E36-drakelv
Sveiki, izlēmu beidzot arī iepazīties, un uzrakstīt ar ko tad īsti braucu un ko daru ar savu braucamo
Pagājušā gada maijā iegādājos 320 e36 no plača, pa 750 vai 850ls neatceros vairs precīzi, pilnīgs stock tikai kārba bija nomainīta no automāta uz manuāli.
Latvijā no 2005. gada, rūsas praktiski nav, protams ja meklē var ieraudzīt pāris pleķus, bet nekas caurpuvis nav pat tuvu, apakša kā no zavoda
Par mašīnas vēsturi diemžēl nav nejausmas, tikai zinu, ka iepriekšējam saimniekam šķūņa remonts gājis pie sirds, taču viss ko iepriekšējais bija remontējis ir jau vēlreiz saremontēts xD.
Šāds izskatījās kad tika iegādāts.
uzreiz tika uzlikts kaut kas, kas pirmais pagadījās pa rokai kalpaku vietā, un notonēti logi
tākā patīk skaļa mūzika, tad arī tika pārvilktas pioneer tumbas un iekrāmēts rībinātājs, kā pienākas
vēlāk tika iegādāts un nokrāsots M3 bampers, difuzors, mtech spoilers no Sidnas un arī nokrāsots/uzlikts.
Lai ātrāk pienāktu vasara tika arī iegādāti R17 Style 32 un uzlikti, nācās nedaudz pavalcēt arkas lai līstu iekšā, bet tagad vis ir chotka
kopskats šobrīd aptuveni šāds, bet mašīna diezmžēl nav nomazgāta .
Plānotie darbi?
Vēl nedaudz izvalcēt arkas, sākumā kad braucu 1 tad strīķējās aizmugurē, tagad var 3 pabraukt un tikai uz bedrēm dažreiz skarās nedaudz, bet valcētājs jau zin kas jādara laikam , un tuvākajās dienās tas tiks nokārtots
Par sēdināšanu nevaru izlemt, itkā gribās itkā nē, jau pērnajā vasarā "gandrīz" nopirku sēdināšanas komplektu, bet tomēr beigās pārdomāju, neuzticos latvijas ceļiem
tas arī palielam viss kas ir izdarīts
Pagājušā gada maijā iegādājos 320 e36 no plača, pa 750 vai 850ls neatceros vairs precīzi, pilnīgs stock tikai kārba bija nomainīta no automāta uz manuāli.
Kods: Izvēlēties visus
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) Dynamic stability control
S286A BMW LM RAD/BMW STYLING BMW LA wheel BMW Styling
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering
S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Sun-blind, rear
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Headlight aim control
S530A KLIMAANLAGE Air conditioning
S570A STAERKERE STROMVERSORGUNG Reinforced power supply
S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS
S679A HECKSCHEIBENANTENNE REAR WINDOW ANTENNA
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG National version Germany/Austria
S848A ERWEITERTER KABELBAUM Extended wiring harness
Par mašīnas vēsturi diemžēl nav nejausmas, tikai zinu, ka iepriekšējam saimniekam šķūņa remonts gājis pie sirds, taču viss ko iepriekšējais bija remontējis ir jau vēlreiz saremontēts xD.
Šāds izskatījās kad tika iegādāts.
uzreiz tika uzlikts kaut kas, kas pirmais pagadījās pa rokai kalpaku vietā, un notonēti logi
tākā patīk skaļa mūzika, tad arī tika pārvilktas pioneer tumbas un iekrāmēts rībinātājs, kā pienākas
vēlāk tika iegādāts un nokrāsots M3 bampers, difuzors, mtech spoilers no Sidnas un arī nokrāsots/uzlikts.
Lai ātrāk pienāktu vasara tika arī iegādāti R17 Style 32 un uzlikti, nācās nedaudz pavalcēt arkas lai līstu iekšā, bet tagad vis ir chotka
kopskats šobrīd aptuveni šāds, bet mašīna diezmžēl nav nomazgāta .
Plānotie darbi?
Vēl nedaudz izvalcēt arkas, sākumā kad braucu 1 tad strīķējās aizmugurē, tagad var 3 pabraukt un tikai uz bedrēm dažreiz skarās nedaudz, bet valcētājs jau zin kas jādara laikam , un tuvākajās dienās tas tiks nokārtots
Par sēdināšanu nevaru izlemt, itkā gribās itkā nē, jau pērnajā vasarā "gandrīz" nopirku sēdināšanas komplektu, bet tomēr beigās pārdomāju, neuzticos latvijas ceļiem
tas arī palielam viss kas ir izdarīts
Pēdējais labojis Linda - 19 Mar 2013, 18:48, kopā labots 1 reizi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sveikts!
Izskatās labi saglabājies auto.
Kas tie par Style 32?
Izskatās, ka bez plaukta? Kā tad var arkās ķerties?
Cik plati ir tie diski un kāds ET?
Man ar ET 20(ar plauktu) tikai ar pilnu auto bik pie arkas ķēra ar lielu sēdinājumu Varbūt Tev riepas uz diskiem par platu?
Kas tie par Style 32?
Man ar ET 20(ar plauktu) tikai ar pilnu auto bik pie arkas ķēra ar lielu sēdinājumu Varbūt Tev riepas uz diskiem par platu?
Rībinātājs izskatās baigi labs un jaudīgs
aizmugurē 9J priekšā 8J laikam, ET20 no e39, riepas : priekša 225/45 aizmugurē 235/45korsa rakstīja:Sveikts!
Kas tie par Style 32?
Nomaini riepas pirms kaut ko valcē vēl
kādi riepu izmēri ir?
Bet tā- zolīds auto, tik es to spoileri nebūtu licis.
kādi riepu izmēri ir?
Bet tā- zolīds auto, tik es to spoileri nebūtu licis.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
dzīvē itkā tik līks neizskatas kā bildē
Safari
Sveiciens ar pievienošanos! :)
Izskatās, ļoti labs eksemplārs..! Izdarīt pareizos darbus un būs ļoti, acij, tīkams auto
Runājot par riepām droši liec - visas 205/45 vai arī priekšā šaurākas, kā GF minēja!
Man uz mana auto - priekšā 8J et20 205/45 un aizmugurē 9J et14 205/45! Nav problēmu, protams viena arka "saplīsa"
Izskatās, ļoti labs eksemplārs..! Izdarīt pareizos darbus un būs ļoti, acij, tīkams auto
Runājot par riepām droši liec - visas 205/45 vai arī priekšā šaurākas, kā GF minēja!
Man uz mana auto - priekšā 8J et20 205/45 un aizmugurē 9J et14 205/45! Nav problēmu, protams viena arka "saplīsa"
Ar tādām riepām jau uz šiem diskiem būs stretch vai kā to stulbumu sauca ,labāk diskus samaini. pret citiem kam ir atbilstošāki ET .
Vajg sedinajumu! tad buus Ok. un iespejams citus R17 diskus
varu piedavat sedinatas atsperes!
varu piedavat sedinatas atsperes!
Instagram - Sandis_e36
Jā drusku prasās sēdinājums, aizmugure vel daudz maz izskatās bet priekša nu gan ir diži par augstu, tā jau smuks, krāsa ok, manējam ar tādapati. Lai veicas turpmākajos plānos
mats rakstīja:Ar tādām riepām jau uz šiem diskiem būs stretch vai kā to stulbumu sauca ,labāk diskus samaini. pret citiem kam ir atbilstošāki ET .
kādam te smiltis jau birst
215/45/17 aizmugure ar vajadzetu deret, ja negribas galigi zaudet komfortu
drusku šķībāki riteņi un ar labu sēdinājumu ielīdīs šie paši ripuļi.
jāmēģina ta kādam iemainīt šitās labā stāvoklī esošās R17 ziemas riepas pret vasarenēm šaurākām , bet cik tas ir reāli uz vasaru hvz, drošvien jau jāmeklē būs un jāpērk. Pašus diskus mainīt negribu, jo esmu redzējis rezultatu ar style 32 are sēdinājumu uz e36 un ļoti simpatizē tas. Uzreiz kā savedīšu visu ar riepām kārtībā tā tiks nosēdināts, būs arī uzreiz bilde.