montarel blau 95'
sveiki, esmu te jau kadu laiku nu un esmu sadushojies atradit savu auto.
auto nopirku pagajusho gad oktobri. tobriid auto mekleju dikti ilgi, biju apskatiijis daudzus, jo daudzus auto un neviens galiigi negaja pie sirds, visi bija aprusejushi, kkadi nekadi.. likas ka jamet miers un jacelj augsha pie majas sarusejushais nisan! bet nu paldies dievam ka veel pedejo reizi iemetu aci ss.lv un aizbraucu skatiit nu jau tagadejo auto!
izkapjot no vilciena un ieraugot auto sapratu ka shis laikam bus istais, lai gan bija dikti noshmuleets. piegaju nobraucu gar arkam ar roku un rusu nejutu, tas jau vien parliecinaja ka auto bus mans vieniga rusinja kas bija ta bija zem bagaznieka vaka un uz prieksejas brilles. Izbraucu un tad ari sapratu ka auto jau ir atrasts :)
Taa tad par auto:
izlaidums- 97.gada augusts
dzinejs- m52b20, 2.0i wannabe b28
virsbuve- coupe
krasa- montarela blau
extras- klimat kontrole, asc, abs,elekt. regulejami spog., sedinats(nezinu vai extra bet patik)
Kad auto nopirku bija paris defekti- blakussedetaja rokturis norauts, atrumklokjis sadalijies, pechkas ezis novakts un iespejams vel kkas :)
Taa tad auto tagad ir sakrasots- kas krasojams, visas rusas noverstas, tehniski savests kartiba(kgan bija jau tuvu ideaalam), shodien no Marihuana dabuts 7pogu pulkstenis un uzstadits sienas pulkstenja vieta patiikami, [patiikami!
Plana, cik nu nauda atljaus:
Notonet parejos stiklus, priekshejais, pakaljejais M bamperis, M sliekshnji (varbut), Gazes iekarta( mashina tiesham laba, nav jaaata, butu verts likt), peimekleet smukus r17(doma par style44, style32 vai e60 m5) diskus melnus ar baltu malinju :) un nu iespejams m52b25/b28 atkariba pa kadam naudam bus :) ka ari blokji un 18pogu obc.
paldies par uzmanibu, luuk paris bildes(ar kaju fochetas)
auto nopirku pagajusho gad oktobri. tobriid auto mekleju dikti ilgi, biju apskatiijis daudzus, jo daudzus auto un neviens galiigi negaja pie sirds, visi bija aprusejushi, kkadi nekadi.. likas ka jamet miers un jacelj augsha pie majas sarusejushais nisan! bet nu paldies dievam ka veel pedejo reizi iemetu aci ss.lv un aizbraucu skatiit nu jau tagadejo auto!
izkapjot no vilciena un ieraugot auto sapratu ka shis laikam bus istais, lai gan bija dikti noshmuleets. piegaju nobraucu gar arkam ar roku un rusu nejutu, tas jau vien parliecinaja ka auto bus mans vieniga rusinja kas bija ta bija zem bagaznieka vaka un uz prieksejas brilles. Izbraucu un tad ari sapratu ka auto jau ir atrasts :)
Taa tad par auto:
izlaidums- 97.gada augusts
dzinejs- m52b20, 2.0i wannabe b28
virsbuve- coupe
krasa- montarela blau
extras- klimat kontrole, asc, abs,elekt. regulejami spog., sedinats(nezinu vai extra bet patik)
Kad auto nopirku bija paris defekti- blakussedetaja rokturis norauts, atrumklokjis sadalijies, pechkas ezis novakts un iespejams vel kkas :)
Taa tad auto tagad ir sakrasots- kas krasojams, visas rusas noverstas, tehniski savests kartiba(kgan bija jau tuvu ideaalam), shodien no Marihuana dabuts 7pogu pulkstenis un uzstadits sienas pulkstenja vieta patiikami, [patiikami!
Plana, cik nu nauda atljaus:
Notonet parejos stiklus, priekshejais, pakaljejais M bamperis, M sliekshnji (varbut), Gazes iekarta( mashina tiesham laba, nav jaaata, butu verts likt), peimekleet smukus r17(doma par style44, style32 vai e60 m5) diskus melnus ar baltu malinju :) un nu iespejams m52b25/b28 atkariba pa kadam naudam bus :) ka ari blokji un 18pogu obc.
paldies par uzmanibu, luuk paris bildes(ar kaju fochetas)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mrkashell - 30 Sep 2013, 19:01, kopā labots 1 reizi.
vajadzetu sakt nevis ar prieksejo logu toneshanu bet gan aizmugurejaa, jo tas kadam aizmirsies notonet
ieraugot virsrakstu svaigais... nodomaju, jeezinj nu tulit bus kaukada gruzkaste te, bet nee. taa jau tiesam izskatas diezgan svaiks
ieraugot virsrakstu svaigais... nodomaju, jeezinj nu tulit bus kaukada gruzkaste te, bet nee. taa jau tiesam izskatas diezgan svaiks
...
tas naw pashtonets, bija jau ka pirku!
cik sapratu tika izsists delj atstatam atslegam auto(nez kadelj auto sledzas ciet pats no sevis)
cik sapratu tika izsists delj atstatam atslegam auto(nez kadelj auto sledzas ciet pats no sevis)
paldies pasham ari patiik :)varnis91 rakstīja:smuka kupeja!!! man patik!
gads labs, kupejai krāsa smuka. un tā bilde ar traktoru man baigi iepatikās
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
traktors naw jaskata skatts jaliek uz autoRidlihs rakstīja:gads labs, kupejai krāsa smuka. un tā bilde ar traktoru man baigi iepatikās
kupeja pa pirmo , mans sapnis , ari ir dabut pajauna gada e36 , kurs butu stock ar labu virsbuvi ,tiesi ka tev
sēdinājums labs
Pilniba piekritu, bet kad uzliks lielakus ripuljus, vajadzes atkal zemei tuvak
Labaakais tas ka paceljot uz pacelaaja taa ar neatrada nevinu rusinju, esmu dikti apmierinats ar pirkumu!! Shitada ir jega likt kko lielaku iekshaa :)baumanis rakstīja:kupeja pa pirmo , mans sapnis , ari ir dabut pajauna gada e36 , kurs butu stock ar labu virsbuvi ,tiesi ka tev
sitada ir jega likt viso ko var spet salikt
tam piekriitu, te skatos ka citi savos puvekljos grasas stuteet lielmotorus, tad man vnk smiekli nak!
Sakāpis galvā? Katrs ar savu auto dara, kā vēlas.. Parasti tie "sterilie" pēc 1 ziemas sapūst.. Bet, ja paveicas, tad apsveicu! Esi ticis pie laba eksemplāra.
nee naw, naw sakaapis galvaa! bet nu ir tak taadi kur no auto maz palicis paari un galveno kart doma par kkadiem 2.8!
Jāpriecājas, ka pašam prioritātes ir citādākas
Tas nebija nekas personīgs
Tas nebija nekas personīgs
tieshi taa, un atvainojos, ja kadu aizvainoju, bet nu motora mainja uz lielaku tas ir pedejais tajaa pasaakumaa :)
priekš kam vispār pirkt puvekli?
lai nav off, tad tā bilde ar traktoru laba, jo abi zili laikam un kopā labi izskatās . Liekas, ka abi apspriežas
lai nav off, tad tā bilde ar traktoru laba, jo abi zili laikam un kopā labi izskatās . Liekas, ka abi apspriežas