Aduka_328_kupeja
Čau visiem :)
Nu tā- kopš šodienas esmu pārsēdies citā auto.
Tātad par auto - 1998.gada 1.augustā dzimis, orģināli bijis anglis, bet ir pārtapis par "pareizo" auto :) 2.8 dzinējs- strādā ļoti labi- ceļ visu kā vajag. Orģinālā m-paka visapkārt, 18 pogu obc, digitālā klima, Buisness radio, recaro melns ādas salons. Šur tur ir savi rūsas pleķīši, bet ar tiem ar laiku tikšu galā :) noskrējiens - 218 000 km.
Man jau ļoti patīk, ir viss iekšā ko vēlos. Ritošajā arī nekas neklab un negrab.
Kādi ir tālākie plāni :
izravēt rūsiņu
lūpa+spliteri
piesēdināt purnu.
Tas arī patreiz ir viss ko domāju darīt. ir viss ko man vajag un gribās.
Lai runā bildes :)
Un ko jūs domājat - ar kuriem diskiem būtu labāk, ar Rondell kas ir uz zaļā vai ar šiem ?
Nu tā- kopš šodienas esmu pārsēdies citā auto.
Tātad par auto - 1998.gada 1.augustā dzimis, orģināli bijis anglis, bet ir pārtapis par "pareizo" auto :) 2.8 dzinējs- strādā ļoti labi- ceļ visu kā vajag. Orģinālā m-paka visapkārt, 18 pogu obc, digitālā klima, Buisness radio, recaro melns ādas salons. Šur tur ir savi rūsas pleķīši, bet ar tiem ar laiku tikšu galā :) noskrējiens - 218 000 km.
Man jau ļoti patīk, ir viss iekšā ko vēlos. Ritošajā arī nekas neklab un negrab.
Kādi ir tālākie plāni :
izravēt rūsiņu
lūpa+spliteri
piesēdināt purnu.
Tas arī patreiz ir viss ko domāju darīt. ir viss ko man vajag un gribās.
Lai runā bildes :)
Un ko jūs domājat - ar kuriem diskiem būtu labāk, ar Rondell kas ir uz zaļā vai ar šiem ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Aduks - 13 Mar 2014, 01:33, kopā labots 1 reizi.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
uh... smuka apsveicu 100% atstāj ar Motorsport diskiem !!!
smuka kupeja bet jasedina
veiksmi darbos
veiksmi darbos
Sēdināšu , sēdināšu, tikai ne tagad- finanses neļauj. laiciņs paies un tas tiks darīts :)
Un velviens jautājums - nāsis - melnas vai hromētas?
Un velviens jautājums - nāsis - melnas vai hromētas?
nasis melnas ,miglas ari + pavaroti tumsie priekša prasas auto izskatas labi bet roku bus japieliek apsveicu ar pirkumu un drosmi jo par angliem ir dzirdeti visadi brinumi
zolīdi, apsveicu
zinu , ar angļiem ir brīnumi - bet šis tiešām taisīts ir kārtīgi - nekas negrab - neklab ,viss zolīdi :)Dj_Zii rakstīja:nasis melnas ,miglas ari + pavaroti tumsie priekša prasas auto izskatas labi bet roku bus japieliek apsveicu ar pirkumu un drosmi jo par angliem ir dzirdeti visadi brinumi
Mans teikt tā - Rondell diskus, melnās nāsis, smoked pagriezienus un krustus tālajos un miglās. Tad jau, protams, sasēdināt...
Sveikts ar pirkumu!
nu es ne par to tas ka grab un kautkads vads nav tur kur vajaga tas ir sikums bet tas ka viņs nokļustot musu klimata + ceļa reagentu iespaida sak ar mega atrumu ruset tas mani personigi loti atbaida no anglu auto iegades bet protams ka tie var gadities ari kadi pasaku stasti un viss tur ir
nu pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu - un šis auto jau labu laiku ir Latvijā, tākā ja nav pārrūsējis - tad nebūs arī tā tagad
marux rakstīja:
Mans teikt tā - Rondell diskus, melnās nāsis, smoked pagriezienus un krustus tālajos un miglās. Tad jau, protams, sasēdināt...
Sveikts ar pirkumu!
Paldies :)
Kamēr ir nāsis melnas pielaikošu no zaļā - par smoked pagriezieniem nezinu - krustus arī apsveru salikt, varbūt pamēģināt piemīzt gabarītus
Sēdināšu - bet ar laiku :)
Negribas ticēt, ka UK tirgum paredzētos auto izgatavoja no cita materiāla vai ar savādāku pretrūsas apstrādi.Dj_Zii rakstīja:nu es ne par to tas ka grab un kautkads vads nav tur kur vajaga tas ir sikums bet tas ka viņs nokļustot musu klimata + ceļa reagentu iespaida sak ar mega atrumu ruset tas mani personigi loti atbaida no anglu auto iegades bet protams ka tie var gadities ari kadi pasaku stasti un viss tur ir
Rondell diskus un melnas nasis
Nu vispār jau UK klimats ir mazliet mitrāks nekā pie mums, jo kā ne kā sala tomēr. Vienīgi ziemas viņiem nav tik trakas. Tā kā ar to rūsēšanu nevajadzētu būt problēmām. Vienīgi salonā šis tas nav līdz galam pārlikts - logu slēdži, rocene, elkoņu balsts.
BMW
jā, nav elkoņbalsts un rocene pārlikta, bet tas patreiz netraucē un tiks novērsts :)
Tomēr ieķēri šito
domāju ,ka labs variants ,jo skaistulis baigais
ar diskiem paeksperimentē, bet diski šitie labi, rondell arī
domāju ,ka labs variants ,jo skaistulis baigais
ar diskiem paeksperimentē, bet diski šitie labi, rondell arī
Kas man šiem diskiem patīk - atšķirās platumi un plaukti priekšai/aizmugurei. Rondelliem viss vienāds . Bet nu kad būs brīvāks brīdis uzmetīšu rondellus un paskatīšos :)
tads smuks stoks tikai sedeklji kaut ka neizskatas uz 218k... salons parlikts? vai tev pasazhira benkis ir zemaks ne ka vaditaja, ka visiem angljiem