E36-Castroll
Auto marka protams - (BMW)----325i--- ,
Modelis- e36
Auto izlaiduma gads sen senais 1993 !
Auto tika iegādāts 28.02.2013
Vienvārdsakot pārdevu savu veco 318i , jo sapratu ,ka ar tādu dzinēju ,pat sēnēs kauns braukt Rokoties pa ss.lv atradu 325 i nauda itkā pietika zvaniju aukšā ,apmēram pēc 30 minūtēm ,jau biju īpašnieks , un jau uzreiz sapratu ,ka nekļūdos auto bija jaudīgs+pieklājīgs pēc izskata ,rūsas nebija .Doma protams ir likt citus diskus, ādas salonu ,angel eyes ,miglas un visu ko citu m stūri moldingus spoguļus bamperus .p.s. ja kādam tas viss ir LŪDZU PM , INTERESĒ ARĪ ZAĻA LABA HAUBĪTE.
Ar aut jau pāŗvietojos veselas 19 dienas , neko sliktu nevaru pateikt !Ar bmw braucu jau kādus 8 gadus tākā BMW IR
Logi tonēti, ir manuprāt skaists spoilerīts uz bagāžnieka , uzacis doma ir ņemt nost, kkā nepatīk!
Un ir liels liels plus auto nopirku no cilvēka ,kas nepīpē salons tik jauki smaržo, nu ķip vēl pēc bavārijas !
Ir obc ,asc , abs kuri visi pilnvērtīgi strādā , izplūdes galus gribas citus un kkā ,kko skaļāku izdarīt, maybe kāds zin labu variantu ?
P.s. ja kādam ir kādi ieteikumi domas ko varētu uzlabot ,tad tik droši rakstam patīk kritika !
Un tad ilgi gaidītās bildes ko sabildēju daudzmaz jaukā dienā -
Auto nomazgāts savaskots ziemā to darīt tik garāžā var
1. 2. 3. 4. 5. P.s jauku jums dienu
Modelis- e36
Auto izlaiduma gads sen senais 1993 !
Auto tika iegādāts 28.02.2013
Vienvārdsakot pārdevu savu veco 318i , jo sapratu ,ka ar tādu dzinēju ,pat sēnēs kauns braukt Rokoties pa ss.lv atradu 325 i nauda itkā pietika zvaniju aukšā ,apmēram pēc 30 minūtēm ,jau biju īpašnieks , un jau uzreiz sapratu ,ka nekļūdos auto bija jaudīgs+pieklājīgs pēc izskata ,rūsas nebija .Doma protams ir likt citus diskus, ādas salonu ,angel eyes ,miglas un visu ko citu m stūri moldingus spoguļus bamperus .p.s. ja kādam tas viss ir LŪDZU PM , INTERESĒ ARĪ ZAĻA LABA HAUBĪTE.
Ar aut jau pāŗvietojos veselas 19 dienas , neko sliktu nevaru pateikt !Ar bmw braucu jau kādus 8 gadus tākā BMW IR
Logi tonēti, ir manuprāt skaists spoilerīts uz bagāžnieka , uzacis doma ir ņemt nost, kkā nepatīk!
Un ir liels liels plus auto nopirku no cilvēka ,kas nepīpē salons tik jauki smaržo, nu ķip vēl pēc bavārijas !
Ir obc ,asc , abs kuri visi pilnvērtīgi strādā , izplūdes galus gribas citus un kkā ,kko skaļāku izdarīt, maybe kāds zin labu variantu ?
P.s. ja kādam ir kādi ieteikumi domas ko varētu uzlabot ,tad tik droši rakstam patīk kritika !
Un tad ilgi gaidītās bildes ko sabildēju daudzmaz jaukā dienā -
Auto nomazgāts savaskots ziemā to darīt tik garāžā var
1. 2. 3. 4. 5. P.s jauku jums dienu
Drive until you die with your e36
Patīkams auto.
Uzacis tavā vietā arī ņemtu nost.
Runājot par izpūtēju, es tavā vietā atstātu stock`a izpūtēju, vienīgi vari viņam pēdējo bunduli izravēt, ielikt tur iekšā taisno trubu un būs Tev skaļāks, bet nu, vai tas ir nepieciešams....
Bet auto
Uzacis tavā vietā arī ņemtu nost.
Runājot par izpūtēju, es tavā vietā atstātu stock`a izpūtēju, vienīgi vari viņam pēdējo bunduli izravēt, ielikt tur iekšā taisno trubu un būs Tev skaļāks, bet nu, vai tas ir nepieciešams....
Bet auto
Apsveicu krāsa, motors es nepārdzīvotu īpaši par to haubi, ar tiem ziemas diskiem pēc brutāla gāžamā izskatās. laikam vnk noguris esmu no tiem visiem style5 variantiem redzētajiem pēdējā laikā
Haubi atstāt !
Uzacis melnas
Nāsis melnas
Jumtu melnu
Bagāžnieku Melnu un būs
Uzacis melnas
Nāsis melnas
Jumtu melnu
Bagāžnieku Melnu un būs
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Lagūna Toties diski
jumtu, uzacis, bagāžnieku melnu - Atlikt bet vispār Tu pateici tikko kā savējo taisīsizuze91 rakstīja:Haubi atstāt !
Uzacis melnas
Nāsis melnas
Jumtu melnu
Bagāžnieku Melnu un būs
Ne nē jūs jau pārspīlējat nāsis melnas ok bet jumts utt o no no
Pa jumtu un bagažnieku gan jau aizgāja par tāu.
Nāsis, ok, melnas, bet nu, uzacis gan ņem nost... (vismaz es būtu norāvis nost stabili)
Nāsis, ok, melnas, bet nu, uzacis gan ņem nost... (vismaz es būtu norāvis nost stabili)
Tā jau simpātisks izskatās, par tā uzacīm, tā tak ar gaumes lieta vienam patīk otram nē, lai tik labi ripo
Sveikts mūsu pulkā!
"Glāžu savilcējs" ari izskatās diezgan nopietns
"Glāžu savilcējs" ari izskatās diezgan nopietns
Jap tieši tā vizinās pa ziepīti , citreiz dūmojot riepām , citreiz velkoties ,jo līdz algai 3 dienas
Kapec ieliki tirgoties?
Vairāk uz maiņu jo sagribējās dīzeli , ir vieta kur varēut dabūt pa baigo limonādi ,un uz benzīnu neekanomiski braukt trak idaudz rij
pamegini vieglakus apavus
Nu nezinu. Ja kāja nav smaga, tad , vismaz mans 2.5, tik daudz jau arī nerij. Protams, nav dīzeļgolfs, bet nu tomēr, ja gribās kārtīgi iemīt, tad savu darbu izdara.Castroll rakstīja:Vairāk uz maiņu jo sagribējās dīzeli , ir vieta kur varēut dabūt pa baigo limonādi ,un uz benzīnu neekanomiski braukt trak idaudz rij
Nevajag mainīt vai tirgot! CEL AUGŠĀ!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
shitas auto ir riktigs celjotajs, ja nemaldos treshais saimnieks foruma, un vel manits ss'a pie kada/iem 1-2 citiem ne foruma iemitniekiem un pirms gada vinha bija cits motors un vinsh maksaja gandriz uz pusi letak
Tu noteikti kko jauc iepriekšējajam īpašniekam viņs bija pāris gadus un 2,5 viņam nav liktais bet no bavārijas jau nāk tākā kko jauc čist