju domājis,bildēs to īsti nevar redzēt,un prasās aizmugurē 1cm flancīts,ja kādam ir,tad var piedāvāt,un te bildes(kvalitāte iespārda )