ZzevsS E36 Collection!
pirmajās četrās bildēs izskatās toņmaiņas krāsa!?
Gads labs, arī plāni kā Napoleonam!
Īsti nesaprotu frāzes par M piekari (stabilizatori, bremzes, reduktors kas cits?) un tad poli bukses, kā arī ar mastiku vajadzēja pirmokārt nopindzelēt auto, ja jau rudenī tika iegādāts un pa ziemu jau braukājies!
Tā rīkotos es!
Citādāk, disku krāsojums kakains, bet domāju, ka, vasarā laižot zemāk tas varētu daudz ko atsvērt!
Īsti nesaprotu frāzes par M piekari (stabilizatori, bremzes, reduktors kas cits?) un tad poli bukses, kā arī ar mastiku vajadzēja pirmokārt nopindzelēt auto, ja jau rudenī tika iegādāts un pa ziemu jau braukājies!
Tā rīkotos es!
Citādāk, disku krāsojums kakains, bet domāju, ka, vasarā laižot zemāk tas varētu daudz ko atsvērt!
Naiss, tikai kā pirmo plāna punktu varētu iebakstīt "nopulēt auto"
Citādāk šobrīd izskatās pēc Hellpink, nevis hellrot.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Smuks kompakts, sekošu līdzi darbiem
Nav jēgas pulēt, ja viņš tiks pēc diviem mēnešiem pilnībā pārkrāsots.ch. rakstīja:Naiss, tikai kā pirmo plāna punktu varētu iebakstīt "nopulēt auto"
Šodien iegādāti r18 diski no Marihuana! Drusku jasapucē un kad laikapstākļi atļaus likt viņus virsū un autiņu sēdināt, iemetīšu bildes. Drift City paskādēti abi bamperi , tā kā tuvākajā laikā virsū būs jauns oriģinālais M bamperis un aizmugurējais stock bamperis.
Pirmajās bildēs apgaismojums rada tādu efektu. Par M piekari - Viss ko no M var dabūt ritošajai daļai. Šie diski domāti ziemai, uz vasaru jau ir jaudīgāki iegādāti.erda rakstīja:pirmajās četrās bildēs izskatās toņmaiņas krāsa!?
Tā rīkotos es!
Paldies! Diskus iepriekšējais saimnieks negribēja dot līdzi.Freeks rakstīja:Patikamas atminas par so auto
Lai labi ripo,un kur pazudusi styl29 diski?
ha ha nevis tonmainas kraasa ,bet kaatriigi pabaleejusi burkaanu kraasaerda rakstīja:pirmajās četrās bildēs izskatās toņmaiņas krāsa!?
Tā rīkotos es!
Arī taisnība! Tāpēc jau tiks pārkrāsots ar laiku.north69 rakstīja:ha ha nevis tonmainas kraasa ,bet kaatriigi pabaleejusi burkaanu kraasaerda rakstīja:pirmajās četrās bildēs izskatās toņmaiņas krāsa!?
Tā rīkotos es!
smuks un zolīds salons izskatās
Zolīds kompots, glīts salons, tik domāju par to maksimāli zemu + 18" diski - man nešķiet, ka uz e36 tas ir apvienojams saglabājot smuku paskatu
Bet nu veiksmi darbos!
Bet nu veiksmi darbos!
Sveicu ar topika izveidi kad sakrāsosi un nosēdināsi, domāju, ka būs pa smuko
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa šo laiku iepirkti r18 diski un dabūts un pārvilkts ar ādu bagažnieka plaukts + iegādāts AC Schnitzer Remus izpūtēja bundulis. Rīt tiks likts virsū tad redzēs kā skanēs. Kkad drīzumā tiks krāsoti diski (tik nevaru izdomāt kādā krāsā) un viss salons tiks ņemts ārā un vests pie meistariem savest kārtībā. Nākamnedēļ tiks uzlikti jaunie diski virsū lai saprastu vai jāvalcē arkas, tad gan jau ka būs dažas bildes!
Sen nav nekas rakstīts... Beidzot nokrāsoti un uzlikti virsū vasaras diski!
Viss kas izdarīts:
Pārmetinātas abas aizmugurējās glāzes;
Uzliktas glāžu atsaites - priekšā un aizmugurē;
Izvalcētas arkas;
Uzlikts jauns M bamperis un M sānu uzlikas;
Sapirktas jaunas tumbas, un pamazām tiek instalētas iekšā;
Aizvākti sānu moldingi un aizmetinātas viņu vietas;
Daļēji sagatavots kuzavs krāsošanas darbiem;
Un vēl kaudze ar visvisādiem sīkumiem.
Tagad atlicis tikai dabūt ritošai daļai pāris detaļas un šo svētdien autiņš sāks pamazām krāsoties. Krāsošu tajā pašā Hellrot krāsā!
Pēc krāsošanas tiks laista priekša pa kādiem 4 cm zemāk. Diemžēl to nesanāca izdarīt jau vakar jo nolaižot zemāk diski strīķējas amīšos. Jāuztaisa attiecīga lieluma flanči un tad viss būs tip top. Sezonas atklāšanā būs redzams kopējais iznākums. Pāris bildes ieskatam :
Viss kas izdarīts:
Pārmetinātas abas aizmugurējās glāzes;
Uzliktas glāžu atsaites - priekšā un aizmugurē;
Izvalcētas arkas;
Uzlikts jauns M bamperis un M sānu uzlikas;
Sapirktas jaunas tumbas, un pamazām tiek instalētas iekšā;
Aizvākti sānu moldingi un aizmetinātas viņu vietas;
Daļēji sagatavots kuzavs krāsošanas darbiem;
Un vēl kaudze ar visvisādiem sīkumiem.
Tagad atlicis tikai dabūt ritošai daļai pāris detaļas un šo svētdien autiņš sāks pamazām krāsoties. Krāsošu tajā pašā Hellrot krāsā!
Pēc krāsošanas tiks laista priekša pa kādiem 4 cm zemāk. Diemžēl to nesanāca izdarīt jau vakar jo nolaižot zemāk diski strīķējas amīšos. Jāuztaisa attiecīga lieluma flanči un tad viss būs tip top. Sezonas atklāšanā būs redzams kopējais iznākums. Pāris bildes ieskatam :
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāpēc tu tos moldingus aiztaisīji ciet?
Tagad lielveikalu stāvvietās vai kur citur, kādam kas nemāk parkoties, būs daudz vieglāk sačakarēt svaigo krāsojumu. Kā vērs durvis vaļā, tā pa špakteli, nevis plastmasas moldingu...
Tagad lielveikalu stāvvietās vai kur citur, kādam kas nemāk parkoties, būs daudz vieglāk sačakarēt svaigo krāsojumu. Kā vērs durvis vaļā, tā pa špakteli, nevis plastmasas moldingu...
Izskatās sterilāks bez tiem moldingiem. Ja kāds kko saskrāpēs, tad to jau bez problēmām piekrāsos! Ir labi, ja ir pašam savs meistars, kurš pa lētām naudām gan nokrāsot var, gan sametināt, u.t.t.AgnisB rakstīja:Kāpēc tu tos moldingus aiztaisīji ciet?
Diski ahūnie!
Es gan esmu par moldingiem, nepatīk nolaizītās durvis u.t.t.
Paldies! Par moldingiem - tas jau ir gaumes jautajums, man labak patik šitā.dogMa rakstīja:Diski ahūnie!
P. S. Nebija vēlēšanās tērēt vismaz 100 ls uz moldingiem, jo uz pārkrāsotas mašīnas jau neliks vecos virsū...
No kurienes tads cipars sanu moldingiem?